Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sociálně bolševická hysterie

  Soudruh Filip je rozhořčen. Taktéž jeho spoluvěrec Paroubek. Prý snad nějaké protioranžové spiklenecké centrum řízené samotným arcilotrem Topolánkem chystá ve spolupráci s Langrovými žoldáky zákeřnou akci na poškození křišťálově čistého profilu ČSSD. Komunistům zase antisocialistické živly v ČT zasazují rány do zad vysíláním “neobjektivních” dokumentů o justiční vraždě Milady Horákové. Celou akci patrně koordinuje úplatný plukovník Kubice pod taktovkou “síajej”.

 

Proboha. To si opravdu tito dva nomenklaturní dinosauři myslí, že český národ je bandou tupých bezmozků, které je možno donekonečna opíjet rohlíkem a dělat z nich naprosté hlupáky? Vajíčková story snad mohla alespoň socanské vrchnosti napovědět, že čeho je moc, toho je příliš. Ne nadarmo byly vidět v řadách protestující veřejnosti na mítincích ČSSD transparenty s hesly o nestravitelných lžích a stále se opakujících nesplnitelných slibech. Ne nadarmo zde demonstrovali mladí inteligentní lidé, kteří mají strach o budoucnost v podání rudooranžové koalice, která by vše řešila systémem “Zdroje jsou – dluhy se neplatí – po nás potopa!”


Drzost agenta Falmera pak překračuje všechny meze. Co tento rudý panák, jež by měl raději někde v koutě konat pokání, vůbec požaduje? Měl by opět začít fungovat cenzorský úřad, kde by prověření soudruzi posuzovali politickou nezávadnost veškeré kulturní produkce? Po atacích jeho stranické kolegyně, která by chtěla přepisovat učebnice historie a zvát na besedy do škol příslušníky bolševických ozbrojených sil z dob vlády KSČ, by zřejmě dětem vysvětlili jak bylo správné střílet na hranicích a zavírat lidi do koncentáků, to tu máme znova.


Ano, Paroubek nalil komunistům do žil novou krev. Už se zase cítí pevní v kramflecích a očekávají příchod politické moci. Zvrácenosti, které stále považují za politický standart – cenzura, likvidace “zbohatlíků” jako nepřátelské třídy, konspirační teorie o spikleneckých protistátních živlech s následným řešením po bolševicku, populistické sliby o sociálním ráji na zemi, kde všichni budou mít všechno, vytváření vnitřního nepřítele, Potěmkinovy vesnice, rozsévání nenávisti a závisti jako hlavního motivačního stimulu jejich voličů, totálně byrokratické řízení společnosti s tisíci zákazů, příkazů a trestů, mocensky silová ochrana stranické vládnoucí kasty – vše můžeme dnes vidět v podání bolševických přihrávačů z Lidového domu.


Obě jmenované levicové strany si tedy, jak je vidno, velmi dobře rozumí. Stejné jsou i jejich programové cíle, stejná je jejich touha po moci. Stejní jsou i jejich předáci. Bezcharakterní prolhané figury, jak vystřžené z nástěnek papalášů na ÚV KSČ, které se neštítí jakéhokoliv množství demagogie a nenávistné propagandy, jen když jim přiláká další “momentálně” poněkud zaostalé příznivce, toužící po chcíplé sousedově koze.


Každý jistě četl o krachu gigantu GM. Nedávný symbol prosperity a hojnosti. Nevydržel však dřívější nátlak odborářů, kteří před 50 lety prosadili “kolektivní smlouvu” zaručující dělníkům podobný sociální ráj jako slibují naši levicoví věrozvěsti. Tenkrát se zdálo, že je možné budoucnost ošálit. Stejně jako ji chtějí ošálit Paroubek s Filipem.


Socialistické manýry mají likvidační schopnosti i v oblasti maximální prosperity, natož v zemi, která byla parazity pod vlajkou se srpem a kladivem vysáta do morku kosti. Generálům motorů cesta k bankrotu trvala něco málo přes půl století. Kolik času by potřebovali ke stejnému konci celého státu sociální komunisté v Česku, kdyby se u nás nyní dostali k moci? Vždyť osmiletá vláda ČSSD i při výkonně fungující porevolučně našlápnuté ekonomice dokázala jen zvyšovat zadluženost. Jak by to asi dopadalo nyní, kdy zoufalý ministr financí hledá východisko z sociálně-komunistických mandatorních pohrobků a další mají naši “socpopulisté” v rukávu jako volební trumfy?


Myslím, že spíše tato fakta vyvolávají hysterii v řadách socanů i komunistů. Bezradnost a bezkoncepčnost jejich politických produktů. Horáková a Topolánek je jen umně vytvářená kamufláž pro voličské masy. Je vůbec možno těmto lidem dát hlas?




Zajímavé články si můžete přečíst i zde: www.pravyblog.blog.cz www.eportal.cz


Autor: Karel Kříž | čtvrtek 4.6.2009 8:04 | karma článku: 37,95 | přečteno: 1992x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

„Bere si často zbraně do školy.“ Policie věděla, že hledá ozbrojeného vraha

27. června 2024

Premium Je to jednoznačné a není o tom pochyb. Kladenští policisté a kriminalisté, kteří přijeli 21....

Prezidentská debata Biden vs. Trump čili tři na jednoho. Jak v duelu uspět

27. června 2024

Premium Cílem nadcházející televizní debaty před americkými prezidentskými volbami je, aby Biden zůstal...

Severovýchod zasáhly bouřky. Obec na Olomoucku spláchl přívalový déšť

26. června 2024  8:35,  aktualizováno  21:32

Silná bouře, která se žene přes Moravu a Slezsko, tvrdě zasáhla Olomoucko a Přerovsko. Hasiči již...

Není třeba mluvit o normalizaci vztahů, řekl Pavel. Slováci se pustili do Fialy

26. června 2024  6:45,  aktualizováno  20:45

Kdo čekal, že návštěva nového slovenského prezidenta Petera Pellegriniho pomůže k ukončení roztržky...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz