Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K82a22r79e40l 22R20a63d87a

23. 12. 2013 2:24

Nečekejte od státu nějakou ochranu. Při odchodu do důchodu jsem zakoupil samopal. Dokonce i ,,sběrači kovů" mi od té doby dávají pokoj. Jen je problém s telefonem. Ten mě otravuje několikrát deně. Tak si nechám vše obšírně vysvětlit a pak je pošlu kamsi. Snad mě časem zapíší na černou listinu a přestanou prudit. :-)

1 0
možnosti
JR

J29a48n 44R86á30ž

22. 12. 2013 21:34

Je mi sedmdesát a mám už strach jen z jedné věci: Že se začne v budoucnu   o mne starat stát.

2 0
možnosti
Foto

Někdo může být neschopný řídit svůj život a auto už od puberty a  málokdo ho kontroluje a jiní jsou čilí i v 75 letech a jsou buzerováni kontrolami.

0 0
možnosti
Foto

Můj bývalý generální jej ročník 1931 a myslím, že stále řídí. V každém případě řídil v roce 2011, kdy mu bylo 80.

0 0
možnosti
MB

Proč jmenujete, tyto poslance? Promiňte, ale hodně jste vše zjednodušil a mohu vás uklidnit, armáda lidiček narozených 60-80 léta, bude naprosto ztracená, ale to je život... Čí jsou děti "Šmejdů"? Nás. MB

0 0
možnosti
Foto

ač jsem sám již v penzijním věku, říkám, spíš volám, ne, ne, ne!

0 0
možnosti
MD

Vsechno teprve prijde, chvili vyckejte a budete, byt jen malou chvilku, volat ano.

A pak si ten rozdil uz neuvedomite a bude vam hej.

0 1
možnosti

enormně ochranitelský stát vede lidi jen ke zblbnutí - a to i v neseniorském věku. Proč by měl být někdo od 65 let nějak "chráněn"? Víte kolik lékařů v tomto věku ještě pracuje, operuje...? Jenže senioři, kteří prožili většinu života v socíku si prostě odvykli být odpovědní sami za sebe a požadují to od státu. Proč takoví "šmejdi" nemají šanci v západní Evropě? Taky tam existují (odkudpak asi přišel šmejd největší?) - jenže lidé tam jsou zvyklí přemýšlet, být odpovědní, nejsou posedlí "dárkem zadarmo"...a tak tam taky nikoho ani nenapadne dělat nějaký zvláštní zákon na jejich ochranu - asi by se proti němu rychle vzbouřili.

4 0
možnosti
Foto

J77a28n 54K85r76o81p23á69č

22. 12. 2013 16:31

není proč nesouhlasit, jenže v západní Evropě měli od války tři generace na to, aby se to mohli naučit. Tady jsme se dvě generace učili, jak jeden druhého okrást... taky se naučíme sami bránit, jen to bude ještě nejméně jednu generaci trvat... znamená to, že ty všechny necháme celou tu dobu gaunerům na pospas..? ... a ať pracuje kdo se na to cítí, třeba do sta let, nevidím jediný důvod v tom komukoliv jakkoliv bránit... :-)

2 0
možnosti
Foto

Jakkoli lze s Vám souhlasit, uniká Vám jedno: Lobkowicz, Kalousek a další z toho spolku mají tolik, že jsou spolehlivě zajištěni až do smrti, i kdyby tady bylo 100 let. I kdyby přestali okamžitě dělat cokoli.

A to Vy nejste. Proto Vám coby důchodci, stejně jaké mému breatrovi, přidali 40Kč a tečka.

Že nemáte? Máte smůlu. Měl jste se víc snažit státe se poslancem nebo senátorem. Mohl jste mít taky.

1 4
možnosti
MD

Ve vztahu k clanku bezohledne a nechutne.

0 1
možnosti
OK

pane kolego, seniori se stanou ohrozenym druhem, az nam tady levice odhlasuje euthanasii.

2 1
možnosti
MD
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1739x
Jsem člověk, člověk se řídí svědomím, mám obavu být občanem, který se řídí zákonem. Není mi to fuk a v hospodě se to nikam neposune.

Seznam rubrik