Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

JTK82

23. 7. 2009 9:29
stabilizovaný stav?

Dovolím si opravit jedno tvrzení v článku....do stabilizovaného stavu jsem ty rostlinky rozhodně neuvedla;-(. Ty chuděrky byly rády, když se stěhovaly zpátky ke své paničce!Jediný, komu se u mě líbilo, byl šťastný bambus:-). Jitka

0 0
možnosti
JP

chevrolet_cz

22. 7. 2009 10:56
Remoska

Omlouvam se, ze pouzivam diskuzi k jinemu tematu, nez ke kteremu prislusi, ale proste mi to prijde jednodussi. Ale neda mi to a musim ti slozit poklonu. REMOSKA!

Aby jsi rozumela, jiz nekolik let ziju na ostrove sam, pouze s dnes jiz osmiletou dcerou. Vzhledem k tomu, ze ja mam radeji pivo nez jidlo a ta moje laska ji odjakteziv jako vrabcak, porce ktere varim jsou velice male. Nicmene neda se nic delat, jist se zkratka musi. Pokazde, kdyz vkladam do ohromne trouby ten "detsky" pekacek, nejak se to ve me pere a vzpira. Zrejme ve mne bude zakukleny nejaky ekolog, protoze o uspore to rozhodne neni.(plyn a elektrina jsou tu temer zadarmo).

A po ctyrech letech marneho vnitrniho boje to najednou prislo. Stacilo si precist jeden clanek od tebe. REMOSKA. Vubec nedokazu pochopit, co jsem to za pruhlika, ze me to netrklo samotneho.....Diky moc, moc moc......a zdravim do Indie Ch.

p.s. uz jsem stihnul i zatelefonovat mamince do Prahy. Remoska bude...hura hura

0 0
možnosti
K

krpcova

24. 7. 2009 9:42
Re: Remoska

mily chevrolete, moc me tvuj prispevek potesil! a jeste snad vic moji mamku, jejiz napad, koupit remosku, byl:-)) ja jsem o ni jen napsala:-)))tak snad uz ted budete bastit vic, kdyz budete delat ty dobrutky v remosce!!!hihi.moc zdravim a urcite se tesim na to, az mi napises, co jste jako prvni jidlo v remosce udelali.

0 0
možnosti
JP

chevrolet_cz

21. 7. 2009 6:49
Pazitka

Zdravim Miso. Tak to jsem na tebe zvedav a netrpelive budu cekat na vysledek. Moje zkusenost je takova, ze plnohodnotna pazitka v tropech proste vypestovat nejde. Po vice nez triletem usili se mi jakz takz dari ta petrzel, ale pazitka ani nahodou. Vzdy vyrazi behem dvou, tri dnu. Zene nahoru jako zbesila, ale je stale jako nite. :-). Vyresil jsem to nakonec tak, ze seju natovou cibuli......chutove to vyjde skoro nastejno a konec koncu nekdy i ta velikost ceske pazitce odpovida....:-))) Preju hodne uspechu.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1940x
Doktor v Indii.

Seznam rubrik