Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alois vopršálek

2. 3. 2008 19:53
Paroubek z RAJe

Karle, máš naprostou pravdu, je děsivé, že se tu 15 let polistopadu zjevila taková komunistická kreatura jako je paroubek, a další jeho poskoci jako zaorálek a spol. Stydím se za chování, vyjadřování a "činy" těchto bytostí, jenž si v NIČEM NEZADAJÍ s Gottwaldem a jeho slovníkem, viz věty typu- "štvavá kampaň ODS", "spiknutí novinářských přisluhovačů ODS", atd..Tyto zrůdy měly dávno-s listopadem 89 zmizet navždy na smetišti dějin a NE dělat ostudu a bordel v této republice a dokonce v zahraničí. Buran z RAJe 5.cenové skupiny buranem vždy zůstane, to je pochopitelné, NEJHORŠÍ NA TOM ALE JE, ŽE TOTO JE NEBEZPEČNÝ BURAN,  apřesto, že věřící nejsem, musím říct- "bůh nás před nimi chraň".[>-][>-][>-]

0 0
možnosti

Jan

29. 2. 2008 13:12
vzkaz

Pane Kříži a vážený diskutující pod jménem Jirka,  před příštíma  volbama by jste se měli oba nahromadit zásoby sedativ, protože ty volby s vaší štvavou a nenávistnou povahou asi nerozdejcháte.

0 0
možnosti

alois vopršálek

2. 3. 2008 20:01
Re: vzkaz

Haha, "štvavá a nenávistná povaha", to je legrační, úplně jak ze slovníku komoušů z 50.let.

Zkuste se podívat pozorně paroubkovi do očí- tam uvidíte opravdové zlo a nenávist, jsou to oči zlého člověka, který přišel o koryto, o pocit důležitosti, o výhody, o možnost kádrování novinářů,(Y) o možnost rozhazování cizích peněz sockám a (pochopitelně) sobě. Ale této Reflexe NEJSTE evidentně schopen.

0 0
možnosti

Jirka

29. 2. 2008 9:24
Správné, i když neúplné

Pane Kříži, naprosto s Vámi souhlasím, že bratříčkování se Sýrií je důkazem absence úcty k věcem jako svoboda a právo.

Na druhou stranu je nutné vidět, že i naše oficiální státní reprezentace s touto zemí komunikuje, máme v ní přece velvyslance. Já myslím, že to je stejně špatné jako návštěva pana Paroubka.

Rozdíl vidím v tom, že Paroubek má evidentně s touto zemí a její jedinou Stranou vřelý osobní vztah. To je skutečně hrůza a proto souhlasím s Vaším hodnocením Paroubka i jeho Strany.

0 0
možnosti

Pražák Roman

29. 2. 2008 21:16
Re: Správné, i když neúplné

R^[>-]

0 0
možnosti

Xman

28. 2. 2008 14:33
Krasna budoucnost

Pro vas musi byt neskutecne frustrujici mnozstvi lidi, kteri voli levici, ze?

Opravdu vam nezavidim vas vyhled do budoucnosti po pristich volbach. S trochou stesti bude mit CSSD + KSCM ustavni vetsinu a to konecne umozni prosazeni tolik potrebnych zakonu o referendu a mohlo by se povezt i zruseni radaru USA (bohuzel nepochybuji o tom, ze ho soucastna "vlada" prosadi navzdory opozici i verejnemu mineni.)

0 0
možnosti

Jirka

29. 2. 2008 9:12
Re: Krasna budoucnost

Je zhola neuvěřitelné, jak si někteří dokážou zabednit vlastní hlavu a vidět jen to, co se hodí... Namísto argumentů vyhrožování - jak ubohé a sprosté...

0 0
možnosti

V.

28. 2. 2008 9:14
Staci zadat do vyhledavace vase jmeno

vyhodi vam to odkazy na Vas, Krizi. i s adresou a datem narozeni, je to verejna vyhlaska vaseho mesta, kde jste vyzvan k vyzvednuti pisemnosti. Zadne spiknuti, jak maji lidi vaseho razeni za tim nehledejte. Je to verejne dostupne. Mate z neceho strach?

http://www.mbudejovice.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=9890&id_org=9890&id=150040

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

28. 2. 2008 10:18
Re: Staci zadat do vyhledavace vase jmeno

Ano, to chápu, v roce 2005 jsem si zapoměl vyzvednout jeden dopis od FÚ. Váš příspěvek byl však o něčem jiném. Mám strach z Vaší neomalenosti, ve které jste mne spojil s firmou v likvidaci ačkoliv je zase veřejně přístupné, že se tam nejedná o mou osobu. Předhodil jste to tady jako fakt mého krachujícího podnikání. To Vám připadá normální ? Vám asi ano, že ? Každá pomluva dobrá.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

28. 2. 2008 4:56
Vzkaz pro pana V. - zablokování diskuse:

Pan V. (že by přímo s.Vejr z klubu Rudá záře?) se tak silně zajímal o mé soukromí a podnikání, že si dal tu práci a zjistil nejen kdy mám narozeniny, ale i moji soukromou adresu, což zde okamžitě publikoval.

V. to dal ovšem do malinko jiného kontextu. Když se mu ze mne nedařilo udělat vykořisťovatele, chtěl to alesopň vylepšit zkrachovalcem. Ačkoliv moji firmu má téměř před nosem a při troše inteligence by ji viděl okamžitě, soudruh na to šel po bolševicku. Našel si na stránkách MV společnosti se jménem Kříž v likvidaci a pokusil se k jedné z nich dosadit moji maličkost. Nevadilo mu však, že společník této s.r.o. má 68 let a bydlí jinde. Možná vypadám na fotce špatně, ale ročník 1940 ?

Věřím, že V. bude s tímto opruzovat na diskusích i nadále, dokonce se mu opravdu málem povedlo mne znechutit natolik, že jsem uvažoval o smazání blogu. Avšak z toho by měl asi největší radost, proto jen tato poznámka. Děkuji všem, kteří mi naopak dodávají  podporu. 

0 0
možnosti

Radek B.

27. 2. 2008 19:37
a safra

na ty posledni fotce te nejak nemuzu najit. Ze ses tam s kamaradama(s kteryma jste tam evidentne vzpominali na stary dobry casy) vozral a zrovna pred focenim nekam upadl...

0 0
možnosti
FS

kolonie

27. 2. 2008 18:36
ale ano

;-D;-D;-D;-D;-D..kujme pikle,kujme pikle,pikle kujme!!!!

Paroubek se jel poradit s BAASEM,jak odstranit modrou mafii a kult osobnosti;-D

co bude vážený pan psát až tam pojede zanedlouho Kalousek?? Broňku opakuj si "jsem trapný,jsem trapný,jsem trapný........................

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

27. 2. 2008 18:40
Re: ale ano

Svým příspěvkem jste se jen těsně netrefil - Broněk nejsem. Asi umíte používat Ctrl+C a V, že ? Máte za úkol to tady nakopírovat pod všechny štvavé blogy ?

Jinak, pokud tam pojede Kalousek, jistě se ozvu. Zatím si myslím, že oba Jirkové potřebují honem rychle nějakou výmluvu pro svoji trapárnu.

0 0
možnosti

V,

27. 2. 2008 17:47
A Kalousek bude taky v květnu jednat s teroristama?

nebo to je zase něco úplně jinýho, když jde o jinou stranu?

"Když tuto zemi nedávno navštívil například náměstek ministra zahraničí Tomáš Pojar, média tomu pozornost nevěnovala. Na květen je navíc do Sýrie plánována cesta ministra financí Kalouska,“ komentoval svou cestu Paroubek.

"Vzhledem ke specifickému politickému systému Sýrie došlo i k setkání s představiteli vládnoucí strany Baas, avšak jednání neměla žádný konkrétní politický obsah,“ uvedl předseda ČSSD.

Upřesnil, že celá cesta byla dopředu konzultována s českým ministerstvem zahraničních věcí. "Na místě delegaci ČSSD doprovází také český velvyslanec v Sýrii. Veškerá jednání delegace ČSSD proto probíhají v intencích oficiální české zahraniční politiky vůči Sýrii," poznamenal.

Jiří Paroubek podle syrské agentury SANA potvrdil, že Sýrie hraje důležitou roli při řešení problémů na Blízkém východě, i skutečnost, že bez Sýrie není možné dosáhnout výsledku."

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

27. 2. 2008 18:30
Re: A Kalousek bude taky v květnu jednat s teroristama?

Tak už ČSSD vymyslela obhajobu této utajované návštěvy ? To jsem sám rád.  Proč tedy museli tuto cestu odhalit až novináři. Pokud je, jak je v této straně zvykem, tak křišťálově čistá a s dobrým úmyslem - proč nedostala dostatečnou propagaci ?

0 0
možnosti
PN

papanikula

27. 2. 2008 17:11
pane Kříž Vy nejste normální (KALOUSEK (Anonym), 27.02.2008

pane Kříž Vy nejste normální (KALOUSEK (Anonym), 27.02.2008 16:31 ) nevhodný příspěvek? | reagovat

mužete říci proc USA a nektere staty EU uznaji Kosovo-zemi teroristu /UCK/ a dealeru drog?

Proc porusuji mezinarodni pravo?

Neni to horsi,nez navsteva Paroubka v Syrii?

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

27. 2. 2008 18:35
Re: pane Kříž Vy nejste normální (KALOUSEK (Anonym), 27.02.2008

Možná Vás překvapím, ale ani mně se situace kolem Kosova nelíbí. Sám nevím, zdali uznání samostatnosti této země je dobrým krokem. Dokonce i to srovnání s cestou Paroubka je možná relevantní. Možná budu o nějakém článku na toto téma uvažovat až zareaguje naše diplomacie.

0 0
možnosti