Proč se u nás nenosí bojovat s extrémismem – komunistickým?

  Celý život jsem antikomunistou a vůbec nemám potřebu to tajit, popřípadě se za to snad stydět. Byl jsem tak vychován a osobní zkušenosti i postupné vstřebávání informací o zločinech bolševiků všech ras, národů, funkcí a společenského postavení mne v tomto světonázoru jen utvrzují. Navzdory těm několika anonymním zbabělcům v diskusích zde a na e-portálu, kteří se, zcela v duchu metod KGB-StB a Goebbelsově tezi o stokrát opakované lži, snaží podsouvat mé rodině jakousi kolaboraci s KSČ, PS VB či snad i obchod s Palestinci (:O), mohu s čistým svědomím prohlásit, že nikdo z mých nejbližších příbuzných si nikdy s komunistickým režimem nezadal, neprofitoval z něj a nikdy se neangažoval v jeho prospěch.

ateo.cz  

Jsem však malinko zděšen z toho jak je dnes, dvacet let po údajné revoluci, na antikomunistické názory a jejich předkladatele nahlíženo. Z některých vytvořila média paranoické figury na okraji společnosti (Cibulka), z některých zločince, až teroristy (Hlučín), některým cenzorují na lidovkách.cz celé blogy (Šinágl) a z dalších se dělají pomatení pitomci, kteří si prý neuvědomují, že neexistuje SSSR a tudíž nehrozí žádné nebezpečí, neboť komunisté jsou dnes již jen parta hodných dědečků a babiček, kteří si dvakráte v roce chodí zavzpomínat na staré časy ke Křižíkově fontáně.


Chtěl bych na tomto místě zdůraznit, že tomu z mého pohledu tak není. Ta sebranka, co si na 1. máje zpívá Internacionálu, fotí se s Jakešem, poslouchá agenta Falmera a tleská jeho projevům, si nezaslouží naše pochopení ani omluvu pro vysoký věk. Kdo se může ještě dnes takto veřejně předvádět? Bývalí straničtí tajemníci, bachaři, estébáci a jejich konkubíny. Tedy ta vrstva společnosti, která měla spolu s Brožovou – Polednovou obývat cely 2x2 metry někde na Borech. Bohužel k tomu prý jaksi chyběla politická vůle (komplot Charta 77 – KSČ?) a soudruzi se nám mohou vysmívat do očí až na věky věkův. Čest práci, amen.


Nechápu. Proč společnost strká hlavu do písku před krutostmi komunistického režimu a hlavně před neskutečně zrůdným charakterem jeho představitelů? Horko těžko se dá pochopit vstup do rudé partaje před rokem 1948, ale potom? Každý, kdo byť jen na malou chvilku, spočinul v jejím náručí po únorovém převratu, musí sám před sebou odplivnout. Pokud má ovšem nějaké svědomí. Každý takový má na rukou krev popravených, umučených v lágrech i zastřelených na zadrátované hranici. Každý takový nese svůj díl odpovědnosti za hladem umírající severní Korejce, zmasakrované Kambodžany i ve vězení stále trpící disidenty na “Ostrově svobody”. Každý takový totiž přispěl svoji troškou do mlýna v šíření tohoto politického moru.


A právě tito dnes asi budou nejvíce křičet. Já to udělal jen pro svoje děti, aby mohly studovat, já to udělal jen kvůli svojí práci, já musel, abych dostal byt a další stovky pseudodůvodů a ospravedlňujících berliček. Bylo vás soudruzi 2 milióny, proč ne ti ostatní? Ti neměli nárok na studium, na byt, na práci dle své kvalifikace, na slušné a rovné zacházení? Ti měli jen držet hubu a krok? Ti měli jen právo dřít na vyvolenou bolševickou šlechtu a ještě se za to pokorně klanět na prvomájových manifestacích? Tak si představujete onen vybájený komunistický ráj na zemi?


Tak to připravujete s vaším novým spojencem Paroubkem? Opět rozdělíte společnost na vyvolené nomenklaturní kádry a stejně chudý ostatní plebs? Už vám nestačí ekonomická moc z nakradeného a poté vytunelovaného majetku? Došly finance na bohatýrské večírky? Potřebujete státní injekci z přerozdělovaných peněz? Zřejmě se vám to opět povede. Máte svoje věrné voličské zázemí bývalých členů KSČ i neuvěřitelně velké procento nepoučitelných a nevzdělavatelných čekatelů na létající pečené holuby.


Netvrdím, že současný režim je ideální, stejně jako ostatní strany, které mají šanci se dostat do parlamentu. Většině problémů však dala základ ona Havlem a Čalfou domluvená tlustá čára za minulostí. Ta vás soudruzi nechala působit na všech rozhodujících místech společnosti, ta vás nechala beztrestně přelévat majetek a ještě do svést na Klause a jeho tunely, ta vás nechala zcela bez trestu za justiční vraždy, teror na vlastním obyvatelstvu, každodenní šikanování občanů, ta vás nechala zcela bez trestu za zrůdnou propagaci extrémistického světonázoru zvaného komunismus, který zcela v duchu litery zákona splňuje postatu trestného činu podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka.


Každého vyholeného mladíka se zvednutou rukou společnost “příkladně” trestá. Stejně tak jedince, co vypustí z úst spojení “Černá hubo!” Na tričku nesmíte mít číslici 88. Přesto, že již nežije žádný Hitler a v USA je presidentem černoch. Jen srpy, kladiva a rudé hvězdy mají u nás stále pré. Stejně jako ti, co křičí něco o “bílých sviních”. Co vy na to pane Havle, Uhle, Kocábe a ostatní? Není to malinko absurdní?

 



Zajímavé články si můžete přečíst i zde: www.pravyblog.blog.cz www.eportal.cz


Autor: Karel Kříž | neděle 10.5.2009 10:17 | karma článku: 32,65 | přečteno: 1556x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40