Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

A jéje. Koukám že do diskuze dorazila paní Kočí, hlavní ANO bijec odpůrců pana Babiše. No, jak jsem tak prolétl diskuzi, nemá to lehké. Nicméně bojuje jako lvice a tak nemohu jinak než ji pochválit R^. Doufám, že od pana Bureše, pardon Babiše dostane aspoň za odměnu nějaké palivo bez jeho skvělé přimíchané suroviny. Paní Kočí, nevzdávejte se!!!

0 0
možnosti
Foto

Karma, jenže Ánofert sa terazky volá ´burešofert´ !!

3 2
možnosti
MP

Každý sedlák by plakal, kdyby viděl, jak se ÚRODNÁ půda zneužívá a jak se POTRAVINY používají na pálení.;-(;-(;-(

3 2
možnosti
ZK

Z68d92e12n75a 62K25o43č90í

22. 5. 2014 14:50

K tomu bohužel ale silně dopomohla vláda ODS a nejlepší ekonom Sluneční soustavy;-(!!

0 0
možnosti
MP

Kolik firem skutečně ZALOŽIL?

2 0
možnosti
MP

Jestliže živnostníkům, kteří nemají děti chce zvýšit daně, opravdu tím pomáhá drobným podnikatelům? Nemá šajna o abecedě ekonomiky, že se mu  zvýší nezaměstnanost a sníží výběr daní? Tomu říká podpora živnostníkům? Co udělal pro zemědělce?

3 1
možnosti
ZK

Z30d89e15n55a 56K80o24č91í

19. 5. 2014 11:45

Víte o čem mluvíte ?;-D

2 0
možnosti
MP

Když někdo bojuje proti dotacím, proč neusiluje o jejich zrušení? Když někdo bojuje proti dotacím, proč má ve straně politika, který chce v EU podporovat dotace?

2 1
možnosti
ZK

Z56d14e40n66a 42K56o34č76í

19. 5. 2014 11:42

Vy sám jste prohlásil, že byste chtěl, aby čeští zemědělci brali stejné dotace, jako zemědělci v ostatních zemích EU. ;-)

3 0
možnosti
MP

Pohrdá-li nějaký politik voličem a místo odpovědi jej nechá vyvést, o něčem o svědčí. I jeho zapírání u Jílkové stačilo. Pak se musel přiznat.

2 1
možnosti
MP

Pravosti  dvanácti dokumentů o Burešovi, bez sebemenšího falšování,   může věřit jen ...;-D

1 1
možnosti
ZK

Z88d89e49n77a 37K11o88č32í

22. 5. 2014 19:04

O tom nakonec rozhodne soud. Pokud by vše bylo tak jasné jak se domníváte už dávno by potvrdil, že záznam a skutková podstata jsou nezpochybnitelné. Ono tady ale pravděpodobně něco nehraje ;-)

0 0
možnosti
EP

Autor sleduje život pana Bureše. Důkladně téměř od narození. Je zřetelně zřejmé, že pomalu popisem života tohoto pána směřuje k závěru, že tento člověk ač obalený komunistickým předivem jako kokon se po ekonomickém převratu stal podnikatelem.

   Je až nepochopitelné, že se mu v podnikání daří, nebyl souzen i když je obecně známo, že podnikání je nemravnost  co vrávorá na hraně zákona. Dokonce se ho netýká ani žádná "kauza" pro kterou by byl vláčen žurnalistickými bojovníky všemi druhy medií.

  Je neuvěřitelné, že byl voliči zvolen do zákonodárného sboru a to až tak úspěšně, že byl zvolenými delegován do vlády a to dokonce na ministra financí. I když má mandát téměř ještě na čtyři roky, musíme lidem otvírat hlavy že nevolili dobře, myslí si bloger. Někdo přece tuto osvětu musí dělat. Je povinen nést prapor své pravdy do boje.

  Plyne z toho docela zřetelně, že autorovi jedna drobnůstka z občanských ctností chybí. Je to respekt k těm co panu Burešovi dali hlasy, aby je v demokratickém systému zastoupil a vládl jim do příštích voleb.Věřím, že většina občanů není o nic horší ani hloupější než pisatel blogu.

  Předpokládám, že je normální posoudit zvolené až na základě jejich činů. Kádrování podle domněnek je na nic.

3 3
možnosti
MK

Pane Pokorný, mluvíte mně z duše.R^R^R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz