Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EC

lisbonka

27. 2. 2008 14:02
Paráda

Velmi dobře, skoro ve všem souhlasím, mluvíte mi z duše. Ještě bych dodala, že ty pseudokonspirační teorie na základě zaslechnuté věty či pořízené fotografie, které J.Paroubek a jeho věrní vypouští za asistence médií ven, mi bohužel připomíná estébácké praktiky, z kterých mi je na blití a už jenom proto, že někdo staví na "jedna paní povídala" a na špiclování, neměli by tito exhibicionisté vůbec v TV a novinách dostávat prostor. Tímhle plácáním a vytvářením nejspíše neexistujících kauz odvádí pozornost od skutečné práce poslanců a řešení problémů této země, pravděpodobně ve snaze zakrýt vlastní neschopnost udělat cokoli opravdu prospěšného, než jen "mlátit hubou". Všichni (včetně tajtrlíku z jiných stran) by se měli probrat, nejsou žádný celebrity s patentem na rozum, jsou to osoby placené z našich daní, pracují pro nás - zjednodušeně, jsou naši sluhové. A na to nesmí zapomenout.

0 0
možnosti

Felis Sapiens

27. 2. 2008 1:50
Pane,

já vás žeru! R^

0 0
možnosti

Jan Jelínek

24. 2. 2008 11:24
101%souhlas!

Jako toto je ostrá střelba, nic méně jako pravdivá.R^R^R^

0 0
možnosti

valach.ostravski

21. 2. 2008 12:08
::

Zdravím pane Kříž, zdá se, že rudorůžoví mají stranický úkol Vám nadávat na diskusích. Píšete skvěle. Držte se.

Hodně zdaru.

Pro oranžády: Už jste zaplatili Altnerovi?

0 0
možnosti

BrainLess

21. 2. 2008 19:27
Re: ::

Dluhy se platit nemusi poudal Jyrka vecne druhy vitez na ktereho se vsichni domluvili..

0 0
možnosti

Jiří

21. 2. 2008 11:55
Jako vždy výborné

Výborně napsáno Karle, máte mé sympatie.  A ta druhá fotka ilustruje naprosto vše. Soc-dem je  dnes pro mne větší zlo než KSČM. Když jsem poslouchal komunisty při volbě presidenta, tak jsem musel konstatovat, že mluvili státotvorně a dobře, narozdíl od ostatních.

Včera jsem diskutoval o prezidentské volbě s jednou dámou z Moravy. Moc si ji vážím, i když vím, že fandí ČSSD. Myslím, že se nechává inspirovat manželem. Říkala, že ji mrzí, že volbu prezidenta rozhodla korupce s milióny v igelitkách. A já ji říkám, že nikde není důkaz, že to tak bylo, je jen slyšet kvikot socanů.  Co když  je to jen cílená provokace poškodit ODS? Stejně jako s těmi kulkami. Co když je poslala sama ODS aby poškodila oponenty, tedy ČSSD? Kde je pravda? Důkazy nikde, jen řev socanů. Pokud vím, tak Pět na stole v českých a Grossovi milióny jsou z jejich kolébky. Volba veřejná se nakonec obrátila proti samotným socanům. Klause nevolili komunisti a ČSSD je slabší o dalšího člověka. Kolik jich ještě bude?

0 0
možnosti

ddnes

21. 2. 2008 10:57
reakce

opět jste vedle jak ta jedle,ale u vás jsem si na to zvyknul!kdyby si vaše články četl nějaký cizinec tak by si musel myslet,že čr je nějaká provincie KLDR!že tady máme koncentrační tábory zřízené čssd a ksčm pro poctivé podnikatele a živnostníky,kterým jde jen o to aby mohli nějak pomáhat zdevastované ekonomice,že vlastně poslanec snítilí je hrdina,který jako jediný dokázal vzdorovat paroubkovsko rathovské klice v čssd a,že proto ho musí hlídat za naše peníze několik specialistů,protože jinak by byl unesen a umístěn do pracovního tábora,který nechal pro přeběhlíky zřídit paroubek a rath tam na těchto hrdinech dělá lékařské pokusy!proberte se!!!!!!

0 0
možnosti
LP

LudekP

24. 2. 2008 22:26
Re: reakce

A vy se radši uklidněte nebo vás brzy zavřou do cvok-hausu. O ničem takovém, co píšte, nebyla v článku vůbec řeč.

Jen pravda, a proto KARMA!

0 0
možnosti

Kido

21. 2. 2008 9:53
...

...  jako pravicakovi je mi potesenim sledovat zde to hystericky kvicici oranzovorude stado ... diky pane Kriz. R^

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

21. 2. 2008 5:12
Tento článek a diskuse pod ním

splňuje kritéria štvavého článku, jak je definoval bloger Jirousek ve svém příspěvku http://jirousek.blog.idnes.cz/c/25833/Vyzva-diskutujicim-pod-stvavymi-clanky.html.

Zde vám soudruzi kladl na srdce, aby jste takové kreatury jako já ignorovali, nebo se neztrapňovali psaním vulgarit. A co vy ?

Modrý tlustý prase, ze kterého se každý poblije, hlásná trouba jak Rudé právo, hňup a podobně, navíc podepisováno anonymem s mým jménem. Tak sakra zkuste vymyslet něco nového. Už je to trochu nuda. Svolejte partajní výbor a vymyslete nějaké nové nadávky a lepší nicky. Zatím jste se nově jen navezli do mojí zlaté mámy a to považuji za ještě větší ubohost než sprosté urážky.

Jinak na vysvětlenou všem rudooranžovým - diskuse je od slova diskutovat, klást nebo vyvracet argumenty, přidávat fakta. Zkuste to někdy takhle, ale to asi ve VUMLu neučili, což ? 

0 0
možnosti

slidil

21. 2. 2008 8:37
Re: Tento článek a diskuse pod ním

a tohle je zase o Vas:

Blogger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob.

• Pokud blogger uveřejní chybnou a nebo neúplnou informaci, je povinen uvést ji na pravou míru doplněním původního článku nebo zveřejněním článku nového.

• Blogger nesmí propagovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost. Nesmí propagovat násilí a agresivitu jako prostředek řešení konfliktů.

0 0
možnosti
K

Kocourek69

21. 2. 2008 0:11
Za takovou rétoriku slepenou z

polopravd a cíleně zaujatou na jednu stranu by se nemusel stydět ani kovaný soudruh za normalizace. Při čtení článku jsem si vzpomněl na způsob masáže mozků Husákovo soukmenovců když psali články do Rudého Práva o panu Reaganovi. Vůbec bych se nedivil kdyby jste byl jeden z nich. Psát o korupci a záměrně vynechat aféry ODS, psát o lživých vyjádřeních a vynechat z nich představitele ODS, psát o kádrových rezervách KSČ v polistopadové politice a vyjmout z nich komunisty které Klaus za svých vlád dosazoval do vedení nejdůležitějších ekonomických ministerstvech, tak za takové psaní by se nemusela stydět ani do Brežněva zamilovaná soudružka Švorcová.

0 0
možnosti

šoljeh

21. 2. 2008 10:16
Re: Za takovou rétoriku slepenou z

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz