Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

studeny_cumak

27. 4. 2012 8:42
Přesné, ale elektorát komunistů nepochopí...

To že chtěji sami do klece by nemuselo vadit, ale to že chtějí, aby v té kleci s nimi byli všichni ostatní, to vadí extrémně!

0 0
možnosti

kurnikšopa

26. 4. 2012 22:57
tady bych řekl, že je to protiřečení...

Komouše a estébáky máme ve všech politických stranách, důležitých hospodářských funkcích, jako majitele nejvýdělečnějších firem s velkým podílem státních zakázek, soudce, vyšetřovatele i na postech nejvyšších státních úředníků. Každý den určují směr a kvalitu našeho života, každý den nám jejich bolševická technologie moci, založená na demagogické propagandě dle okopírovaného fašistického vzoru, znepříjemňuje život, ubírá postupně svobod a vykrádá peníze z kapes. Bohužel to vypadá, že si nic jiného nezasloužíme.Dokud jim většina národa bude polykat jejich socialistické návnady i s navijákem, z volebních programů bude znát jen pasáže o tom, jak se stát postará a bude si tak vlastně svoji buzeraci vynucovat, společnost se nikdy nezmění.

Dnešní kapitání průmyslu (stb, ksč), lidé ovládající přes různé posty hospodářství, policii, soudy určitě neblekotají žádné socialistické návnady... těm to naopak náramně vyhovuje - navíc kalousek jim za chvíli zruší veškeré daně a navrch třeba i čez přidá

0 0
možnosti

Camino.

26. 4. 2012 21:04
Tomas jasny a Poch jsou tady :D

ale jeste se neobjevila soudruzka Humus/Urbancova, uz se tesim na vyhruzkyR^

0 0
možnosti

ikaika

26. 4. 2012 20:19
Karle

ty by ses jich měl bát .....

0 0
možnosti

takybloger

26. 4. 2012 13:32
KSČM potřebujeme !

Představme si kdyby KSČM neexistovala. Z politického hlediska by to byl průšvih.Protože když dojdou argumenty dojde na komunisty.A pak se straší. Co na tom, že komunisté celého světa už dvacet let nemají za sebou mocnou Moskvu,takže jejich skutečný význam a hrozba jsou téměř nulové.Navíc jsme v NATO a EU a ty by jistě poskytly bratskou pomoc. A pochybuji, že by KSČM stála o " převzetí " moci v současném Česku. Rok 1948 se prostě zopakovat nedá, ale strašit se jím dá.A když se straší hodně a vytrvale pak  všichni ti dnešní kmotři bez skrupulí vypadají jak hodní kmotříčci,a všichni další lumpové jak neškodní rošťáčci. A o to vlastně běží. Strašme minulostí, aby nezbylo tolik času podívat se na současnost.

1 0
možnosti

petrph

26. 4. 2012 11:19
tady je spíše otázka kdo by se měl bát či nebát

Protože si dovedu tipnout, že existuje nemalá část občanů, kterým stačilo to jak žili, a pracovali v jedné fabrice,postupně za  Masaryka, Háchy, Gottwalda, Dubčeka, Husáka, Havla, Klause Grosse Nečase, živili z platu svou rodinu, o politiku se nestarali, ale taky neprotestovali, takže nebyl důvod aby je režim trestal či jinak persekuoval, naopak byli rádi když jim ten systém něco málo dal -tu bonbonieru na vánoce, ti nějakou slevu na daních...Asi je jasný že tito lidé se návratu komunistů nebojí, neb už v něm žili a zdá se jim - možná právem že tehdy se jim žilo líp...

1 0
možnosti

1absolutus

26. 4. 2012 11:16
Pěkná snaha udělat z nesouhlasných s vládou a ODS komunisty.

Je to taková pěkná křížovka na večer. Ale co chtít od neschopného podnikatele, který krachuje. Stejně bude za chvilku v davu nadávat na vládu a mávat rudou třepetalkou. :-)

5 0
možnosti

boubinek4

26. 4. 2012 10:14
Děkuji za váš komentář.

Je tolik pravdivý, a proto tolik smutný. A příspěvky pod ním od různých strýčků dokumentují, jak hluboko řada lidí klesla za vyřvávání nikým nevolených sprostých vůdců. Zmar, závist a žlučRv

1 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

26. 4. 2012 10:30
Re: Děkuji za váš komentář.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

buta

26. 4. 2012 9:19
Ale já je budu volit - poprvé v životě

Garnitura kmotrů napříč ODS a ČSSD měla 20 let ( to je doba existence první republiky ! ) moc v rukou - třetina HDP rozkradla, elitou se stala buranská nevzdělaná , bez práce bohatnoucí vrstva mafiánů - i v nedemokratických současných mediích každý den najdete důkaz -posledně jihočeský kmotr se zázračně zbohatlou manželkou z dotací Třeboňskému rybářství. Pro matení davu mafie vyhlašuje " reformy ", současně již zavírá lidi za protesty a blíží se totalitě. Řidič Smetana za tykadla Langrovi bude sedět déle než Pitr, kterému prý bude trest zmírněn, do basy jdete za potisk na tričku, velký bratr vás sleduje na každém rohu kamerou, na golfových hřištích, kde se domlouvá rozkrádání státního rozpočtu je ale nenajdete... Komunisti se měli přejmenovat třeba na Stranu práce a už by dávno vládli - ale určitě také reformovaně, není SSSR, doba je jiná a pro tuto zemi by byla potřebná ekonomická diktatura jako sůl.Proto je budu volit , horší než "rodiny" co nám vládnou to nebude.

1 0
možnosti

nibor

26. 4. 2012 9:25
Re: Ale já je budu volit - poprvé v životě

Ano to je správné, když si myslíte, že se něco "blíží totalitě" tak zvolte někoho, kdo tvrdou totalitu přímo praktikoval. Za potisky na tričku se za komančů nedělo absolutně nic, každý tam mohl mít co chtěl. Jenom, prosím, vysvětlete pojem, "ekonomická diktatura", to bude něco podobného jako triumfující socialistická ekonomika, která drtila západní konkurenci? :-)

Ale zas musím přiznat, že za komunistů jste se o žádných větších problémech v novinách nedočetl, o korupci a hrabivosti soudruhů tuplem,takže to neexistovaloR^:-)

2 0
možnosti

Gašpo_3

26. 4. 2012 8:47
Ja s Vašimi blogmi takmer vždy súhlasím, ale

tentoraz mám zase výhradu.

Slovo "komunista" je pre Vás synonymom pre zlodeja a podvodníka. Možete to tak vnímať, ale aby sme boli spravodlivý, je lepšie to uviesť na pravú mieru:

Za všetkým hľadajte ľudí. Proste existuje kategória "vychcánků", ktorí sa prederú ku korytu bez ohľadu na to, aký režim vládne. Majú asi geneticky danú túžbu po funkcii, moci a cudzích statkoch.

Takže tí, ktorím Vy dávate nálepku "komunisti" mohli byť kľudne fašisti, maoisti...

Pokiaľ si myslíte že zákazom komunizmu sa títo ľudia vyparia, tak sa mýlite. Oni nemajú žiadne ideové vazby, proste sa chytia každého režimu, ktorí im ponúka šancu svoje potreby naplniť.;-)

2 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

26. 4. 2012 8:50
Re: Ja s Vašimi blogmi takmer vždy súhlasím, ale

myslím, že momentálně mezi těmito lidmi žádní maoisté nejsou, naopak je mezi nimi hóóódně demokratů !

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz