Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pocahontas

11. 8. 2009 11:11
Ostatně k tomu prasátkovskému chování taky.

Jaké štěstí, že všichni Indové, které znám ( a že jich není málo) jsou těchto zlozvyků prosti.;-) Přála bych ti, aby už jsi zase zažila něco pozitivního.:-)

0 0
možnosti

krpcova

13. 8. 2009 9:12
Re: Ostatně k tomu prasátkovskému chování taky.

no jo, jenze ty znas ty vzdelane indy spolecensky na urovni, ja vestinou pisu o te nizsi vrstve, ti co pomahaji v obhchodech, vybiraji mytne, otviraji dvere apodobne...lekari se v nose ani jinde neskrabou;-Dale ja to nepisu negativne, pro me to jsou zazitky;-)ja zazivam spoustu pozitivnich veci, ale vetsinou nejsou tak zajimave, abych k nim napsla blog.jde o to, ze kdyz si bezva pokecam s kamaradkou a dame si nejake dobre jidlo, nebo me nekdo pozdravi ci me pochvali za to, ze se ucim hindi, nevim koho by to pak bavilo cist.ja spis pisu o vecech, ktere jinde nevidno, to zajimave. rozhodne netvrdim, ze je indie oskliva. ona totiz umi byt i hezka.jako kazda jina zeme.kdy ze se sem prestehujete?

0 0
možnosti

pocahontas

11. 8. 2009 10:51
Jen k tomu svátku...

jde o Siblings Day - Raksha Bandhan. Původem Vedický rituál mezi bratry a sestrami, kteří si tak přejí štestí, dlouhý život a vzájemnou ochranu. Ale k bižuterii na operačním sále ( ne-li zašité v těle) bych taky měla výhrady.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1940x
Doktor v Indii.

Seznam rubrik