Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Máme ústavní soud na to, aby posuzoval, jestli někdo může ovlivňovat svědky, pokračovat v trestné činnosti, případně utéct do ciziny? Myslím, že ne. A obávám se, že  Ústavní soud České republiky se tímto rozhodnutím degraduje ze strážce ústavnosti na Supernejvyšší soud.

0 1
možnosti
AB

Vždyť je to tak jednoduché. Někoho chytili s velkými pěnězi a prokazují, že je to úplatek. Jen blb by si myslel, že to byly úspory z prasátka, které se do krabice od vína dostaly omylem a byly ve zlatě a diamantech, aby váha odpovídala váze té lahve vína. A někdo se holt vymlouvá a vykrucuje. Stačí trocha selského rozumu, aby člověk nezbaštil argument, že ta černá železná koule by mohla být za určitých okolností vlastně bílá papírová krychle. Grázl se prostě bude vykrucovat do roztrhání těla a používat k tomu všechny možné prostřědky. Je jen otázkou zda chceme, aby se z toho mohl vykroutit, či ne. To je o co tu kráčí. Ty blafy okolo jsou naprosto nepodstatné!

0 0
možnosti
FV

Ratha nemusím ani trochu, ale na neúměrnou délku vazby (a nejen jeho - vizte třeba taxikáře Plisku, který byl vyšším soudem nakonec zcela osvobozen) jsem porůznu v diskuzích upozorňoval už dávno. Ale já jsem holt jen ten Franta ;-)

1 0
možnosti
AB

Kdyby Rathovi právníci zoufale nemlžili, tak dávno sedí natvrdo a žádnou vazbu tu nemusí nikdo řešit!

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1739x
Jsem člověk, člověk se řídí svědomím, mám obavu být občanem, který se řídí zákonem. Není mi to fuk a v hospodě se to nikam neposune.

Seznam rubrik