Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cody666

12. 3. 2008 18:42
karma

R^

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

11. 3. 2008 16:27
To, co tady čtu...

To   je   deklasace   všech    blogů..

Jak je poznat, že ta děcka tam nejsou třeba z doby nacistické okupace...

Víte co je moc, to je příliiš..

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

12. 3. 2008 6:43
Re: To, co tady čtu...

Pod fotografií je popisek  - jsou to oběti Stalinova hladomoru v Rusku. Jedná se o ilustrační foto.

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

11. 3. 2008 16:23
Toto jsou snad šroubky do hlavy..

Tady vidím nějakou   fotku..

Připojte prosím prohlášení   soudního   znalce, že    j e d n o    z   těch   dětí    je   politických   vězenkyn

z padesátých  let..

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

11. 3. 2008 16:22
Máme-li mít vlastní úsudek..

Kde je důkaz, že  kostry těch dětí jsou  z let 1948-1951...???

0 0
možnosti
RR

rezjir

9. 3. 2008 17:32
Pane autore

Brzděte, v tom článku, na který se odvoláváte, se nikde neříká to co říkáte vy: "Zabíjeli právě narozené děti vězněných žen."

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

12. 3. 2008 6:46
Re: Pane autore

Nikdo netvrdí, že je podřezávali po porodu, jen je nechávali uplakat k smrti díky katastrofální péči. Je to tak lepší ?

0 0
možnosti

Kaphral

7. 3. 2008 18:24
Pravdu

o německých koncentrácích už dnes (skoro) nikdo nepopírá a důkazy nepožaduje. Pravdu o tom, jak se dokázali bolševici vypořádávat s "protisocialistickými živly" zejména v padesátých letech, kdy bylo potřeba zlikvidovat podstatnou část inteligentnější části národa, u které se předpokládal odpor, tak s touto pravdou se ještě nemálo lidí u nás těřko smiřuje. Museli by si přiznat, že naletěli na sledké řeči o šťastných zítřcích v socialistickém ráji. Mnozí tomu věří, jak je vidět,  dodnes. Nepotřebuji žádný jmenný seznam, abych VĚDĚDL, že má autor pravdu. Naši soudruzi přece měli vzor v soudruzích sovětských a o gulazích jste snad slyšeli už všichni. Tak proč vůbec pochybujete?

0 0
možnosti

Pavel Pokorny

7. 3. 2008 17:53
Nebylo by lepší, kdyby jste si zašli na hřbitov

v Dáblicích, podívali se na náhrobky, jaká je realita a tam pokračovali v diskuzi? Já dáblický hřbitov neznám, ale není problém přes http://www.mapy.cz označit zmíněné hroby. Ona diskuze z tepla domova přes počítač je něco jiného, než  když stojíte nad hrobem, to na vás dýchne realita. A pokud někdo vytýká autorovi nepřesnost, od toho jsou oficiální instituce a  třeba novináři. Blog je něco jiného. P.P.

0 0
možnosti

ddnes

7. 3. 2008 15:22
reakce

píšete kraviny jako obvykle!z vašich článků mám pocit jako by celá vaše rodina život strávila v uranových dolech,ale zkutečnost bude jiná viďte!!

0 0
možnosti

Weneto

6. 3. 2008 19:08
Pane Kříži

Tak jsem učinil jak jste mi doporučil a výsledek je nula - ne že bych čekal nějaké důkazy, ale taková vyhýbavá tvrzení jaká jsem obdržel jen potvrzují že je to nesmysl. Taky kdyby ne byly by toho již plné noviny, nicméně nikdo ze sebe vpravdě nechce dělat hlupáka ( či převzít odpovědnost )  tvrzením že komunističtí vrazi zabíjeli kojence hned po narození.

Tím pádem se o této věci patrně dočteme ve větší míře jen na Vašem blogu.

Historie je jedním z mých oborů tudíž pokud se to nepohne jsem nucen považovat tyto tvrzení za stejně validní jako tvrzení Komunistů o ubohých korejčátkách které hromadně vraždí US imperialisté.

Pro Vás ale nežijeme v letech padesátých takže tyto obvinění na úrovni tehdejší doby nechte spát a bojujte s tou svou hydrou jinak.

0 0
možnosti

Fišta

6. 3. 2008 19:31
Re: Pane Kříži

Rudá zrůdo Weneto, ono nebylo třeba kojence vraždit, stačilo je nechat s matkou v cele, brát na výslechy... Četl jste Londonovo Doznání?

0 0
možnosti
JC

jacek097

6. 3. 2008 16:46
Pane Krizi, to co pisete je hruzna pravda

nicmene hruznejsi pravdou je, ze toto stejne 50% naseho naroda, ktera voli bolseviky z CSSD a KSCM nechce slyset! Komunismus u nas plodil daleko vetsi svinstva, z osobni zkusenosti mych rodicu je mozne dokazat vyrobu tech nejhorsich biologickych zbrani, ktere se cas od casu zkouseli na lidech!!!! Dokonce nekdy i jako "omylem" na zamestnancich ustavu a podobna svinstva! Toto ale nasi komuniste nikdy nebudou chtit slyset, stejne jako nacista nebude verit v Osvetim, a kdyz, tak ji bude schvalovat. Presto Vam dekuji za tuto osvetovou cinnost!R^R^R^ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz