Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a57n 55K76o56ř94á65n

18. 6. 2013 14:51

Jsem spíš zděšen z toho, že tady delší dobu odposlouchávají nějací "běžní" policajti vedení vojenské kontrarozvědky a ta o ničem neví ;-D;-D Asi bych to rozpustil

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že kauza už svůj účel splnila, věci se daly do pohybu, tak vyšetřování se teď bude vléct, dokud pozornost lidí nebude odvedena novými problémy a 150 miliónů se časem vrátí s omluvou svému majiteli.

0 0
možnosti

Z26d16e56n45a 57K81o58č86í

17. 6. 2013 10:40

Myslet - v tomto případě znamená houby vědět ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zatím se mi neobjasnilo, jak spolu souvisí kauza Grigárek, kauza Nagyová a kauza rizignujících poslanců.

Po pročtení usnesení se mi to moc neobjasnilo.

Máte někdo něco jasnějšího?

0 1
možnosti

Ono už jenom spojení Tluchoře, Fuxy a Šnajdra s informací o tom, že se našlo 120 milionů a desítky kilogramů zlata, pěkně zavání, spíš přímo smrdí. U koho se našly ty peníze a zlato? Odkud pocházejí? Z trestných činů? Tyto informace měly zaznít hned. Takhle to budí dojem účelovosti.

A veřejnost to, jak je vidět, "žere".

2 1
možnosti

Vaše otázky mně také zajímaji´ale bojím se že jsme v menšině. Ostatní spíš zajímá milostný trojúhelník a všechna ta omáčka která má to nejdůležitější zakrýt.

8 1
možnosti

Odpovědi na ty otázky mě taky zajímají, ale tady tvrdím, že těch odpovědí se velmi brzy dočkáme. Jestli jako vedlejší produkt k tomu případu vyleze na povrch to, že byla zneužita vojenská rozvědka (k jakémukoliv důvodu), tak to by mělo zlomit vaz každé vládě v normálně fungující zemi.

4 0
možnosti
Foto

Stále víc se projevuje, že jsme měli zůstat jako součást Rakouska - Uherska. Neblbnout tak se z toho soustátí stala po 1. světové federace a vláda ve Vídni s naší účastí by určitě byla určitě kvalitnější, než co se předvádí z Prahy. Na voliče spoléhat nelze. 60 -70 % lidí patří mezi méně chytré a těm mohou ti chytřejší hučet klidně rok do hlavy, aby neblbli a oni, až půjdou k urně stejně budou.

8 1
možnosti

Nevím, kde je hranice, od které začínají být lidé "méně chytří".  Pokud vyjdeme z Gausse, je těch méně chtrých (tedy pod průměrem) přeně 50 % a ne více.  Pokud vyjdeme z logiky, že normálně chytří jsou ti kolem mediánu, tak těch "méně chytrých" musí být pod 40 %.

  Jo - líných myslet - těch je, že je můžeš nabírat vidlemi.  Jsou líní a raději žvejkají to, co jim Bohoušek nakuká.

6 1
možnosti

To, co novináře téměř nezajímá a co by je   m ě l o    z a j í m a t   je kausa vojenského zpravodajství.  Jak je možné, že generálové, které smí úkolovat jen vláda, příp. (se souhlasem vlády) prezident, vždy prostřednictvím ministra obrany, že tedy tito generálové poslechnou pokyn jakési paní Nagyové (lhostejno, zda se na premiéra odvolala, či nikoliv), začnou kohokoliv (opět nezákonně) sledovat a klidně výsledky sledovačky dají paní Nagyové.  Otázkou je, jak je běžná praxe, že si politik (či podržtaška) objedná sledovačku kohokoliv a vojenští zpravodajci vyhoví. Je to praxe trvající 10 let?, 15 let?

   To je, pane Kříži, to podstatné, co ohrožuje tento stát. Proti tomu je korupce marginální (čímž vůbec netvrdím, že není vážným problémem).

7 1
možnosti
Foto

Je to důkaz o tom, že tohle není demokracie, ale jen totalitu socialistickou vystřídala totalita mafiánská.

8 0
možnosti
Foto

dobre napsano,souhlasim

7 1
možnosti

Z15d90e83n92a 77K48o78č88í

16. 6. 2013 19:06

Chybná úvaha vaše i pana Kříže. Proč nejsou ve vazbě Grygárek, Janoušek, Rittig, Hrdlička a další? Protože zastupitelství nemá zato, že důkazy pro vazbu těchto lidí jsou dosud dostatečně přesvědčivé.

 Co hledali policisté ..... je jen jejich věc, která se v průběhu šetření zásadně nesděluje. Je docela možné, že policie pouští schválně pouze některé bulvárně zajímavé informace a to opravdu důležité si raději nechávají pro sebe. Nagyová je mediálně mnohem zábavnější než to, že tato dáma jednala například na popud jiných členů ODS - o čem se také spekuluje.  

Konec konců vypadá to, že tato kauza je jen reakcí na těžký vnitrostranický boj ODS, který rozpoutali už před 3 roky pánové Tluchoř, Bém......

8 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz