Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rasistická inkvizice

  Začínám mít pocit, že narodit se v dnešní době jako heterosexuál s bílou kůží, vystudovat a celý život pracovat, je pro člověka spíše handicapem. Takovýto jedinec slouží vládnoucímu establishmentu pouze jako otrok s právem platit daně, držet hubu a “chápat” stále narůstající masy sociálně odlišných, které je potřeba za vybrané peníze v jednom kuse uklidňovat pomocí různých peněžních dávek, neboť jinak by tito “chudáci” byli nuceni vyjít do ulic zajistit si prostředky k obživě pomocí nepokojů a rabování.

 

Ministr Kocáb a jeho nohsledové nám tento výše popsaný fakt připomínají, zabalený do vznešených frází o boji proti extrémismu, každý den. Každý, kdo se jen slůvkem zmíní o skutečných problémech s nepřizpůsobivými občany, jejichž jediným životním cílem je parazitovat na výhodách sociálního systému, je okamžitě označen za rasistu či extrémistu. Tak jako senátorka Janáčková nebo nově starostka Řápková. Obě dámy se však “provinily” jen tím, že chtěly dodržování stejných pravidel pro všechny občany bez rozdílu jejich barvy pleti nebo společenského postavení.


Celý problém soužití se díky neustálemu mlácení prázdné slámy ze strany Kocábova ministerstva, jež navíc ani zbaběle není schopen obhájit při senátním slyšení, kam raději pošle tiskovou mluvčí, neschopnosti cokoliv řešit a postavit se smutné pravdě čelem, vyústil k nebývalé popularitě DS a NS, jejichž program je postaven v podstatě na jediném bodě, který oni nazývají - řešení cikánské otázky.


Že se do jednoho pytle s tímto specifickým etnikem schová i mnoho “méně oplálených” lenochů a sociálních příživníků je specificky vygenerovaná mediální pseudobublina, díky které může rasová inkvizice “bojovníků proti extrémismu” ještě radikálněji a důrazněji zasahovat do výkladu základních práv a svobod jednotlivce či dodržování platných zákonů.


Je to začarovaný kruh, ve kterém mají tedy největší problémy pracující příslušníci cikánského etnika, na které je nahlíženo jako na exoty, kteří se po gádžovsku povyšují nad svoji komunitu a samozřejmě všichni ostatní daňoví poplatníci, kteří pykají za svoji ochotu pracovat a odvádět peníze do státního rozpočtu, neboť tyto jsou pak zneužívány k další eskalaci pseudoproblémů údajného rasismu české společnosti.


Tak potom můžeme býti svědky nepochopitelného ukončení shromáždění DS kvůli větě o Vietnamcích, kteří pěstují marihuanu, nevysílání zákonem nařízených volebních spotů DS či NS, kdy jakýsi Janeček jako deus ex machina rozhodne o škodlivosti obsahu právě těchto klipů, aniž by mu nějak významněji vadily produkty z dílny KSČM, která již ze své podstaty burcuje masy k revoluční likvidaci celých společenských tříd, a že to při uchopení moci umí dokonale, svědčí stále živé vzpomínky na bolševické koncentráky a justiční vraždy.


Kdo je tedy v naší společnosti rasistou či extrémistou? Z mého pohledu určítě ne senátorka Janáčková a starostka Řápková. Určitě ne nešťastní obyvatelé míst poblíž sociálně vybydlených ghett, kteří musí dnes a denně snášet drobné i větší porušování pravidel slušného soužití, určitě ne lidé, kteří se snaží na tyto skutečnosti poukázat. Nejhorší jsou z našich daní placení multikulturní bojovníci za práva údajně diskriminovaných. Díky nim je náš mediální prostor zamořen pochody DS, rozbory volebních klipů NS a donekonečna omílaným rasismem české společnosti.


Právě tito se začínají chovat jako novodobá rasistická inkvizice, která má jako jediná právo celé společnosti diktovat co je dobré a co nikoli. Ovšem nejhorší na tom je, že ani nedokáží svoje názory veřejně obhájit, natož přinést nějaké relevantní řešení. Příkladem budiž vystoupení Jana Urbana v televizní debatě nebo zbabělé nastrčení mluvčí Abasové na senátní slyšení za “bojovníka” Kocába.


 


Zajímavé články si můžete přečíst i zde: www.pravyblog.blog.cz www.eportal.cz


Autor: Karel Kříž | pondělí 25.5.2009 8:31 | karma článku: 36,33 | přečteno: 2435x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

„Bere si často zbraně do školy.“ Policie věděla, že hledá ozbrojeného vraha

27. června 2024

Premium Je to jednoznačné a není o tom pochyb. Kladenští policisté a kriminalisté, kteří přijeli 21....

Prezidentská debata Biden vs. Trump čili tři na jednoho. Jak v duelu uspět

27. června 2024

Premium Cílem nadcházející televizní debaty před americkými prezidentskými volbami je, aby Biden zůstal...

Severovýchod zasáhly bouřky. Obec na Olomoucku spláchl přívalový déšť

26. června 2024  8:35,  aktualizováno  21:32

Silná bouře, která se žene přes Moravu a Slezsko, tvrdě zasáhla Olomoucko a Přerovsko. Hasiči již...

Není třeba mluvit o normalizaci vztahů, řekl Pavel. Slováci se pustili do Fialy

26. června 2024  6:45,  aktualizováno  20:45

Kdo čekal, že návštěva nového slovenského prezidenta Petera Pellegriniho pomůže k ukončení roztržky...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz