Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto absurdni blabol. Tezko si predstavit situaci, kdy obyvatel jednoho z cca 40 nejbohatsich statu sveta pise neco o tom, ze ho nekdo srazi ci srazil do absolutni bidy ;-) K ostatnim nesmyslum typu, ze vsichni lidri Evropy jsou komunisti, se nema ani cenu vyjadrovat

2 12
možnosti

No prosím, nemusíte souhlasit, ale nazvat něčí kultivovaně vyjádřený názor slovem blábol, to může opravdu jen bolševik, případně jiný vyznavač jakéhokoliv hnutí směřujícího k potlačení svobody slova. Ostatně soudružská osa - ignorace, dehonestace a likvidace je dostatečně známa.

5 0
možnosti

K95a78r36e71l 26N20o55v53á43k

24. 5. 2013 10:33

Autor má samozřejmě pravdu.

Bohužel u něj opět postrádám alespoň náznak názoru jak to řešit.

4 2
možnosti

Pane Novák to je můj subjektivní názor, ale přesto ho napíši. Vidím jedinou cestu v přímé demokracii s obecným referendem. Novou ústavu, nové zákony atd. Nebude to snadná cesta, ale je nutné začít od začátku. Pokračováním se nikam nedostaneme a budeme se stále motat v kruhu. Možná, že senátor Okamura  s ekonomem Kohoutem , se svým Úsvitem přímé demokracie je to pravé. Dávám to k zamyšlení.:-)

3 2
možnosti
Foto

P84e95t69r 14U64g40r43i39n

24. 5. 2013 10:12

Daním se nevyhne člověk nikde, platit daně je normální. Je ale taky normální, že za ty daně něco dostanu. Třeba kloudné silnice, fungující justici, slušné školství atd. Nějak sem si však ale nevšiml, že bych za ty daně krom úřední buzerace a hodin studia pitomých zákonů něco dostal. Škoda, kdyby nebyl člověk svazován tolika regulacemi, rád by možná těm sociálním inženýrům na ten jejich experiment něco přispěl, pokud by to tedy nerozkradli obratem.

3 0
možnosti
Foto

Není toho moc co dodat.

8 1
možnosti

Naprostá pravda.

Bohužel tohle celé je záměr.Pokud chcete převzít moc,musíte nejdřív zemi srazit na kolena,což právě probíhá díky těm zdánlivě nelogickým ekonomicým a politickým experimentům.

Zatím ještě není tak zle,ale chromá kobyla EU bude štvána až padne a potom příjde čas pro velkou záchranu hrdinnými vojsky OSN, kterým s velkou radosti předáme moc.

A ejhle nový svět vstává z popela,tuhle vizi už měl malíř pokojů s knírkem ...8-o

8 2
možnosti
Foto

Nevím co tím přesně myslíte :o), ale každopádně toho všeho mám čím dál víc dost ...

12 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz