Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

No já nevím, nemáte ten problém spíše Vy, autore? ;-)

V hospodě se to neposouvá (cituji z Vašeho profilu), asi už nemáte posluchače u žejdlíku, tak jste se trošku vypsal zde, ale tak nešťastně a nepovedeně, že to bude stejné, jako v té knajpě. :-)

1 1
možnosti
MS

Souhlas, až na ty ZOH v Soči. Je to významná událost a jel by tam zřejmě jakýkoliv jiný český prezident.

0 0
možnosti
Foto

... omlouvám se ..... asi příliš dlouhý příspěvek ....

Dokončení: ... na ministerstvu průmyslu bude sedět člověk znalý průmyslové tématiky, nejlépe takový, který v průmyslu léta pracoval a ne nějaký ornitolog nebo zubař jen proto, že má je členem nějaké partaje.

0 0
možnosti
MS

Vy, stejně jako prezident Zeman nechápete, že jeho podpis pod jmenováním jednotlivých ministrů je víceméně formální akt. Pokud by nenastaly vyloženě závažné důvody, odporující ústavě, nemá prezident pravomoc kádrovat vládu z hlediska její odbornosti. Není to totiž  j e h o  vláda a on za její skutky nenese žádnou odpovědnost.

5 0
možnosti
Foto

Pane kolego, zdravím vás. Jste zdravě rozhořčen a vaše řádky jsou plné výčitek směřujících k prezidentovi. Ale, možná jsem hlupák, ve vašem článku jsem snad kromě chystané cesty na zahájení OH v Soči, nenalezl nic konkrétního, nic co by se dalo podložit argumenty. A ani ta výtka k cestě do Soči mi není jasná.

Volby byly na konci října. Celý listopad a prosinec se vedla jednání a v pondělí, což bylo včera, předal pan Sobotka prezidentovi, co předat měl. A pak Sobotka sdělil, že je nachlazený a že se tedy plánovaná schůzka s prezidentem musí odložit. Tak co vlastně ten Zeman udělal negativního? Že nepadl Sobotkovi do nárůče, když tam včera přišel a že ho ihned nejmenoval premiérem a že ihned nepodepsal návrhy ministrů?  V čem a jak konkrétně brzdí jmenování nové vlády?

Váš názor, který jste formuloval do článku je názor zcela podléhající tomu, co se dočtete v novinách nebo na internetu nebo vám sdělí někdo v televizi. Nebylo by spravedlivější, logické a korektní posuzovat skutky, tedy to, co prezident skutečně udělá, a ne předpoklady novinářů, kteří spekulacemi o tom, jak bude prezident reagovat, co udělá a co naopak neudělá, co by udělat měl a kdy, co si myslí atd. vytvářejí kolem jeho osoby negativní auru?

Jste opravdu přesvědčen, že by prezident měl být loutkou, která slepě podepíše, co se mu dá pod péro?  Proč by neměl mít právo sdělit tomu, kdo sestavoval "návrh" (dávám do úvozovek s ohledem na důležitost významu slova), své připomínky. Já třeba mám rád Stropnického (i Žilkovou) a neřekl bych ani popel, pokud by byl navržen na ministra kultury. Ale na obranu? To jsme stále totiž v době, kdy chemik dělal ministra financí apd. Věřím, že Zeman nic proti Stropnickému nemá, ale stejně jako se vyjádřil k 8 denní ministryni obrany Peak, stejný názor drží i u Stropnického.

Na vládu vzešlou z říjnových voleb čekáme, a zatím rozhodně  ne kvůli prezidentovi Zemanovi, již déle než 2 měsíce. Takže pět deset dnů nehraje roli, bude-li výsledkem skutečně vláda, kde na minister

3 1
možnosti
AS

A65d64a27m 45S23t13a20v18a

7. 1. 2014 18:36

"…ztratil jste můj hlas": vůbec si nemusíte dělat starosti se svou nerozvážností.  Prezident  už mezitím získal tisíce jiných.

2 1
možnosti
ZB

Pan prezident nemá problém, problém máme my....:-/Zeman stejne na všechny svoje voliče kašle, svou úlohu užitečných idiotů už si splnili...

6 0
možnosti
Foto

Já jsem Zemanovi svůj hlas nedal, takže si teď nic nevyčítám. Ale popravdě řečeno jsem nečekal, že to s ním bude až takový hustý.:-/

12 0
možnosti
JF

J83a87n 87F59r93o58l70í65k

7. 1. 2014 14:12

No pokud jste ten hlas už dal tak nyní Vám na něj Zeman z vysoka....;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1739x
Jsem člověk, člověk se řídí svědomím, mám obavu být občanem, který se řídí zákonem. Není mi to fuk a v hospodě se to nikam neposune.

Seznam rubrik