Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a65n 56N28o64v97á64k

12. 1. 2013 21:45

Bývalý komunista je jako bývalý černoch? Tím u mě končíte. Tím totiž

popíráte jakýkoli možný morální a myšlenkový vývoj člověka. To je stejné

jako bych já třeba napsal: Karel Kříž se v dětství podělával, proto je

jednou a navždy malý po...(kakadu).:-)

0 0
možnosti

J27a40n 73Č68e30k61a94l

9. 1. 2013 8:43

Zhnusené reakce jen dokazují, kolik takových ředkviček mezi námi pořád je...

1 1
možnosti
Foto

Docela mě děsí směr, který text nasadil. Dostali jsme se do roviny ožralý herec jezdící autem po chodníku versus ředkvičkový režisér. Olmer tohle na Hanáka určitě vytahovat nemusel, to je podpásovka. Jenže jsem z Letné, kde  v 70. letech (zcela střízlivá a bezpartijní) Olga Hepnarová zabila záměrně náklaďákem osm lidí čekajících na tramvajové zastávce. Z tohoto hlediska nemohu přistoupit na argumentaci, že opilec s autem na chodníku je jakási sranda. Je pravda, že Vít Olmer si mohl svoji rétoriku odpustit, ale stejně je pravda i to, že kdo nežil v těch časech, nemůže Olmerův vstup do KSČ vydýchat, neboť nebyl nikdy vystaven tomuto dilematu. Olmer tím ublížil (z dnešního pohledu) jen a jen sobě. Nikomu jinému tím neublížil. Tečka!

1 4
možnosti
Foto

Spakujte si své banány, mandarinky, pomeranče, letouny CASA, obecně prospěšné společnosti, řepková pole, fotovoltaické elektrárny a nařvané reklamy, a odsuňte se na smetiště dějin, pane Kříži. Dokázali jste, že to nedokážete, stát je fatálně zadlužen a čeká na ránu z milosti Rv

6 7
možnosti

Pane Macek Vy kritizujete to co nám předepisuje socialistická EU.

6 4
možnosti

modrý fanatik Kříž zapomněl na to, že rostoucí síla komunistů nespadla z nebe. Naštvanost obyvatelstva na současnou "demokratickou" a údajně pravicovou vládu je už tak vysoká, že příští parlamentní volby budou jen o tom, zda vyhrají socani nebo komunisté, a zda pravicové partaje vůbec překroči pětiprocentní hranici. Tuhle možnost komunistů vládnout Česku zařídili současní vládní pravicoví spratkové, kteří si mysleli, že stačí být pravičákem a pak mohou krást, mohou zvyšovat ostatním daně a že mohou zadlužovat stát ještě víc jak socani.

Dnešní popularita komunistů je výsledkem prasáckého chování naší "pravice". Ono totiž pořád platí, že že byt "antikomunistou" znamená nejen nenávidět komunisty, ale zároveň se nechovat sám jak prase.

11 2
možnosti

Karma. Napsal jste to skvěle.

4 8
možnosti

Strčte ho už do toho výběru ať má pořádnou karmu, jinak s tím třídním bojem sotva přeleze karmovací třicítku. Je Silvestra, tak mu udělejte radost ať je nějaká sranda. ;-D

4 4
možnosti

S článkem souhlasím i s těmi expresivními výrazy. Bohužel skutečnost je taková, že dříve to prožívala půlka Evropy, nyní to čeká v obrodném procesu celou Evropu a to je pro Evropu ve světovém měřítku konec.

5 5
možnosti

Všechno bych bral, ale je nutné tak obhroublé vyjadřování. Nezlobte se, ale je to hulvátsky napsaný článek. Fakt si myslíte, že nějak tím posloužíte věci antikomunismu?

7 3
možnosti
Foto

K78a55r63e14l 38K77ř71í17ž

31. 12. 2012 10:34

Víte, asi opravdu nemám slovník žačky nedělní školy. Píšu o věcech, které mi vadí, které mne často nadzvedávají ze židle. Těžko se pak o tom píše krásnými slovy. Na druhou stranu si myslím, že popisované skutky si ani lepší vyjadřování nezaslouží a nikterak se za to nestydím, nikomu nesloužím ani jinak slušnému chování neodporuji.

9 4
možnosti

Co bylo dřív? Slepice nebo vejce? Národ, který nedemokratickému režimu v podstatě přitakával, souzněl s ním, nebo ten nedemokratický režim?

.

Co bylo dřív, kapitalistický režim, který si na demokracii jenom hraje a lidi vysává do morku kostí, vykořisťuje a ohrožuje je  tak, že jim jde o zdraví a o život, nebo národ, který si tahle svinstva nechává líbit a na sobě dříví štípat?

7 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz