Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To, že lidi umírají různě a nečekaně, víme. Já už dlouho neviděl žádnou mrtvolu, a to jsem v praze, a pak člověk má pocit, že tahle trudná pouť nikdy neskončí. Děs... Ale občas se dovídám, že někdo přece jen umřel! Sláva!, řeknu si, ještě abychom žili věčně, to byl byl dost prů.....švih. ..Ale vážně: zmínění pánové to prostě přeháněli se sportem, a díky tomu vypadli ze Země v plném zdraví a s plány v hlavě. To není špatné, někteří lidé - a jsou to hlavně babky - leží roky a roky v nějakých barákách, čekajíce na smrt jako mimina, ani chodit už nejsou schopny...to bych řekl, že je děs běs, ble. A k tomu osudu: říká se, že je předurčen. Nikdo to neví, pořád toho moc nevíme o naší biorobotické existence, baby.

0 0
možnosti
LJ

Odpověď na položenou otázku závisí na tom, zda je člověk věřící či nevěřící. Pro věřícího je tou konečnou instancí Bůh, pro nevěřícího náhoda. Obě odpovědi lze samozřejmě dlouho rozvíjet, podle mne se však více nedovíme.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že právě ten propagovaný "aktivní způsob života" byl příčinou jejich skonu. Před lety náš soused taky, vrátil se z pravidelného cyklotréninku a za hodinu jsme ho zachraňovali. Marně. Zástava srdce.

Ne každý organismus si nechá líbit sportovní týraní do vysokého věku. Viděli jste v mládí snad někdo své babičky a dědečky sportovat? Jezdit na kole, běhat, lézt na skály?

2 0
možnosti
Foto

Sportování je prospěšné, ale musíte také umět odpočívat...

0 0
možnosti
MP

R^ Osud.Pokud si budeme pravidelně čistit zuby 3 x denně, prolévat ledviny nejlepší horskou vodou, cvičit a trenovat srdce atd., to bohužel vůbec neznamená, že nezemřeme předčasně na rakovinu ledvin, či na infarkt.

1 0
možnosti
PK

Osud asi nikoliv, spíše genetické dědictví...

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 18,18
  • Průměrná čtenost 300x
Lidské příběhy...zajímají mne...sama si pro ně chodím, zejména ke starým lidem, ale občas přijde silný lidský příběh i přímo za mnou...jsou pro mne inspirací, když stojím na životních křižovatkách...jsou pro mne zdrojem energie, když mi pod tíhou všech starostí ubývá...jsou pro mne impulsem k odvaze tam, kde bych se jinak bála udělat krok vpřed...každý má svůj příběh a myslím, že je škoda si jej nechávat pro sebe.

Seznam rubrik