Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Naprostý souhlas. Bohužel.

1 0
možnosti
TV

T49o11m40á40š 72V62i53l81d

5. 11. 2012 17:01

hola pravda. hezky clanek.

0 0
možnosti
LH

Dokud tady budou koaliční vlády tak se nedočkáme změny. A je jedno jestli to bude koaloce levá, pravá, barevná. Vždycky se budou muset snažit najít kompromis, který se někdy dá přirovnat k vydírání( vzpomeňte na VeVerky).

0 0
možnosti
FH

Je fakt, že kdyby Nečas místo toho bušení pěstičkou do řečnického pultu řekl například, že ODS se musí zasadit o zrušení anonymních akcií, věřil bych mu daleko více. :-P

6 0
možnosti
MK

Zajímavé: přibližně to, co říkáte dnes vy, koblogere Karle Kříži, říkám tady už pátým rokem - a jsem označován za bolševika, i když jsem ještě o KSČM neutrousil dobré slovo. Rozdíl mezi námi je v tom, že vy vidíte tristní stav ODS jako záležitost individuálních deficitů politiků ODS (málo Kuberů), já říkám, že do současného rozvalu se modráci dostali zcela nevyhnutelně, fatálně, protože už od roku 1991 záměrně vyřazují včechny kontrolní mechanizmy (konkrétně: stranický tisk, ovlivněná policie a justice a legislativa, nerespektování demokratických principů), které jim brání v nekontrolovatelném vládnutí a tedy i obohacování. Proto se nakonec stali servisem pro kmotry.

.

Neboli: stav ODS a české pravice celkově je záležitostí systémovou, nevyhnutelnou, nastavená pravidla musí zcela zákonitě vynést do funkcí Nečasy, Drobily, Langery, Topolánky, Kuby. Cesta z marasmu nevede přes proklamace, ale přes změnu systému, současných psaných i nepsaných pravidel a kontrolu jejich dodržování..

6 3
možnosti
Foto

Možná, pane Kodete, až také uvidíte podobné nedostatky i na levé straně poslaneckých lavic, bude možné brát váš názor vážně a nikdo vám nebude dávat žádné přívlastky.

1 0
možnosti
PD

Co dodat?Jedině veliký souhlas.

2 0
možnosti
Foto

N17e36l10a 79P22a31l32o81v47á

4. 11. 2012 21:51

Ode mě máte, pane Kříži, velikou jedničku s hvězdičkou.

Poslechla jsem si všechny projevy a musím říct, že nejen naplnily, ale daleko předčily moje nejhorší očekávání. S výjímkou p. Kubery jsou to slabé, směšné figurky...jeden vedle druhého,

6 2
možnosti
Foto

A to si ještě dovolí primátor Prahy pan Svoboda říci, že Nečas je nenahraditelný. Takovou hovadinu jsem z úst tak vysokého politika snad ještě ani neslyšel. No a ani paní "změna" nezklamala. Ta je při každé "změně" v ODS zvolena místopředsedkyní. To je ta nejlepší záruka, že k žádné změně nedojde. Ať už jdou do někam!!!!Rv

14 1
možnosti
JK

J25a65n 53K97o44l79i21á38š

4. 11. 2012 20:44

R^ Skutečnost je ještě mnohem horší, než píšete, ale člověk se tomu z přirozeného candidovského optimismu zdráhá uvěřit.

11 1
možnosti