Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R38o95b70i73n 17S78t39r35o34n

31. 8. 2013 12:22

nestačilo by na otázku v nadpisu ponechat jen poslední odstavec článku, totiž chtěl jsem se dozvědět Proč vyhrají volby noví bolševici, a nalezl jsem sprostou (velmi  inteligečně lacinou) odpověď, která není vůbec nová a slyším ji denodeně od 89. roku, takhle mi to přijde jako stráta času. Také jsem se chtěl dozvědět alespoň, kdo jsou ti noví bolševici, a zase nic...  Jakou alternativu by autor článku doporučil voličovi krátce po třicítce z nejnižší společnosti, tak aby svým volebním úkonem pomohl jak společnosti tak sobě? Tento článek mě sice donutil k přemýšlení, ale nenašel jse v něm žádnou pozitivní radu.

0 0
možnosti
Foto

K24a49r58e70l 74R58a57d69a

31. 8. 2013 22:33

Jednu pozitivní myšlenku mohu doporučit. Nevolit nikoho, kdo už seděl v parlamentu. Je to sice také riziko, ale rozhodně menší, než tam vrátit ty staré okoukané persony. Pokud tam po volbách uvidím Marka Bendu, budu to považovat za znamení, že nám není pomoci.

2 0
možnosti
Foto

K97a46r10e47l 65R10a24d77a

30. 8. 2013 18:56

Z toho co se děje, radost nemám. Jen mi přijde hodně demagogické překrucovat fakta. Pravicové vlády zmršily co mohly. Tak teď budene tvrdit, že pravicové nebyly ?? Byly pravicové až moc. Přesun majetku od chudších k bohatým se jim dařil tak dobře, že prakticky ze střední třídy udělaly proletariát.  Že toho mají lidé dost, je celkem pochopitelné. A vzhledem ke zpupnosti mocných a nadávkám do lůzy každému kdo si dovolil cokoli kritizovat, je s podivem, že páni poslanci nohou odejít bez boulí a modřin.

Žiji na vesnici, a chtěl bych pány moudré diskutéry upozornit : před 20 léty zde měli komunisti svých 15% , v krajských volbách měli už 85%. A nezdá se mi, že by lidem vadila svoboda. Spíš jim vadí, že spolu s penězi jim panstvo začiná krást i tu svobodu. Lidé vidí, že jediná reálná síla, která se může těm zlodějům postavit jsou komunisti. A to není špatné vysvědčení pro voliče. To je špatné vysvědčení pro všechny polistopadové vlády. Nadité kapsy pro ně byly důležitější, než rozumná správa země. Rv Z mého pohledu ten palec dolů znamená přesně to co znamenal původně.

2 0
možnosti
Foto

Jak se mohou komunisté postavit zlodějům, když sami jsou historicky největšími politickými zloději ... to prostě neumím pochopit.

1 0
možnosti
Foto

Na té černobílé fotce Vám to pane autore sluší.

0 0
možnosti
Foto

To se dělá, opisovat od Zieglera...?;-O;-D

3 0
možnosti
Foto

Článku nerozumím, je zmatený. Nutno definovat bolševiky, kteří volby vyhrají.

0 5
možnosti

Bolševismus je spolehlivá cesta do chudoby. A když jsou všichni chudí, zdá se být systém spravedlivý. Proto u nás bolševici vyhrají volby.

6 3
možnosti

Je zajímavé, že do té chudoby nás už reálně vtahují i ty pravicové vlády, ty současné i ty minulé.

3 2
možnosti

Jestli se v budoucnu dostanou k moci bolševici, tak doufám, že za to po svém , bolševicky, poděkují těm, kteří jim voliče už léta pilně nahánějí. Může být (a je ) stokrát pravda co jste napsal, když ale reálnou politikou lidi přesvědčíte, že ti komunisti se možná polepšili a stejně už to horší být nemůže, tak se potom nedivte.:-/

2 2
možnosti

Ani nevíte, jak rád Vás čtuR^

9 1
možnosti

proč vyhrají?  je to vcelku jednoduché, masa lidí vždy dá přednost když za ně někdo vládne a přiděluje jim tak aby sami se nemuseli moc starat ač se to zdá podivné spoustu lidí dá přednost otroctví před osobní svobodou jen když v tom otroctví bude trochu jídla a žádné starosti s budoucností

krásně je to popsáno už v Bibli kdy se žídům putujícím za svobodnou zemí začalo stýskat na Egyptské otroctví nad plnými hrnci

nic nového pod sluncem

9 0
možnosti

Z27d90e74n55a 39K23o88č86í

29. 8. 2013 10:15

Já bych tady ta těšínská jablíčka tolik nerozdávala. Pokud zvítězí levice - ta zvítězí, tak za to mohou ti, kteří jim tyto voliče svou dosavadní činností nahnali - to znamená pravicové vlády, které ačkoliv měly možnost pohodlně vládnout ku prospěchu občanů a celé země, hleděli jen na svůj osobní prospěch. A to voliči těžko odpouští. Tím jsem neřekla, že jsem ráda z vítězství socialistů. Vím o jejich neschopnosti rozumně vládnout ......, ale bude to logický trest za předváděnou krátkozrakost, sobeckost ...... pravice.!!

6 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz