Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

barbarrosa

6. 9. 2009 20:34
Bydlíš v ČR?

Jak můžeš psát článek o ČSSD,že odčerpávají st,finance, když u kasy do nedávna seděli lotrové z ODS a ČERPALI masivně.Jenom Topolánek,kdyby měl vrátit prachy co si od státu/od nás všech/ ukradl,tak zaplatí pořádný kus dluhu.A to těch zlodějů je halda.Ty musíš být,buď cizinec,který neví jaká bije,nebo seš modrý trouba.

0 0
možnosti
RR

rezjir

6. 9. 2009 7:09
Kde je ten důkaz

že není možné, že  pokud někomu dáte tisíc korun, poté mu něco prodáte se ziskem 1200,-, vyděláte prý právě těch dvanáct stovek"?

Podívejte se třeba na to,, jak funguje reklama: Vy zdarma mi dáváte obrázek nějakého produktu, k tomu mi navíc zdarma umožníte sledovat film na Nově, a přece na tom všem vyděláte možná majlant.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

6. 9. 2009 9:53
Asi nevíte, jak funguje reklama

Cena reklamy je promítnuta do finální ceny produktu. Jinak by platba za její uskutečnění musela jít z jiných zdrojů, ale ty konkrétní investice každý podnik předpokládá, že se vrátí ze zvýšeného prodeje konkrétního produktu.

Vždy se majlant vydělat nemusí, protože konkurence může mít lepší, kvalitnější, levnější, v prodejnách dostupnější produkt, a jdete k šípku i s reklamou.

Takže se zeptám, proč uvádíte nepravdivá fakta?

Proč jste se ještě nenaučil základy obchodu a volného trhu?

V každém případě zásah státu do volného trhu podporováním jednoho odvětví je pro ostatní nekalá soutěž, je to okamžité jednoduché opatření jednoduchých hlav, a nepřinese nic lepšího napříč podnikatelským spektrem. Já jsem také zásadně proti, sám bych se styděl něco takového přijmout.

0 0
možnosti
I

IJNovak

6. 9. 2009 0:14
Politici hloupí a nazí=chamtiví po moci a úplatcích!

Národní diskuze k hledání cesty z krize, dohledat viníky a strůjce a řádně potrestat, nastolit řád a jeho nedodržování rychle trestat, zahájit národní ekonomickou reformu za důsledné kontroly (lidí je dostatek), vyvolat celospolečenskou diskuzi k rozvojovým cílům všech resortů,odvětví, oborů a predikovat očekávané výsledky!  

 Je velmi jednoduché cíle stanovit, ale také jich dosáhnout! Ptejme se politiků, jaké vůbec mají konkrétní cíle řešení krize! Neberu pol. tlachy a plky jako řešení! ANO co budete dělat dnes zítra za měsíc!   Tím se odhalí jako obecní tlachavci a pak jim poděkujeme!  Doporučíme jim odpovědné občany do výkonné moci! ATD.!!

0 0
možnosti
JN

honzajaka

5. 9. 2009 18:47
zajímala

by mě tvoje představa směřování ekonomického vývoje, něco jako Afghánistán, tam si přece každý dělá co chce ne?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

5. 9. 2009 18:56
Re: zajímala

já bych velmi pochyboval, že v oblastech kde vládne Šaria si každý dělá co chce! Oni tam určitě dodržují nějaká i když jiná pravidla! A okrást, nebo obelhat svůj klan, tam každý zkusí jenom jednou! Kdežto u nás bych řekl, že ne 99 % politiků ale 200% lže, krade a podráží i své kamarády! A nevyčítejte mi to číslo 200%, je to proto, že naši politici jsou grázlové na 2.

0 0
možnosti
JD

Forrest Gump

5. 9. 2009 16:21
Vazene...

propagacni stredisko z ODS. Dekujeme Vam za Tyto Informace ;-D Zrejme vam ale jaksi uslo, ze nekolik poslednich let u zadneho Ministerstva nebyl zadny z CSSD i jinych klicovych Uradu. Ne, ze bych se ztotoznoval s tim, ze by takova lumparna mela byt promlcena. Ja bych bral za vdek, kdyby se zacaly resit i takova Kauza jako od "I-cka" jak jeste se snazi okrast na posledni chvili zasantrocenim majetku kde to jen jde, Min. obrany, Lesy CR a dalsich jinych. Slo by to teda priste dat tomu aktualnejsi Datum? Aferku i Afer(prevazne z rad ODS,KDU-CSL...), kdy by museli zodpovedni jit hned do vezeni je v teto Republice nekolik do tydne.

0 0
možnosti
E

editi

5. 9. 2009 14:59
Kříži na kříži,

kdyby si to samé napsal o modrých wohnoutech, tak by to vyšlo na stejno.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TT

tolan

5. 9. 2009 19:48
Editi, modrý wohnout je tvůj jediný sexuální zážitek??

Tak to mi tě je opravdu líto, věrná obdivovatelko sexymozku.

0 0
možnosti
A

amarilo

5. 9. 2009 13:31
aby jsme nezjistili

To, že těsně před státním bankrotem zdrhnou všichni všeobecně známí vrcholní politici s našima penězma... Teď se láme chleba a je potřeba je od koryt dostat co nejrychlejc, protože pak už bude pozdě a skončíme jak maďaři... ti taky ulítli na velký sociální výhody a pak se nestačili divit...

NEVOLTE ČSSD !!! [>-]

0 0
možnosti
Z

Zapata

5. 9. 2009 14:12
Re: aby jsme nezjistili

Zapomněl jsi na ODS.

0 0
možnosti
N

nobi

5. 9. 2009 12:19
Důchodová reforma

Je další tunel.To jsou veřejné finance a podle důch.reformy tyto peníze vybrané od lidí by šly na účty soukromých penzijních fondů. To je další výhodný kšeft pro "takypodnikatele"!A když se jim nebude dařit řeknou : zvolili jste špatný fond, každý se musí postarat sám o sebe. ;-O

0 0
možnosti
K

kaktusak

5. 9. 2009 17:31
Re: Důchodová reforma

A ještě budou vykřikovat, že jsou nižší daně, protože penzijní pojištění placené soukromníkovi (byť povinně) se přece za daň považovat nedá.

0 0
možnosti
K

kaktusak

5. 9. 2009 11:41
Ekonomické otroky z nás udělá

pravicová reforma důchodového systému, kdy budeme zákonem nuceni povinně cpát obrovské množství našich těžce vydělaných peněz neschopným soukromým podnikatelům.

0 0
možnosti
RG

darmo

5. 9. 2009 11:45
Re: Ekonomické otroky z nás udělá

Zatímco bez ní je budeme zákonem nuceni povinně cpát obrovské množství našich těžce vydělaných peněz neschopnému státu, který má důchodový systém postavený na již neexistujících demografických poměrech. To je opravdu lepší...

0 0
možnosti
N

nobi

5. 9. 2009 11:00
Jeden jako druhý!

Já nikomu nezávidím, pokud si ty peníze vydělal a ne vypral V Dalíkově nebo jiné prádelně. Nemyslím, že je to závist co tady čtu. Je to hněv na skutečnost, že v tomto "právním státě" člověk s poctivostí spíš zajde než nejdál dojde!!Musí se na to poukazovat , vždyť už je národ tak otrávený z těch zlodějů. Něco se musí stát jinak bude bankrot, ale ti co to zavinili přímo účelově, tak ti se budou smát společně s Pitrem,Krejčířem,Janouškem,aj.;-O

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

5. 9. 2009 11:33
Re: Jeden jako druhý!

to jsou kecy - závidíš jakýkoliv peníze,nebo nejsi normální.A pokud by jsi měl pravdu a byl takový člověk co nezávidí,jistě by jsi se nemotal po těhle diskuzích.;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz