Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

V CR je ockovani v podstate povinne. Jiste, v teoreticke rovine ne V realite se bud budete chodit testovat cca 1x tydne nebo se nechate naockovat a s testovanim vas nikdo nebude otravovat. Takze je to sice porad dobrovolne, ale komu se chce chodit jedno tydne na testy.

Jinak v Cine byly potraviny z Taiwanu povazovany za skvele az do momentu, kdy v jogurtem a dzusech byla nalezena zmekcovadla do plastu. Je to asi 10 roku a razem "svatozar" okolo kvality potravin z Taiwanu zmizela.

1 1
možnosti
Foto

To je naprostá pravda. Manžel přemýšlel, jestli se má nechat v Číně očkovat. Je to zdravý sportovec, tak by snad neměl žádné výrazné vedlejší účinky, ale jeden nikdy neví. Navíc se připravoval na zápas, který mu stále odsouvali, tak nemohl, ani kdyby chtěl. Jak se blížil náš odlet do ČR, tak čínské očkování ani nedávalo smysl, protože by mu v ČR na nic nebylo, musel by se nechat očkovat dvakrát. V Evropě bude muset cestovat kvůli zápasům, takže se očkovat bude muset. Jsem zvědavá, jak dlouho na to bude jako cizinec čekat.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé shrnutí, nicméně s poslední větou souhlasím bez výhrad.

0 0
možnosti
JH

J79i58r29i 61H15l65a72v12a

14. 7. 2021 20:58

Informativni a zajimavy cteni. Diky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik