Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Terrurek

13. 8. 2008 17:30
skutečně je to smutné

protože by mě zajímali co by vám od slepic separovaní dravci žrali. A taky kdo by slepicím dělal ty mříže bez ambiciozniho orla co chce prachy a moc

0 0
možnosti

s-s-in

7. 8. 2008 12:58
no v roce 1948

byli levičáci orli a pravičáci slepice tak jak to je??

0 0
možnosti
N

Nika.meil

6. 8. 2008 20:47
Fajn

Vystihl jste to naprosto dokonale a trefně. A teď nezbývá než se dívat,kolik potrefených hus se ozve....;-)

0 0
možnosti
JB

prasak1

6. 8. 2008 16:07
dospěl jsem k názoru, že patrně trpíte touto chorobou ...

1 Paranoidní porucha osobnosti (F60.0)

Hlavním rysem paranoidní poruchy osobnosti je celoživotní nedůvěřivost vůči jiným lidem. Jde o hypersenzitivní, rigidní a podezíravé jedince, kteří často podléhají žárlivosti, závisti. Jsou extrémně citliví na kritiku, nezájem, nezdary, domnělé odmítnutí nebo urážky. Typická je tendence mylně chápat chování druhých jako nepřátelské nebo opovržlivé, i když je neutrální, nebo dokonce přátelské; nadměrná citlivost k nezdarům, kritice, neomlouvání urážek a tendence k tvrdošíjnému boji za svá domnělá práva (Bernstein a kol., 1993).Tito jedinci mají často tendenci ze svých neúspěchů obviňovat druhé. Může se u nich objevit sklon k patologické žárlivosti nebo k nadměrnému vyzdvihování vlastní významnosti a sebechvála. Přikládají nadměrný význam své osobě, mají pocit, že jsou tak důležití, že druzí se mohou proti nim spiknout.Patří sem expanzivně--paranoidní,fanatická, kverulantní a senzitivně-paranoidní osobnost jiných klasifikací (Smolík, 1996).

0 0
možnosti
JB

prasak1

6. 8. 2008 16:07
Re: dospěl jsem k názoru, že patrně trpíte touto chorobou ...

Mezilidské vztahy paranoidních jedinců bývají konfliktní, protože snadno podezírají okolí z nekalých úmyslů a ze zneužívání. Často druhé kontrolují a vyslýchají, aby se ubezpečili, že se proti nim neděje nic zlého, nicméně ani tyto manévry jim klid nedodají, spíše naopak. Často věnují enormní množství času a energie hledání důkazů, které by potvrdily jejich podezření. Za důkazy považují často detaily, které je možné vysvětlit celou řadou jiných možností. Jen velmi obtížně vyjadřují svoji náklonnost, ale i pochybnosti a nejistotu. Tím, že neustále hledají skryté motivy a čekají, že se k nim ostatní budou chovat nefér, chovají se k nim nepřátelsky. To často vede zpětně k nepřátelskému chování druhých, což paranoidního jedince v jeho přesvědčení dále utvrzuje. V zátěžové situaci a neznámém prostředí se zvyšuje nedůvěra, přecitlivělost na odmítnutí nebo znevažování, obavy ze závislosti, zhoršují se i pocity studu a zranitelnosti (Smolík, 1996).

0 0
možnosti
R

rapid87

6. 8. 2008 15:04
levice

Vážení přátelé,

ve výše zmiňovaném článku pana Kříže chybí moje důvody podpory skutečné levice (KSČM), já si nestěžuji na své finanční problémy, neokrádám vás a výherní automaty neumím mačkat atd..., jenom mě ser.e ta blamáž na lidi ODS versus ČSSD , každý soudný člověk musí vidět, že tady nejde vůbec o lidi, ale o ty korýtka. Nemiluji

poradce typu pánů Šloufa, Dalíka.  Tak prostě těm komunistům házím ten svůj protestní hlas, protože zatím všechny polistopadové vlády hrály pouze to divadlo rádoby pro nás, ale spíše o nás bez nás.   A hluboce mě mrzí příprava privatizace Budvaru!

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 8. 2008 11:13
Karle, je těžký ten slepičí život, že ?

Karle, pamatujete si ještě na ten jeden den, kdy jste byl orlem ?

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 8. 2008 11:16
Re: Karle, je těžký ten slepičí život, že ?

P.S.

K dotazu mě přimělo podobenství z úvodu článku Karla Kříže. 

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

6. 8. 2008 10:08
:-D

Už vidím, jak byste s někým, o kom byste věděl, že volí levici (i když je od rána do večera v práci a nepobírá žádný sociální dávky), klidně hrál fotbal a večer zpíval u táboráku, když se pořád do levice tak navážíte a všechny její příznivce nevybíravě napadáte ;-D Už to nehulte, začínáte ve svých názorech měknout ;-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

6. 8. 2008 10:30
Re: :-D

Mám takový dojem,že ti pan autor nepoděkuje... jó,kdybys ho pochválil -to už se dnes stalo ;-)

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 8. 2008 10:08
Karle, Vy začínáte být nebezpečný. Sám sobě.

Karle, Vám už snad není pomoci. Jako jednu z podsledních rad , kterou bych Vám ještě dal je, abyste si zkusil najít ženskou. Já vím, že pro Vás je to těžké. Ženskou ve Vašem věku nenajdete. Ta by musela být  slepá - aby Vás neviděla,  úplně bl*bá - aby si s Vámi rozuměla  a bohatá - aby Vás mohla živit.

Takovou ženskou přiměřeného věku opravdu těžko najdete.

Ale zkuste objet domovy důchodců, tam byste ještě mohl mít nadějí a udělat životní štěstí.

Karle, ale hlavně s tím něco dělejte, nebo se z  té Vaší věčné pravice a  levice  dočista zblázníte.

0 0
možnosti
D

david51

6. 8. 2008 10:18
Re: Karle, Vy začínáte být nebezpečný. Sám sobě.

Farský!Vy už jste určitě bez ženské,podle toho,co píšete!S takovým hňupem se ani žít nedá!;-D

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

6. 8. 2008 9:43
Dobry :-)

karma

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

6. 8. 2008 9:11
Ty, Karle,

podle tohoto popisu musíš být typický volič levice - tlustý z levného bůčku, piva a nicnedělání a ani jsi nedokázal dostudovat tu nejjednodušší VŠ, která existuje. V životě jsi nebyl dál než na Balatonu. Vykopli tě i z pajdáku. Prostě jsi typický odpad, parazit a volič ultralevice -ODS.

0 0
možnosti