Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z politiků , jmenovaných v blogu , je povšimnutí hodný zejména Zdeněk Škromach. Tento ex-ministr , ex-odborář, ex-komunista, ex-tlusťoch etc etc  je opravdu ex-ot.

Soc dem strana je panoptikum různých podivných ex-istencí na hraně zákona a morálky (Březina, Palas, Rath, Tvrdík, Hašek ,......), Škromach je obzvlášť dobře vypečený kousek.;-D.

3 0
možnosti
Foto

Co se týče trafik, tak Babiš provedl zásadní inovaci. Dříve dostávali trafiky zasloužilí straníci v podnicích, dnes dostávají trafiky vyhořelí manažeři a podnikatelé za zenitem ve státní správě.

1 0
možnosti
PS

P57e98t50r 93S87k57á15c52e13l

18. 7. 2014 22:22

A o tom to celé je - pan Babiš si nikdy pod sebou větev nepodřeže. Ať už konečně voliči dostanou zdravý rozum a jdou všichni volit a dávají hlasy jen NEparlamentním slušným stranám. Nikoliv slepencům narychlo vytvořeným pro prosazování zájmů těch, kdož mají peníze na volební kampaň apod. Nová generace se tam musí dostat, pokud ovšem chceme přeměny...R^

1 0
možnosti
Foto

Jéžiš! Ďourová si v ČSSD neškrtla, tak si navlékla Babišův hábit! Mertlík si neškrtl v KSČ, tak se pokouší přes ČSSD. Jeden zmetek větší, než druhej!

2 0
možnosti
Foto

Jourová s trpitelskou tváří.... Mně stejně vrtalo hlavou, proč ona se dala k Babišovi.

1 0
možnosti
MP

Asi je tak naivní, že věří v jednoho spasitele.;-D

0 0
možnosti
Foto

Z těch navrhovaných, je úplně jedno, kdo z nich to nakonec bude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz