Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P64e47t58r 70J62a32n31s56k37y

12. 11. 2012 9:29

nepolozi pane macku.. nadeje zacne az v breznu.. az se ten vas vrchni zlodej odporouci z hradu

0 3
možnosti
Foto

Režim, ve kterém žijete, p.Kříži, a jehož ekonomika prakticky zkrachovala, je čistokrevný K A P I T A L I S M U S a zakládá se na tzv. volném trhu. Navzdory perestrojce, která se dnes nazývá reforma, zasadila tomuto systému smrtelnou ránu, takže se dnes nachází v v předsmrtných křečích. Doufejme, že po sedmnáctém se to položí a bude možné začít znovu a od píky R^

1 5
možnosti
Foto

Jen by mne zajímalo, kde vidíte ten volný trh, ten čistokrevný kapitalismus? V dotacích, regulacích, byrokratických nařízeních nebo v likvidačních daních? V uměle zaměstnaných stovkách tisíc zbytečných úředníků? V tunách nesmyslných zákonů a jejich novel? V systému založeném na přerozdělování a korupci? Nebo v čem?

7 1
možnosti
LJ

Před válkou bylo u nás více komunistů než v sousedních zemích. Rudá armáda od nás odešla někdy v září 1945, protože Gottwald ujistil Stalina, že převzetí moci komunisty půjde snadno. Nemýlil se. V sousedních zemích Rudá armáda po r. 1945 zůstala, bez její pomoci by se komunisté v těchto zemích k moci nedostali. V době normalizace jsme měli na 100 000 obyvatel nejvíce komunistů, více než v SSSR a to ještě mnohým zájemcům bránily ve vstupu různá omezení. Po r. 1989 se v okolí komunisté přejmenovali na demokratickou levici a většinou stejne neuspěli. U nás se nepřejmenovali a posilují. Všude prošly po změně režimu církevní restiuce bez problémů (na Slovesku po rozdělení státu), u nás vyvolaly vlnu odporu. Tak by se dalo pokračovat. Jediný historik, politolog, filosof či novinář se nad těmito skutečnosti nezamyslel, nikdo neledal, v čem jsou naše "specifika", tak si budeme asi muset ten komunizmus zopakovat.

5 1
možnosti
JM

Socialisté vládnou v Unii, co chcete po lidech se zdecimovaným státním i domácím rozpočtem a naprosto nevypočitatelnou a nejistou budoucností ? Zápasí o každý den, o každou splátku hypotéky a kolem sebe vidí nemakačenky s dávkami a v mercedesech, bary a herny jsou jich plné a jít v noci částmi měst je hazard se zdravím a životem, jak chcete tyhle umlácené lidi zmobilizovat? To už nejde ! Jedině katarze a snížení populace na třetinu by s něčím MOŽNÁ  pohlo a donutilo lidi ke spolupráci. Ještě je co žrát a za co nakupovat. Ještě jsou "životní jistoty", byť každý tuší že už jen nakrátko...sbohem a šáteček...;-(

6 2
možnosti
Foto

K23a81r72e79l 71K12ř80í50ž

11. 11. 2012 19:51

Souhlasím, hlavně s předposlední a poslední větou.

2 2
možnosti
Foto

Dočetl jsem to jen k tomu zdegenerování a kálení vrchností na hlavu. Dál už je to snadno předvídatelný a proto nudný. Chci se ale zeptat na jinou věc: Proč k tomuto článku na společensko-politický téma dáváte kýčovitou fotku (asi původně z reklamy) s polonahou babou, co pije cosi z flašky? Předem dík za úpřímnou odpověď.

5 1
možnosti
Foto

K40a39r12e46l 70K93ř82í97ž

11. 11. 2012 19:49

No, upřímně :o) Má to být padlý anděl, bez naděje, podobenství. Reklama v tom snad není :o)

1 2
možnosti

Jaká asi byla atmosféra 28. října 1918 a jaká 28. října 1938? Radovali se tehdy jedině čeští fašisti. Dnes je totéž Zkrátka zažili jsme novou Bílou horu, republiku porazil Vatikán. Na farách je také asi v těchto hodinách velmi veselo.

8 6
možnosti