Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pesimistafurt

3. 9. 2012 16:48
pěkný projev,

takový úderný ........

3 0
možnosti

1absolutus

5. 9. 2012 14:42
Re: pěkný projev,

:-)

0 0
možnosti

837

3. 9. 2012 16:45
No tak za socanů určitě lépe nebude

ale rozhodně to nebude ani horší než dneska když vládnou ti jejichž hlavním  ideálem je být u toho kradení, a držet pozice beztrestnosti toho kradení. O nějakou politiku pravicovou nebo levicovou tady vůbec nejde.

Změnu chtěli jedině VV, bez ohledu na dohenestační kampaně v mediích, proto ta snaha od samého začátku je dohenestovat,  rozštěpit a potom vládnou s bandou placených přeběhlíků.

Apropó sociálisti končili se sazbami DPH 5% a 19%, jaké že to máme sazby dneska  v tom státě nízkých daní a jednoduchého státu?

Za socialistů byly deficity cca 50 mld, jaké že to máme deficity dneska kdy se provádí Kalopuskova reforma státních financí č. 2, pokud se pamatuji tak první "reforma" po které měl být vyrovnaný státní rozpočet  tu dělal Kalousek za Topolánka. ?

0 0
možnosti

weneto

3. 9. 2012 14:55
Ano, dokola opakované

a stále stejné problémy pravicových vlád vyznávajících kapitalismus, pramení z toho, že je málo kapitalismu.

Už jsem si toho povšiml dříve, pokud vládnou ti jejichž lákadlem na voliče je levocová rétorika je to špatně z principu a pokud ti jejichž lákadlem je rétorika pravicová může za všechy následné problémy, zlodějinami počínaje a zvyšováním daní konče, jejich nedostatek ryzí pravicovosti a kapitalismu.

Je to prostě taková odpověď na všechno - za vším hledej socialisty a jejich zpátečnictví a to klidně ve všech partajích. Jen nevím kde na světě takový čistá pravicový ráj hledat?

1 0
možnosti

Gašpo_3

3. 9. 2012 15:17
Re: Ano, dokola opakované

Je strašne relatívny pojem "pravicovosť". Pokiaľ tým myslíte tú poctivosť, že najskor si ušetrím, aby som mohol niečo kúpiť, ten kto je lenivý, nech chcípne hladom a pod..... tak takto pravica nefungovala nikdy. :-P

Ostatne aj ekonomický systém postavený na neustálom raste a finančný systém založený na neustálom zadlžovaní je defakto vynález pravice.

Obávam sa že tá "poctivá pravica" je len fatamorgána, niečo ako Blanický rytieri. Ja považujem v súčasnosti každého, kto sa ešte odvoláva na pravicovosť, či lavicovosť za človeka s klapkami na očiach. Neexistuje žiadny pravicový ani levicový ráj. Spoločnosť može fungovať dobre len pod vládou zdravého rozumu. A ten si so žiadnou ideológiou ruku nepodá.;-)

1 0
možnosti

Gašpo_3

3. 9. 2012 10:53
No bohužiaľ pravda je taká

že najlepší sposob ako ovládnuť stádo idiotov je rozdeliť ho aspoň na dve skupiny a tie poštvať proti sebe.

Predvolebné prieskumy jasne ukazujú, že idiotov je tu stále "neúrekom", ale neverím že ich je až tak vysoké percento. V čom je teda pes zakopaný?

Časť spoločnosti, ktorá reálne prispieva do štátnej kasy je menšinová. Trúfam si tvrdiť, že tretina produktívnej zložky. Zbytok sú príjemcovia zo štátnej kasy. Tam radíme potrebné kategórie štátnych zamestnancov, nutné kategórie žijúce zo sociálneho systému a parazitické kategórie, ktoré žijú priamo z vykrádania štátnej kasy. Posledná kategória zahrnuje aj kus súkromného sektoru, ktorý parazituje na dotáciách. A na rozdiel od Vás si myslím, že toto nie je dedičstvo KSČ a STB. Je to produkt systému ktorý speje ku kolapsu. Ak vačšina spoločnosti defakto profituje z parazitického systému, je v jej záujme voliť ksichty parazitizmus podporujúce. Je to síce pohľad krátkozraký, ale dovidieť ďalej je nad možnosti priemerného občana.

0 0
možnosti

petrph

3. 9. 2012 8:55
mphl by jste mi prosím vysvětlit tuto nádhernou větu?

"Jestliže Kalousek má alespoň snahu nedat naši vlast finančním spekulantům na stříbrném podnose?"

0 0
možnosti

Karel Kříž

3. 9. 2012 9:54
Re: mphl by jste mi prosím vysvětlit tuto nádhernou větu?

Vysvětlím rád. Ta věta pokračuje a platí jako celek. Kalousek si vzal jako svatou ikonu svého ministrování snižování "zadlužování", tedy že dluhy budeme dělat pořád, ale budeme se snažit, aby byly jen v takové výši, která by byla akceptovatelná pro ty, co ovládají globální finanční trhy. Tedy, aby nám půjčovali na přijatelný úrok a neskočili na nás jako na Řecko. V takovém případě se vůbec nemusí zabývat nějakým snižováním státních výdajů a může po socialisticku rozhazovat i krmit svoje kmotry. Nám to pak předkládá jako odpovědnou vládní politiku.

2 0
možnosti

Karel Kříž

3. 9. 2012 5:33
Článek velmi popudil právě ty, o kterých se v něm píše ...

A to je dobře a jako autora mne to velmi těší. Reagují také přesně tak jak jsou naučení a jak se projevují vždy, když jim někdo šlápne na kuří oko. Je to vždy to samé. Hnusní pravičáci (nevím však koho všechno jsou schopni do této kategorie zařadit) kradou, lžou a neplatí dost na daních, aby mohli ti hodní levičáci (hlavně tedy ČSSD a KSČm) co nejvíc pomáhat lidem, protože oni nikdy nekradou ani nelžou. Tak pravil moudrý pastýř, amen.

Jenomže pro tato svoje tvrzení nemají ani důkazy, ani argumenty. Tak na to musí oklikou. Ukázat prostému lidu, že autor je podnikatelská zlodějská kreatura, která dluží na koho se podívá, včetně několika diskutérů, položil několik firem, kriminálník a pomocník VB, tedy udavač. Vše prý z veřejně dostupných zdrojů. Takovému člověku chcete čtenáři věřit? Podívejte se jaké hovado tu pomlouvá naší rodnou KSČ!

Myslím, že rozumný čtenář si udělá obrázek sám. S rudými fanatiky se věcná diskuse vést nedá. Stejně jako s duševně nemocnými. Mohu je jen politovat.

9 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

3. 9. 2012 8:50
Re: Článek velmi popudil právě ty, o kterých se v něm píše ...

no jo, pane Krizi, co bychom taky mohli cekat nez uprk a mlzeni i zjevnych a dokazatelnych faktu ... nic z toho, co tady bylo receno jste ani nevyvratil, ale jenom potvrdil ...

3 0
možnosti

carolusI

2. 9. 2012 22:57
Tak teď jste pěkně naštval

R^R^  jak modré ptáky, tak oranžády. To že konečně lidé prokoukli tu jejich falešnou hru je přivádí k zuřivosti. A řiťka se jim svírá strachy,  že je konečně někdo vykope od těch jejich korýtek. Zatím na Vás zkoušejí běžný STBácký postup. Pomluvy a zastrašování. To mají zažité a nacvičené. I admnina volají ku pomoci.  V diskusi jsou poměrně snadno poznatelní.  ;-D

2 0
možnosti

certik_bertik

2. 9. 2012 22:31
a

co vlastně navrhujete?

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

2. 9. 2012 22:21
Nechoďte kolem horké kaše, stačí napsat volte tento režim

je to to nejlepší, co můžete udělat. Budete-li volit současný aparát, stát se položí v tom nejkratším čase, pak bude moci začít navracet ekonomiku tam, kde byla, když se ještě stát uživil bez dluhů - je to dlouhých 23 let, kdy tomu tak bylo !!

4 0
možnosti

carolusI

2. 9. 2012 23:00
Re: Nechoďte kolem horké kaše, stačí napsat volte tento režim

Stréko, zapomínáš, že do toho svrabu nás zavedli tví rodní bratři bolševíci, momentálně překabátění na kapitalisty.Rv

3 0
možnosti

petr66

2. 9. 2012 22:07
K vašemu blogu,

se nedá říci vlastně nic. Snad jen že soustředit tolik nenávistu a vzteku ke každému, kdo nezastává váš pohled na svět, jsem dlouho neviděl,  Vy prostě nepřítele potřebujete.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz