Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S.Dvořák

10. 2. 2008 11:49
jen málo jde k tomu dodat

když nemá člověk oči zavřené koulí s nimi kolem sebe tak by zvracel jen vidím lidi stále rovnějčí a tak bych oči nejraději zavřel ale nějak to nejde protože nevím do čeho můžu šlápnot

0 0
možnosti
LH

ant.

31. 1. 2008 21:20
...

Promlouvá ministryně Džamila Stehlíková k opáleným spoluobčanům, kteří jsou zatím ještě v menšině:

 "Milí sociálně vyloučení spoluobčané, vláda vám dá nové byty, prvotřídní

 zdravotní péči, rekreaci v lázních, nemocnice bude zadarmo, příplatky na děti dostanete...." Naslouchá jí Dežo a říká: "Dobre hovorí."

 A ministryně pokračuje:"Nebude nezaměstnanost! Všichni dostanete práci!"

 A Dežo si uplivne: "Ty rasistko !"...;-)

0 0
možnosti
K

Pražák Roman

31. 1. 2008 20:41
Volič Národní strany

Není co dodat!!!Karma!!!R^[>-]

0 0
možnosti

Láďa

27. 1. 2008 15:34
budoucnost

Jak to v nasi zemi bude vypadat v budoucnu lze videt v dnesni Brazilii - obrovske slumy sirici kriminalitu do okoli, bohati si porizuji obrnena auta, chudsi doufaji ze jim se dnes nic nestane, totalni rozklad spolecnosti.

Pritom reseni je proste a historicky overene - kazde etnikum at si zije ve sve vlastni zemi a svoje veci at si zaridi tak jak to vyhovuje jemu.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

27. 1. 2008 11:31
Pro Georgise Fasulise podruhé:

Primitivní populista jsta tak maximálně Vy. Kde jse vyčetl, že chci řešit otázku nepřizpůsobivých občanů (nepíši jen o etnických Romech) pomocí koncentračních táborů ??? Kde to řekla senátorka Janáčková ??? Ona jen vyjádřila zoufalství lidí, kteří bydlí vedle tlupy věčně opilých a zfetovaných flákačů, kteří jsou živeni z našich daní a za to společnost odměňují neustálým opileckým řevem, neskutečným nepořádkem, krádežemi a dalšími problémy. Nastěhujte se do té osady alespoň na čas a poté o tom napište nějaký pozitivní a ušlechtilý článek.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

27. 1. 2008 13:11
Re: Pro Karla Kříže:

Lijána ze zoufalství použila nešťastný výrok asocujicí koncentr. tábory. Že situaci neumí řešit jinak, než kupováním letenek těmto lidem do Kanady svědčí, že situaci řešit neumí.  Ale já ji nevyčítám, že to neumí - není to jednoduché. Vyčítám ji a spolu se mnou i zbytek slušného světa, že takhle se nemluví a to ani ze zoufalství. Připomínám, že její zástupce vyzýval občany k povolení odstřelu těchto lidí. Zatímco se Lijána za svá slova OMLUVILA, vy jste ji za ta slova naopak pochválil (i když jste přimo ta slova neuvedl, uvedl jste ale, že řekla jen to, co si myslí většina lidí a pochválil jste ji za to! - Tím to jednoznačně, narozdíl od ní schvalujete!

Proti tomu jsem se já ozval - jediný. ostatní diskutéři vám zatleskali, vyjádřili lítost nad tím, že to Lijána nedotáhla do konce a že by rádi nějákým tím nábojem přispěli.

Proč těmto lidem jako autor nevysvětlíte, že si váš článek špatně vyložili? Protože s nimi souhlasíte.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

27. 1. 2008 10:08
Odovědi Pepanovi A2:

1) Třeba protože servr s blogy celou sobotu nejel. Můj příspěvek 26.01.10:06 jsem už ani neviděl zobrazen - servr přesně v tu chvíli vypadnul.

2) Kdybyste četl pozorněji, zjistil byste, že jsem autora nazval hnědým a primitivním populistou za to, že schvaluje řešení etnického problému za pomocí koncentračních táborů. To, že vyzývá k rovnosti před zákonem je jednak směšné, nevím totiž, že by existovaly dvojí zákony, jednak je to  absurdní výkřik, který mu není možno věřit, když ho vysloví po té, co schválí koncentrační tábory jako řešení společenských problémů.

3) Problém s jednou menšinou je v důsledku jejího zařazení na sociální dna - důvody jsou historicko-kulturní a není prostor zde je rozvést. Pokud se v této skupině ocitne "bílý", chová se stejně, což je důkaz, že to není problém etnicky, ale sociální.

4) Anální horolezectví je, když odsoudím schvalování fašistických metod řešení spol. problémů? Můžete mi nalézt mou jedinou "anální" větu? Kdekoliv na internetu.

0 0
možnosti

Pepan A2

27. 1. 2008 11:49
Re: Odovědi Pepanovi A2:

Prostoru je dost, ale těžko vysvětlíte, že jedna menšina se záměrně vyhýbá práci a asimilaci po dlouhá století (tady se těžko budete ohánět časem), zatímco jiné menšiny se tady bez problému asimilovaly za pár desetiletí. Jak vysvětlíte, že třeba Vietnamci nebo Ukrajinci tady bez problému pracují, jejich děti chodí do školy, zatímco celá řada Romů i hodně starých je prostě negramotných. A skutečně si myslíte, že rozkrádání kovové haly se dá nazývat výdělkem? Mimochodem, podle Vašeho jména i Vy jste jedincem jedné menšiny. Proč Vy nekradete, nelžete a neparazitujete na sociálních dávkách? Pane Fasulisi. Ostrava je taková trochu větší dědina, takže o Vás vím, že jste slušný člověk, který se myje, úspěšně vystudoval, který řádně chodí do práce a neobtěžuje své okolí. A rozhodně jste na přizpůsobení měl daleko méně času než Romové, kteří tady žijí již několik století. Proč Vy ano a oni ne? Odpovíte mi?

0 0
možnosti
JB

autobusák

27. 1. 2008 7:37
Výborně!!

Jen mě mrzí že si paní Janáčková nedokázala stát za svým názorem a zbaběle ustoupila tlaku profesionálních lhářů z řad pseudohumanistů a cigánskejch zlatokopů,kteří kdyby se pro ně nedej bože, vyřešila "romská otázka",přišly by o vámi zmiňované štědré,ale využitím  naprosto nekontrolovatelné státní dotace a tím skvělý kšeft!

A ještě pro úplnlnost:Nejen ČSSD ale i ODS před volbama propadla populismu a podporovala soc. dávky jak na běžícím pásu.Ale jinak skvěle podaná pravda,karma!!!!R^

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

26. 1. 2008 10:06
Každý, kdo schvaluje fašistické metody, je fašista

Pane autore, Liána Janáčková se za svá slova pod tlakem slušné veřejnosti omluvila. Vy naopak její slova po více než půl roce, co je vyřkla, schvalujete a podporujete.  Schvalujete tedy fašistické metody, jste pro mne úplně normální fašista. A je mi úplně jedno, proč.

Nazvete mě hlupákem, ohradíte se, když vás nazvu pravým jménem, ale neohradíte se proti příspěvkům v diskusi pod vašim článkem, které vybízejí k vyhlazování etnika. To mi stačí k vaši identifikaci.

0 0
možnosti

petr stursa

27. 1. 2008 2:13
Re: Každý, kdo schvaluje fašistické metody, je fašista

Fasulisi, kdo nevi, co je to fasismus a pouziva tento pojem jako argument pusobi jako... "slovo, za ktere by mi smazali prispevek" ...Najdete si lepsi pojem a pak vas nikdo nebude nazyvat ani hlupakem.

0 0
možnosti

Editi

26. 1. 2008 9:14
Brrrrr

Článek opět o ničem. Vyblitiny, vyblitiny. Reaguji pouze na jedno. Ani v kapitalistickém systému jaký má Francie, a Velká Británie-kde nikdy nevládl bolševik, mají stejné ba větší problémy s menšinami, než u nás v Česku.

Proto považuji váš článek za stejně populistický, jako jsou rozmáchlá gesta politika Čunka.

Vzpamatujte se člověče a nesvádějte vše na cikány, ale podívejte se do vlastních řad, vás "bílých".:-)

0 0
možnosti

Pepan A2

26. 1. 2008 8:23
Ještě dodatek pro pana Fasulise.

Když vloni v Poldovce spadla hala, kterou s úspěchem rozebírali Romové, sám jsem viděl v televizi příspěvek, kdy do kamery jeden starší Rom říkal, jak je to strašné, když ti chudáci si tam šli vydělat nějakou korunu. Pane Fasulisi, od kdy se krádeži říká výdělek???????

0 0
možnosti

Velká hlava

27. 1. 2008 9:52
Re: Ještě dodatek pro pana Fasulise.

pamatuji si i článek na iDnes, chtěl jsem přidat pár veselých a děkovných příspěvků. Samozřejmě, že statečný cenzor diskusi smazal, protože nemohl příspěvky mazat jednotlivě.;-D;-D

0 0
možnosti