Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Bolševismus v jiné barvě.

0 1
možnosti
Foto

Mrtvých se bohužel nelze ptát, jestli s tím souhlasí. Karel Kryl by to asi odmítl...  Možná  by měla být umístěna někde ve škole - mezi mladými lidmi -  nepokřivenými  politikou...   A pak se mi zdá, že jako portrét není moc povedená). Rv :-(

0 0
možnosti
LC

Hm, nejprve mu z protiválečné písně udělá Landa vojenský pochod a teď se s duševní mastrubací přidají potentáti...Rv

Karma.

1 0
možnosti
MC

Je to převážně další výsměch v pořadí všem politickým vězňům. První bylo to disidentské pokojné převzetí moci s namícháním těch nepostradatelných stranických špiček do "demokratického" vedení ČSFR.

2 1
možnosti
Foto

Ano! R^

 … jen pohleďte na ně, tak úplatky berou a svrbí je dlaně…

3 1
možnosti
PR

Karma,a kdyby to šlo tak za první odstavec karem desetR^díky

2 0
možnosti
VH

Může být čeština více zmršena, než dablování druhého stupně přídavných jmen? "Více absurdnější"!!!  Karel Kryl se obrací v hobě.

1 0
možnosti
LR

V tom je půvab češtiny, že to tak stupňovat lze a všichni tomu také budou správně rozumět. Absurdní, absurdnější, ještě více absurdnější, ještě více než více absurdnější. V matematice je to obdoba nerovností.

c>d,

b>c>d,

a>b>c>d

2 0
možnosti
MJ

Se vším , pane autore co jste napsal, lze souhlasit ale přeci jen Kryl si tu bustu zaslouží jako málokdo jiný a z tohoto hlediska si myslím , že je jedno kdo si co chce ulehčit svému svědomí.

1 0
možnosti
BM

Plný souhlas a velká karmaR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz