Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nykto

26. 3. 2008 17:47
Tohle je na cenu fair play...

...a taky na karmu! R^

0 0
možnosti

Zajko Vajko

24. 3. 2008 13:39
Tak tohle priznani je hodne sportovce

R^R^R^

0 0
možnosti

flavy

21. 3. 2008 13:59
Hrdinou jste se pro mne stal uvedením tohoto článku

Nevěřil bych, že v dnešní době potkám někoho, kdo se nesveze na vlně populismu a kdo si nepřisvojí slávu, která mu nepřísluší. Děkuji Vám za to pane Křížku.

Olympijské hry vnímám jako prostředek pro „klid zbraní“. Sport zcela odděluji od politiky. Právě v totalitních zemích bych olympijské hry pořádal. („Vychladněme, zapomeňme na denní strasti, přerušme války a pojďme sledovat zápolení sportovců, kteří si mohou dovolit zápolit fer play“.)

Nevěřím, že je možné politických cílů dosáhnout bojkotem her, bojkotem sportu. Olympijské hry jsou svázány s politikou jen obrovskými financemi, které jimi proudí. Podstata snad zůstává stejná.

Jeden každý z nás může pomoci svržení totalitního režimu Číny tím, že bude bojkotovat její výrobky. Prostě si je nekupujme. Zakázat sportovci sportovat na olympijských hrách v Číně, je stejně hloupé, diskriminační a totalitní jako samotný Čínský režim. Paradox.

0 0
možnosti

OrpheusF1

21. 3. 2008 16:05
Re: Hrdinou jste se pro mne stal uvedením tohoto článku

souhlas.. je hezke, ze ma nekdo tu slusnost prijit a rict, to za co me chvali jsem neudelal. Nic na tom nemeni skutecnost, ze kdyby to tak bylo mineno, mozna by to i byl udelal a tu "chvalu" si zaslouzi.

0 0
možnosti

Karel_dnes

21. 3. 2008 13:43
Tak tohle je podle mne ještě lepší..

důkaz , že jste normální chlap.

A protože v naší nemocné společnosti jsou všechny superlativy dávno zprofanované myslím si , že když se o někom řekne , že je normální člověk je to hodně vysoké ocenění. Zvlášť si toho vážím u těch , kteří by mohli .. ale do těch superlativů schválně nejdou. (Na rozdíl od spousty těch co na to vůbec nemají , ale jsou "SUPER...)

0 0
možnosti

ppelc

21. 3. 2008 12:44
Jenze sportovci

aka olypijsky vybor, si Cinu vybrali. A ja jako delnas vam rikam, ze me nezajima, kolik jste v tom utopili penez a jak moc se na olympiadu tesite, me lezi jna srdci lidske prava delnasu v Cine. Jestli budete drzet hubu a krok,je to vase volba, ale v mych ocich ste srab.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3431x
Extrémní námořní jachtař