Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

"USA po 7. prosinci 1941 nastrkali všechny Japonce pobývající na jejich území za plot. Věděli dobře proč. Bylo to špatně..?"

Ano, bylo to špatně. Zatýkali Americké občany bez soudu. V roce 1980 se konečně dokázali podívat pravdě do očí, vyšetřit, co se to tehdy vlastně stalo, a navrhli odškodnění a omluvu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Internment_of_Japanese_Americans

Je děsivé, že máte volební právo, pokud se domníváte, že to tehdy bylo správné.

0 1
možnosti
LE

Evropa zapomněla, že se v historii dosti pravidelně střídají kratší či delší období míru s kratšími či delšími dobami střetů a válek. A jedno období míru nejspíš právě končí. Ale zatím není nikde vidět někoho, kdo by byl dostatečně silná osobnost s odvahou vzít na sebe rozhodnutí a odpovědnost za jeho důsledky. Tak nám hrozí islamizace a cesta zpět časem asi o 600let.

0 0
možnosti
BP

Kecy si můžou nechat od cesty.

Od dneška by vláda měla okamžitě : 1.Zavřít všechny mešity. 2.Zakázat jakoukoliv propagaci islámu,či jeho symboliky ( nikdo v burce na ulici,řádné žvásty o šárii,zavřít všechny hahal jídelny. 3.všedchny osoby,které mají jakýkoliv problém s naším způsobem života poslat prvním spojem tam,odkud přivandrovali.4. Ostatní budou držet hubu a krok.

Tohle je válka.Tam je jenom jeden vítěz.Nemá cenu si malovat věci na růžovo.

5 0
možnosti
PD

Ve válce může být jeden vítěz, ale není zdaleka jisté, že alespoň jeden vítěz skutečně bude. Pokud zahodíme všechno, co jsme po dlouhá staletí budovali, jenom proto, abychom se vypořádali s něčím, co vnímáme jako hrozbu, tak dost možná po "vítězství" zjistíme, že mělo velmi hořkou příchuť.

Komunisté "zakroutili" krkem všem nepřátelům lidu při svých slavných vítězstvích 1948 a 1968... Ale způsob jejich vítězství a použité prostředky byly tak nelidské a nemorální, že se (z dějinného hlediska) vzápětí poroučeli také.

Pokud začnete lidi pronásledovat za to, že věří ve fiktivní pohádkovou bytost, která naslouchá jejich modlitbám, buďte alespoň té dobroty a vezměte to sakumprásk i včetně křesťanů, židů atd. - alespoň tenhle zločin proti lidskosti proběhne jenom jednou a nebudeme ho muset za dalších 50 či 100 let opakovat. Protože nenávisti v sobě nosí i křesťané překvapivě hodně (stačí si jenom všimnout, jak se dívají na sexuální menšiny)...

Anebo že byste měl pocit, že křesťani jsou reformovatelní, ale muslimové nikoliv?

0 0
možnosti

po atentátu českých "teroristů" na Heydricha postříleli Němci velkou část obyvatel Lidic a Ležáků. Čast z nich Němci nastrkali za plot do koncentráků.

Odpovídám slovy autora blogu: Němci věděli dobře proč. Bylo to špatně..?

0 8
možnosti
JM

Kde se vám ty nápady líhnou? Ti teroristi nebyli Francouzi, ale okupanti, takže vaše srovnání je úplně opačně.

A ano, muslimové v Evropě by po takovémto útoku měli být internováni.

8 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1739x
Jsem člověk, člověk se řídí svědomím, mám obavu být občanem, který se řídí zákonem. Není mi to fuk a v hospodě se to nikam neposune.

Seznam rubrik