Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvěle napsaný, jen bych ještě doplnil, že ani jednoho kandidáta už nezajímají zločiny komunismu, všichni se už plně vyrovnali s minulostí a jsou přesvědčeni, že se tady za totáče vlastně nic moc nestalo.

0 0
možnosti
PP

Tak než diletanty a neschopy typu reagan, churchill nebo iron lady, to fakt radši KOHOKOLIV z té devítky nazgulů, která je nám předhazována;-D

2 0
možnosti
Foto

Vidím, pane Provazi, že jste nadán vysokou inteligencí, bystrým úsudkem a vtipným slohem. Tak ještě dopilovat ta vlastní jména těch, podle Vás, "nýmandů"

1 3
možnosti
JL

Ze ma prezident male pravomoci? Vaclav Klaus nas neustale presvedcuje, ze zase tak male nejsou. I kdyz mozna je to tim, ze on si ty pravomoce dokaze vychutnat.

0 1
možnosti
AF

Zuzana Roithová je nejvhodnější kandidátkou na hlavu státu. Chytrá, inteligentní, nezatížená komunistickou ani tunelářskou minulostí, má vůdčí schopnosti, je slušná, nepopulistická, pracovitá, nepodvádí ani ona, ani její spolupracovníci, veřejnosti otevřená, ve správném produktivním věku, zkušená, v zahraničí ctěná a v neposlední řadě i vzhledově atraktivní.

O kterém jiném kandidátovi to můžete také říci.

5 2
možnosti
PK

A naprosto popírající sama sebe... Ten výbor nebo co to je na "ochranu volného trhu" dělá naprosto opačný postup... vydává regulace, kvóty, povolení vývozu, dovozu...

Místo toho aby postihoval státy za to že svou výrobu dotují, likvidoval celní a úřední bariery (typu norem atd) které státy zavádí jako úlitby vlastním odborářům a podobným.

Ažý bude prosazovat zcela neregulovaný obchod a bude bránit státům intervenovat do obchodů a ekonomiky formou dotací prosím. V současnosti jenom škodí.

1 1
možnosti
Foto

President je v našich zeměpisných šířkách pouze ceremoniář bez výkonné pravomoci. Je hezké, když k problémům společnosti nebo světa dokáže zaujmout postoj a dokáže ho přesvědčivě formulovat, zdůvodňovat a zastávat ho. Pokud takového člověka mezi kandidáty nevidím, není chybou žádného z nich nevolit na rozdíl od všech jiných voleb. Já k prvnímu kolu presidentských voleb půjdu a dám hlas panu Franzovi. On je totiž hezkým symbolem šaškárny, ke které volba presidenta v ČR sklouzla. Druhé kolo ani konečný výsledek mě už nezajímá. Člověk, kterého bych rád ve fukci našeho presidenta chtěl vidět mezi kandidáty zkrátka není.

1 2
možnosti
PW

Pane Kříži, na vás a vašem hlasu vůbec nezáleží. Stejně je už rozhodnuto, prezidentem bude Jan Fischer. Zatím se Mosad ve výsledcích voleb v ČR nikdy nemýlil a toto je jeho prohlášení z října loňského roku.

Hoňte si raději ty svoje komunisty a bojujte s komunismem, to vám jde lépe, takto se budete zase užírat a stejně jak po posledních krajských volbách.

Vůle lidu - vůle boží. Jste pouze jedno bezvýznamné smítko z milionů. Ve volbách je váš hlas méně jak hlasy dvou "hajzlbáb".

3 3
možnosti
Foto

ee, neříkal nahodou pan Kříž, že se voleb nezúčastní? Proč mu tedy vyčítáte jeho hlas?

2 3
možnosti
AF

Píšete o výběru z devíti loutek - můžete mi říci, v čem vám připadá Zuzana Roithová jako loutka?

Znal jste Margaret Thatcherovou krátce před tím, než se stala premiérkou? Nebo dokonce Angelu Merkelovou? Ta byla tehdy oproti dnešní ZR skutečně pouhou šedivou myší!

A proto - Roithová na Hrad, aby tam byl po deseti letech, a hlavně těch deset let také vydržel, konečně opět slušný člověk.

3 3
možnosti
Foto

Zuzka vám pro svůj hujerskyvstřícný postoj vůči EU určitě vyhovuje, pro mne je nejen z tohoto důvodu nevolitelná. Myslím, že takto to chápe hodně lidí a Roithová se díky tomu nedostane ani do druhého kola.

2 3
možnosti
PS

Můj názor naleznete v sousedním blogu:)

0 1
možnosti
Foto

Já to prostě vidím takto. Mám na výběr jestli si mám nechat zlomit pravou ruku nebo levou nohu. Já nechci ani jedno. Tak se nezvolím ani jednu z nabízených možností.

3 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz