Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Proto je třeba volit takovou stranu, která nebude mít na kandidátce nikoho z těch, kdo už tam seděli, a navíc je třeba udělat partajnímu sekretariátu čáru přes jeho plány kroužkováním zdola.

2 0
možnosti
PM

P93e59t74r 96M76o77o35s

5. 9. 2013 22:37

Samotné kroužkování nic nevyřeší, s předchozím bodem souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

P27e98t52r 57U67g88r71i66n

5. 9. 2013 12:03

Z tohohle je urcite cesta ven, pres Ruzyni. Kdo utece, ten vyhraje :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je realita našeho politického kolbiště. Ale ONI, byli před před volbami MY. To není o politicích, to je o nás. Je vidět, jak málo stačí občanu našeho státu, aby dokázal dokonale využívat možnosti, které se mu nabízí.

Nejsem si zcela jist, zda by všichni, kteří se nad praktikami našich politiků spravedlivě rozhořčují, dokázali odolat všem těm svodům, které přece vůbec nevypadají jako něco špatného. Mnohé z toho, co se politikům vytýká, není trestné, je to pouze nemorální.

A zde je asi jádro pudla - společnosti chybí morálka, pojem cti, pravdy, úcta k, byť nepsaným, pravidlům slušného chování.

2 0
možnosti
PH

Článek nemá chybu. Smutné konstatování reality našeho politického života.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz