Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

komunismus_je_svinstvo_6

23. 2. 2012 22:39
Vyborny clanek a karma !!

Jen vice lidi, kteri maji podobne nazory jako Vy. Je az neuveritelne, jakou medialni masaz nam serviruje EU za nase penize. V klidu nam omezuje svobodu za podpory vlezpr... typu Fischer, Svejnar, vsichni CSSD, bohuzel take cast ODS, vetsina TOP, VV jak kdy. To rozumny clovek asi nikdo nepochopi. Jeste ze mame Klause, ktery v takovych pripadech opravdu zastupuje zajmy ceske republiky.

1 0
možnosti
MD

Mr. Dalby

27. 2. 2012 19:38
Re: Vyborny clanek a karma !!

On už anií Klaus pomalu ale jistě není tím Klausem, kterým býval. Rv

0 0
možnosti
O

OliveraKatarina

22. 2. 2012 16:50
Velmi dobře !!!

 Ano, o to jde : "návrat socialismu v jeho eurozakuklené podobě" !RvRvRv[>-] 

2 0
možnosti
ES

emeritni samec

22. 2. 2012 16:27
Jen tak dál.

Potřebujeme nějakého nového "Hitlera"který by tu komunistickou pakáž "zlikvidoval"a nastolil nám tady tu správnou svobodu.Soudě podle příznivců našich pravicových blogerů poptávka po silném vůdci který by nás dovedl k pravé pravici by tu byla.Třeba budete mít štěstí.

2 0
možnosti
MD

Mr. Dalby

27. 2. 2012 19:39
Re: Jen tak dál.

A co kdybychom sami konečně přiložili ruku k dílu a nečekali pořád až to "někdo" za nás udělá?

0 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

22. 2. 2012 9:51
To je ale strašidelný článek.

Vždyť se musíte sám bát v noci zhasnout. :-/ Ale musím přiznat, že by z vás byl jeden z nejlepších tribunových řečníků, co znám. Pod rudou či hnědou vlajkou by před vámi padali na kolena velikáni a dámy odhazovaly spodní prádlo. R^

5 0
možnosti
BT

markyz.Gero

22. 2. 2012 9:26
poplakal jste si krásně

nějací "oni" tady všechno zmrvili,  ale to se pletete pane, my sami jsem sobě vše co popisujete způsobili i vy jste viník stejně jako já, jen já na rozdíl od vás netrpím trvalou naprčeností

5 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

22. 2. 2012 8:38
takhle presne vypada neuspesny podnikatel

jako Vy ... a pak tady breci a skuhra na vsechny kolem ... mohu mit nemistni dotaz - kdy uz napisete nejaky pozitivni blog?

5 0
možnosti
KK

Karel Kříž

22. 2. 2012 8:48
Re: takhle presne vypada neuspesny podnikatel

Nejspíš až mi přihrajete nějakou státní zakázku s pořádným vejvarem a pak se oba poplácáme po rameni jací jsme to kabrňáci a úspěšní podnikatelé.

5 0
možnosti
ZB

zberanek

22. 2. 2012 8:13
Pěkný článek

V článku je hodně pravdy, jen by bylo třeba zdůraznit, že za problémy si můžeme my sami, protože jsme nechali zloděje ihned po roce 89 vše přemístit a tito lidé se nestydí to dělat i nadále, i když si na to stát musí půjčit. Tedy nemá smysl význam náš současný stav svádět na EU, ale odpovědnost neseme my - občané a voliči.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

22. 2. 2012 8:15
Re: Pěkný článek

Souhlasím, ale mám pocit, že EU tomu poměrně dost pomáhá svojí socialistickou propagandou a przněním volného trhu.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

22. 2. 2012 8:09
Už nemáte co krást

, p.Kříži ? No jasně, bolševici udělali zásoby jen na 20 let, nyní se ukazuje, že Váš režim není schopen uživit ani sám sebe - musí si půjčovat, a to stále rychleji. Jasně, převlečení komunisté, kteří se nazývali po revoluci občanští fóristé, a k nimž jste Vy sám patřil, si nakradli, ale co má být ? Vám to bylo málo ? Tak emigrujte, dnes už můžete, třeba do Řecka, tam mají stejný režim, jen o něco déle R^

4 0
možnosti
1

1absolutus

22. 2. 2012 8:09
Re: Už nemáte co krást

:-)R^

1 0
možnosti

studánka

22. 2. 2012 7:59
Skoro dokonalé hodnocení.

Mám jen malé, zato podstatné připomínky.U moci se střídají bandy populistů, demagogů...., rekrutujících se ze všech, zejména vládnoucích politických stran.Oficíry Rudé armády nahradili nikoliv úředníci z Bruselu, ale politici a úředníci, opět rekrutující se z našich politických stran. Vesměs se jedná o t.zv. bývalé komunisty, kteří včas zahodili rudé knížky a nalezli do všech formujících se politických stran, odkud až dodnes státu úspěšně škodí k vlastnímu prospěchu.Stačí se podívat do poslanecké sněmovny. Kdo tvoří skutečnou většinu? Členové KSČM a "bývalí"komunisté, rozlezlí ve všech parlamentních politických stranách.Tito lidé úspěšně zabránili a brání dosud pokusům o zavedení většinového volebního systému. Proč? Protože vědí, že ve většinovém volebním systému by nikdy nebyli do sněmovny zvoleni. A o tom to je.

1 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

22. 2. 2012 8:10
Re: Skoro dokonalé hodnocení.

ti oficíři rudé armády z pera p.Kříže jsou báchorkou, nikdo takový zde za socialismu nerozhodoval

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz