Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěla bych podotknout, že to nebyla jen vláda Zemana, ale také i Klause. Největší vinu na tomto marasmu má  spuštěná privatizace právě bez zákonů. Na Zvědavci je velmi dobře popsáno rozkrádání majetku v 90tých letech.

Ještě upozorňuji,  že je to již 11 let, co Zeman není v politice. Od té doby bylo spousta zákonů přijata,  změněna, doplněna  ba i zrušena. Od Vás autore to vyznívá jednoúčelně.

0 1
možnosti

Na Vašem článku autore není co pochopovat.. Vy neústale jakoby utočíte na levou stranu spektra, ale to co ktritizujete - zvyšování daní na všechno ,provádí Kalousek ve všech vládach, kterých se zůčastnil ,všechny vládní neřesti nám předvedla vláda Topolánková a Nečasová , prostě vy podsouváte socialistům, ba co dím i komunistům , že budou dělat to , co dělají pravicové vlády  už dneska.Takové bla  bla si rozhodně karmu nezaslouží.

2 3
možnosti

J70a85n 64R79i39c66h90t49e20r

29. 4. 2013 18:12

Legislativní smršť přišla proto, aby konečně ukončila 90. léta "svobodného podnikání", která skončila nutností sanovat téměř všechny banky poté, co vesele půjčovaly všem pochybným rádoby podnikatelům (vyjma těch, které stihly krachnout), léta, kdy nejrychlejším způsobem, jak vydělat peníze, byl bankrot, léta, kdy slova "špatný podnikatelský záměr" zbavovala odpovědnosti kdejakého lumpa...

Jak se v tu dobu podnikalo vám?

3 2
možnosti
Foto

K64a42r49e86l 36R54a46d47a

1. 5. 2013 21:18

Jde jen o to, že legislativní smršť lumpy nezastavila a slušným občanům komplikuje život dodnes. A bude hůř. Úředníci si všechny ty nesmysly ještě nestačili nastudovat a uplatnit v praxi. A do toho ještě přichází kutilství ,,pravice" a nové zákoníky.

7 0
možnosti
Foto

Pana Kříži, karma jako vždy. Děkuji Vám za Vaše články. Utvrzují mě v tom, že ne všichni jsou už definitivně zmagoření. Že máme snad ještě naději - doufám.

R^R^R^

8 1
možnosti

a prostitutky povedou povinně evidenci zákazníků podobně jako je evidence ubytovaných hostů v penzionu.............

to bude krásného materiálku na vydírání :-P

5 1
možnosti
Foto

A povinně registrační pokladny. A povinné vyplňování příšerných lejster pro Český statistický úřad. A povinné a povinně...

Ach jo! Kam jsme to dospěli?

3 0
možnosti

J76a55n 82H57l89e46d40í14k

29. 4. 2013 14:07

nutně potřebujeme i "Výzkumný ústav pro velikost a protržitelnost kondomů", stovky absolventů vysokých škol, jak domácích tak slovenských potřebují v Praze smysluplnou práci, spíše zaměstnání.

5 0
možnosti

A68d33a12m 77R40y96c10h92l38ý

29. 4. 2013 14:05

Nechápu co je špatného na legalizaci prostituce, stejně tu byla je a bude, tak ať z toho nějaké peníze jsou. Jakás takás ochrana prostitutek, když už to bude jaksi legální tu přeci musí být ne? Já bych v tom nehledal nějakou snahu o buzeraci národa....

0 7
možnosti

Zákon má pro občany něco zakazovat a ne něco povolovat, co není zakázané, je legální. Prostituce je u nás tímpádem legální, ale je prakticky legálně nemožná, jelikož i když pronajmete holce kvartýr, tak defakto jste kuplíř, což je zakázané. Teď už bude prostituce vyjmenovaná živnost, a té máte právo prodávat služby.

Další věc je ten absolutně zbytečný odstavec s ochranou. Má to chránit holky před nátlakem na nechtěný způsob styku. Ale to už v zákonech je ošetřené (i prostitukta může říci ne), omezování osobní svobody viz znásilnění, záměrné šíření pohlavních chorob, atd., atd.

5 0
možnosti

já bych rekl, ze cim vice tu mame pravniho statu, tim mene skutecne spravedlnosti.

11 0
možnosti

Jaký stát, takové zákony a to platí obousměrně. Ty zákony však schvalují hlu*ci. A kdo ty hlup*e poslal do parlamentu? Nejspíš budeme tím národem lokajů, který si neumí nestranně a spravedlivě vládnout.

1 0
možnosti

Vždyť jste včera slyšel našeho Nejvyššího Suditele  Rychteckýho...

Asi  to nebyl špatný nápad Havla - posadit ještě tenhle Nejvyšší pozemský soud pro Čechostán. Ovšem už při prvních letech zdivočilýho privatizování=odcizování bylo na bíledni, že právo kulhá na obě nohy!!

Dneska to těm 14 Dosazeným rozhodí a je toho už dneska přes 5 tisícovek. Takže se hrabají sajrajtem posledních 23 let !

Přiberte ještě souzvukující právní příručí - vždyť se v tom koupáme a kopeme!

       OK Česko !  Lidem ještě nedošlo, že jsou vlastně i tímto vydíráni...., no každý ovšem nemá  už chuť se na svinčík dívat.....

0 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz