Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

U mě karma, ale je to spíš všechno k pláči;-(. Nevinil bych z toho ale primárně EU, tady jsme si to posrali sami...

0 3
možnosti
RH

Čím hloupější článek, tím více přitahuje administrátory. Už ani čtenářům nestojí za diskuzi. Tolik nepřesností, nesmyslů, polopravd a vyložených lží dokáže sesmolit pouze Kříž. Rv

1 5
možnosti
Foto

No Rudolfe? Minule si jste se tady prsil, že jste vlastně já a dneska už zase ve staré formě? Udělejte si v tom trochu pořádek. Jinak, kde máte svoje článečky a blog? Jardu Indiana Jones Mrázka jste pochoval?

3 1
možnosti
DI

D47a48v55i90d 50I23z74a68k

12. 2. 2013 16:53

nejsem si vědom, zda tuto situaci zavinil brusel, zavádění solár není nic špatného, špatné jsou podmínky a na těch má největší podíl ČSSD a KSČM svými pozměňovacími návrhy: http://neviditelnypes.lidovky.cz/ekonomika-vykupni-cena-fotovoltaicke-elektriny-fum-/p_ekonomika.asp?c=A100305_184630_p_ekonomika_wag

1 2
možnosti
Foto

V tom nejsme ve sporu.

1 2
možnosti
VN

Největší průser v oblasti fotovoltaiky není bruselské doporučení ,ano bruselské doporučení...žádné nařízení...ale chování českého státu , který z toho udělal to , co udělal. Nenadávejme na Brusel , ale na sebe. Že jsme umožnili bandě zmetků , aby nás okradla. A pane Kříž , nezastával jste se někdy v nějakém Vašem blogu anonymních firem ?

5 0
možnosti
Foto

Ano, je to jako s podobnými "doporučeními z Brusele". Vždy to nějak zaplatí ta masa anonymních plátců dani. Co se týče a.s. na doručitele, nemám s nimi problém, ale nesmí obchodovat se státem či polostátními molochy. Pokud chtějí dělat obchody za státní peníze, musí být jasně patrné kdo.

2 4
možnosti
JSS

Pana Kříže na ministerstvo propagandy a dění!! Vyhodit všechny ty dosazené šíbry ještě horšími šíbrovskými komisemi:

A už žádný oportunismus -  jen vyslečení zlokazů do  NAHA a pěkně mrskat vrbovým proutím do červena - Lucka jim zazpívá.

Přímý přenos k rannímu kafi, v poledně i místo obědu. No a večer něco  na napružení místo spaní - zvedneme i tržby hospod!!  ´

          Arcidaňař - "Kalous" už má na GRÍN-elektrikáře  DAŇ z bussinesu - jen  s 20 -letou garancí.

          TUPCI - to bude zase TERNO !

1 2
možnosti
KL

veskera moc patri lidu a ten se vzdycky necha podojit politiky a jim blizkymi strukturami. navic idealni pro ne je, kdyz jim to jeste posveti Greenpiss apod., pak je to dobrovolne a pro dobrou vec.

2 0
možnosti
PJ

ta poucka me tehdy take zaujala.. jenze jsem netusil jak souvisi elektrifikace s bolsevismem.. diky za vasvetleni

2 1
možnosti
Foto

Díky za článek, až dosud jsem si neuvědomil, že heslo komunismus = sověty + elektrifikace bylo pouhým nástrojem, jak vytunelovat kulaky.

4 1
možnosti
Foto

Souhlas. Záležitost problém dost dlouho trvající. Jenže za tu dobu vzniklo dalších takových ohnisek víc. Poslední, obdoba vzniká právě nyní s pěstováním  jisté rostliny a drahých produktů z nich... A NIC SE NEDĚJE.... Zdánlivě, tak díky za článek, jen jaksi nestrávit celý den čtením byť dobrých článků. Hledat JAK "to" jde a ono "to" jde:-). KCO.

0 1
možnosti