Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A teď počítejte s tím, že přijdou operační programy severo-jih, východo-východo jiho-zpětno a řada dalších. Já se Vám divím, že nevezmete babu, děcka a nejdete jinam. Mít tu elementární rodinu, už jsem v prachu dávno. Takhle tady jen sedím, čumím, a divím se, co všechno se ještě může a musí stát.

3 0
možnosti
Foto

Hezký článek.  Ještě jste zapomněl na inflaci.  Já jsem již přesvědčený, že volit nemá smysl. Smysl má spíše nevolit.  Ale na tohle si musí přijít každý sám.  Ani minarchie totiž není řešení.

0 0
možnosti
MP

Stranu,kterou budu volit,at je jakákoli,tak budu mezi lidmi a přáteli propagovat pragmatickými argumenty.Tak by to měl dělat každý,kdo chce volit malou stranu. I dnes jsou lidi,kteří vůbec neví,že existují Svobvodní.Největší hloupost je vzdávat se a říkat si,že nikdo "mou" stranu volit nebude.

7 1
možnosti
IF

Také Svobodné už mnoho let volím, ale většina lidí bohužel nechce svobodu, protože ta znamená vlastní odpovědnost. Oni chtějí pofidérní "jistoty" aniž by si uvědomovali, že si je stejně musí sami zaplatit mnohonásobně víc, než kdyby si je zajistili sami ;-(

6 0
možnosti
MP

Zeman je menší zlo než Trautenberg.Ten by podepsal v še,co si EU přeje.

6 3
možnosti
JB

J37i66ř41í 84B86i85č69á26k

24. 3. 2013 11:57

Jak to výstižne shrnul Thomas Jefferson ve svém

prvním inauguracním projevu: „Rozumná a hospodárná vláda, která lidem zabrání vzájemne

se poškozovat, a která je nechá, aby svobodne sledovali své cíle a zvyšovali svuj blahobyt, a

nebude jim brát to, co si svou prací vydelali. To je ve strucnosti vše, co má dobrá vláda delat“.R^

12 3
možnosti
Foto

Pan Kříž se nám snaží namluvit, že režim, který zde ekonomicky zkrachoval, není tržní kapitalismus s liberálním trhem, nýbrž socialismus. Je to trapné, pane Kříži, nikde nelze podniokat a krást tak snadno, jak v České republice. Nechápu, jaké liberálnější prostředí byste si ještě představoval.

5 24
možnosti
Foto

Pan Kříž má na rozdíl od tebe totiž pravdu.

15 5
možnosti
KN

K72a51r23e78l 80N84o47v90á65k

24. 3. 2013 10:47

A to jste  ještě nezapočítal  povinné poplatky za státní televizi a státní rozhlas

R^R^R^

9 2
možnosti
MP

Kdyby si všichni říkali o malých stranách,že je to vyhozený hlas,svět by se nikdy nemohl změnit k lepšímu.Právě tyto "vyhozené hlasy"jsou mimořádně důležité!!

9 2
možnosti
RH

pěkná agitka, ale

1. je to vyhozený hlas, nemají volební potenciál

2. VŽDY je rozdíl mezi slibem a jeho praktickým naplňováním

3. rušení daní v koalici neprosadí, ani kdyby chtěli

4 7
možnosti
RH

daně mají sloužit k nezbytnému provozu státu, vše co je navíc, je výpalné, které primárně slouží k nakupování voličských hlasů a sekundárně k rozkrádání.. Radost z vysokých daní může mít jen ten, kdo je neplatí, nebo je na přímo státní vemínko napojen..

12 2
možnosti
KN

K83a21r50e29l 36N55o21v15á71k

24. 3. 2013 11:00

"nezbytný provoz státu" je hodně mlhavá představa.

Někdo si tím může představit regulaci tvaru banánů a hlídání názvů pomazánek, jiní si můžou představovat urychlené zrušení všech státních úřadů, ministerstev a všech dalších státních institucí kromě ministerstva obrany, vnitra, policie a soudů.

V detailu "nezbytný provoz státu" se skrývá ďábel.

4 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz