Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Je to velmi dobrý článek.

0 0
možnosti
VB

Stačí v Itálii sjet z dálnice do městečka 5-6 km. Najednou je to jiný svět, v baru sedí místní štamgasti, "místní" migrantka, všichni si družně povídají, jsou vstřícní k příchozím.

V Izraeli vám velice rádi pomohou, koupit lístek na nádraží, dokonce jeden si nechal ujet autobus, aby nás dovedl tam kam jsem potřebovali. Cítím se tam bezpečněji než v Česku.

Stát, kde není otevřený soudní systém v kterém se můžete bránit, někdo zmizí a není o něm slechu a lidem (na fakultě) říkají ze stranické buňky, co mají či nemají, to není žádný vzor. A to pomíjím kecy spojené o chybě, kterou máme hned napravit a že to někoho bude mrzet.

2 0
možnosti
JR

Velice zajímavé, díky.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, článek jsem nečetl, a tedy ani nevím čím vás číňané překvapili;-), ale mně tedy spíš překvapuje, kolik číňanů žije v České republice.

1 1
možnosti
Foto

Pobyt v jiné zemi přinese více než celé vysokoškolské studium.

1 0
možnosti
IL

I moje babicka pila i v lete na poli teply caj. Nic studeneho nechtela. Delam opak. Muzu jist i studenou polevku, omacku... asi spatne.;-)

0 0
možnosti
JL

Díky, takže je to všude stejné - lidi se chtějí mít dobře a vláda jim to komplikuje. Všude se krade a vraždí, takový je homo sapiens. Možná že Č íňani časem přestanou s tím množením a budou šetřit přírodu, dokonce ani nebudou chtít válčit. No nevím, zda se toho dožiju, jsem starší člověk. Ale jak říkám, lidi jsou všude stejní a zejména svým přemnožením a rostoucí technizací ničí přírodu. To bude hlavní problém.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, zajímavé informace. Díky.

1 0
možnosti
DP

Jelikoz jsem par let zil v Japonsku s jejich povestnou disciplinou, kde predbihani ve fronte je naproste tabu (i kdyz by jako Cinane mohli mit vymluvu, ze jich je moc), tak me predbihani ve fronte v Cine dost vytacelo, ale snazil jsem se na to divat s nadhledem, ale ve fronte na nadrazi v Nanningu, kde jsme kupovali jizdenky na vlak do Vietnamu, mi zacaly povolovat nervy, protoze jsme byli pod velkym stresem.

1 0
možnosti