Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

V dááávném dětství jsem dostala knížku o tom, jak chodil Ježíš se sv. Petrem po světě. Viděli krásné domky, opečovávané zahrádky, ale i rozpadávající se chalupy. Na dotaz, proč si chalupu neopraví dostali jednoduchou odpověď - proč opravovat, stejně brzy zemřeme. Od té doby Ježíš lidem neprozradí den jejich smrti, aby se stále starali o své domy i o své životy.

Byla to tak moudrá knížka, že jsme jí i my, děti, rozuměly. Vám

2 0
možnosti
HK

To je také zajímavý pohled, děkuji za přispění

0 0
možnosti
MR

Zapominate na jeden důležitý aspekt. Většina z nás by znalost budoucnosti využila pro svůj prospěch. Informace které by člověk měl by bylo extrémně lákavé využít.

0 0
možnosti
HK

Zajímavý podnět, myslím, že to by bylo na samostatný článek a z tohoto úhlu pohledu jsem se na toto téma dívat v tuto chvíli nechtěla

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 18,18
  • Průměrná čtenost 300x
Lidské příběhy...zajímají mne...sama si pro ně chodím, zejména ke starým lidem, ale občas přijde silný lidský příběh i přímo za mnou...jsou pro mne inspirací, když stojím na životních křižovatkách...jsou pro mne zdrojem energie, když mi pod tíhou všech starostí ubývá...jsou pro mne impulsem k odvaze tam, kde bych se jinak bála udělat krok vpřed...každý má svůj příběh a myslím, že je škoda si jej nechávat pro sebe.

Seznam rubrik