Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

copy_BA

5. 3. 2009 10:21
Zavidim!

Kedysi davno, pred 20 rokmi, som sa sutazne venoval jachtingu (Optimist → Cadet → Finn → 420 → WS), potom na to dlho nebol cas ani financie, ale rad by som sa k tomu (samozrejme rekreacne) zase vratil.

Tu v Bratislave mam par kilometrov na obrovsku vodnu nadrz Gabcikovo, fuka tam pekne, rozmyslam bud nad nejakou kajutovou Sasankou, alebo - co by mozno bolo este ovela zaujimavejsie - sportovym katamaranom. To ma vzdy fascinovalo, jeden plavak vo vode, a sediet meter a pol nad vodou .

Nemas pre mna nejaky tip? Nieco taketo http://www.cs.unc.edu/~keller/catamaran.jpg - nevies, ci niekto u vas v Cechach vyraba seriovo take katamarany? Hlavne aby bol skladaci, aby sa dal prevazat na voziku za autom.

0 0
možnosti
D

davidyacht

5. 3. 2009 10:28
Re: Zavidim!

Dobrý den. Na zmiňované adrese foto katamaránu Hobbie Cat 14. Je to příliš krátký banán (můj osobní název:-)), který je předozadně nestabilní. U nás se teď vyrábí právě zmiňovaný Predator, který lze transportovat na vleku složený, jen ve větším náklonu. Je to ale bez problémů. Jinak sportovní kajutovku bych doporučil nový Seascape18.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3431x
Extrémní námořní jachtař