Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

ve_ri

11. 12. 2009 11:34
děkuji

za slušnými slovy popsanou situaci. Ještě pořád se dokáži hodně zlobit na ty pacholky, kteří se tam "nahoře"předvádějí. Vypráskat bičem a nechat fyzicky pracovat, aby věděli, kolik "obyčejný lid" stojí vydělávat koruny. Je mi smutno. R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 12. 2009 11:16
Klaus přece už dávno pochopil výhody NF

(pro mladší: NF = Národní fronta, tj. komplot stran a jednotném způsobu hlasování).

Proto přece vytvořil velkou koalici se Zemanem (a společně ohnuli volební zákon). V představě, jak sice nebude vládnout strana jediná ale dvě provázané.  Proto neměl rád Špidlu, který na tuto hru nepřistoupil. Proto nenáviděl M. Topolánka, který ve své přímočarosti (nevadí, že občas vulgární) nemohl na takový podvod přistoupit.  Dnes už zase Klausovci cítí svoji příležitost. Proč se třást o své prebendy??  Když to může být tak jednoduché: post premiéra střídat s postem šéfa sněmovny, post ministra s postem místopředsedy žvanírny či předsedy představenstva velké státní společnosti. No a boj o prezidentský stolec jednou za pět let ustojíme.

Takže neúčast ODS při hlasování o rozpočtu bylo potvrzení její ochoty pokračovat v současné velké koalici (a dohoda o  Fischerově vládě samozřejmě ničím jiným není) i po volbách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Vzděláním právník, duší všudybyl, rád píše kdykoli o čemkoli pro kohokoli, kdo bude mít chuť číst.