Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

weneto

4. 2. 2008 22:27
Milý autore

Pokud příště budete chtít kriticky zhodnocovat jistě pekelnou a tragigomickou šarádu politických debat v podání našich jistě ne příliš kvalitních politiků - zkuste být trochu nad věcí. Z Vás je ta usilovná snaha o podporu ODS cítit ještě víc než z Paroubka ta jeho pro ČSSD.

Vlídné kárání Vašeho Guru a ostrost k protívníkovi pak dělá z pokusu o povzdech nad úrovní naší politiky tak trapně jako by si ho napsal Toplánek sám ( jeho výkon byl navíc z uvedených pánů zřejmě nejotřesnější a to jsem myslel že mě již nic nepřekvapí )

0 0
možnosti

Jarda M.

4. 2. 2008 20:37
Sundejte si modré brýle člověče

Zdravím, z té debaty vyšel vítězně jen ten kdo vypnul televizi. Neboť dívat se na arogantního Topolánka, který používá argumenty 5 letého dítěte-pane radaktore já to říkat nebudu protože Česká televize to také nedělá- mi přijde dosti ubohé. To že pan Bursík nedokáže nic jiného než přitakávat Topolánkovi mne také nepřekvapuje. Komunisté se stále bojí rozlobit si jak ODS tak ČSSD raději mlčí a o Čunkovi platí to samé. Ono neříká se nadarmo jaký pán takový sluha...:-/ To to s tou naší krásnou republikou jde pěkně do sra..k! Pane Kříži pořád obhajujete Topolánka a já se ptám kde je zodpovězená otázka leteckého výletu letadlem za lyžovačkou?Kde je vysvětlení jak urazit autem cestu z Prahy do Brna za tak krátkou dobu?Jste podnikatelem? Pak platíte daně?Pomohla rovná da%n k tomu že přiznáte všechno? Z čeho bude hospodařit republika když se na daních "vybere méně" jak tvrdí ODS? Budte objektivní.

0 0
možnosti

brouk pytlik

4. 2. 2008 19:05
inteklektualni clanky pane Krizi?

s vasi nedostudovanym pajdakem? jste si jisty, ze byste to zvladnul? myslim, ze Radim to popsal, ze vam staci ty Otazky Moravce. ;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

4. 2. 2008 18:27
Myslím že z celé debaty

Vyšel jako jasný vítěz pan Čunek. V onom momentě, kdy prohlásil za zcela ověřené vyhynytí Blbouna Nejapného a jeho téměř okamžité nahrazení.

0 0
možnosti

Štěpán Binko

5. 2. 2008 12:43
Re: Myslím že z celé debaty

Vyjímečně a bohužel (vzhledem k obsahu příspěvku) s Vámi souhlasím. Jediné co měl slušný člověk v dané diskuzi udělat, bylo odejít od stolu, protože hulvát Topolánek s demagogem a lhářem Paroubkem a bolšánem Filipem si nezasloužili jakoukoli společnost.

Tahle diskuze byla tristní ukázkou toho, koho je náš národ schopen volit a to na všech frontách..... Vypnout televizi bylo jediné řešení. Já to viděl ze záznamu v noci a byl jsem rád, že jsem si nezkazil nedělní poledne a vypnul jsem to asi po 15ti minutách...

0 0
možnosti

Zdeněk

4. 2. 2008 18:12
Dobře zhodnoceno.

Bohužel po nedělním obědě se dívat a hlavně poslouchat tuhle směsici agentů,věřících podvodníků, zupáckých rotných,vypasených sexymozků a rádoby zeleného vychcánka ,bylo nad sílu mého zažívacího ústrojí,tak jsem raději šel vyvenčit psa.Vřele doporučuji všem diskutujícím!

0 0
možnosti

tomik

4. 2. 2008 17:43
no jo

Už sem se lek, že ta tlustá modrá tlama nevyhodnotí Paroubka, jako nejhoršího ze všech:-)

0 0
možnosti

František I.

4. 2. 2008 18:06
Re: no jo

Rudozadní Tomíku, vždyť to ani jinak dopadnout nemohlo. Jděte si spravit chuť do Hallo novin.Tam si tu svoji narudlou tlamičku jistě procvičíte.

0 0
možnosti

totální odpůrce ČSSD/KSČ

4. 2. 2008 17:07
mno

jednoznačně byl nej můj oblíbený Topolánek a patřila mu neděle. Debatu vyhrál, tenis stihl a nakonec češky vyhrály s jeho podporou v zádech. Paroubek mlel furt svoje, komouš mu přitakával, černá síra předvedla standard a zelenej se držel svého kopyta - středem.

0 0
možnosti

Radim

4. 2. 2008 16:38
Karle Kříži, vždyť ČT dělá tyto pořady přesně pro Vás.

Pro koho si  myslíte Karle, že ČT tyto debaty pořádá.  No přece pro ty úplně nejpitomnější Čechy, kteří nemají vlastní názor a potřebují neustálou masáž. A Vy jste u toho Kříži seděl  očima vypoulenýma jak vůl po první ráně, aby Vám neuniklo ani slovo. Karle právě kvůli Vám nemůže ČT pozvat nikoho chytřejšího, protože Vy byste to už nepochopil .

0 0
možnosti

brouk pytlik

4. 2. 2008 16:43
Re: Karle Kříži, vždyť ČT dělá tyto pořady přesně pro Vás.

;-D;-Dmyslis, ze to Kriz pochopi?

0 0
možnosti
RR

rezjir

4. 2. 2008 16:11
No nevím

Buď tu byla v r.1968 kontrarevoluce, a pak tu ti Sověti vlezli oprávněně dle smluv o společné obraně socialismu, a nebo tu všichni byli po dvacet letech tvrdého totáče spokojeni se socialismem, že tu žádní Sověti lézt nemuseli, protože by nikoho ani nepadlo se tehdy od nich trhnout. Tak jak to bylo?

Společná obrana nějakých vymožeností nebyla výmyslem Brežněva. Už v r.1918 intervenovala Dohoda v Rusku, protože prý údajně také k tomu byla závazána nějakými spojeneckými smlouvami? To bylo porušením mezinárodního práva?

0 0
možnosti
MK

Michal Kant

4. 2. 2008 16:08
souhlas

:-)

0 0
možnosti