Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petraso

7. 4. 2010 9:35
Poklona i lítost

Skládám autorovi obrovskou poklonu, jak přesně dokázal vystihnout to, co se naprostá většina lidí bojí a spíše i stydí říci nahlas. Zároveň je mi z téhle kruté pravdy velmi smutno.

Uteklo spousta let a skutečnost, že se vracíme kamsi do minulosti mě děsí. Na druhou stranu pevně věřím, že podobně smýšlejících lidí jako jsem já je dost na to, aby se náš národ ukázal jako inteligentní a nedopustil to, co zde bylo před více jak dvaceti lety.

0 0
možnosti

Mr_R

6. 4. 2010 12:45
Paroubek

Co je to za člověka, který pro své body nechá (za mnoho státních milionů) ztlouci nepřizpůsobivou mláděž, klamajíc následně nevědoucí národ vědomou lží ospravedlňujíc své jednání, co je to za člověka, který pro ukojení vlastního odporného ega a pro minimalizaci eventuelních plusových bodů politické opozice, které by patrně hrozily po úspěšně skončeném předsednictví EU, neváhá za cenu znedůvěryhodnění a destabilizace vlastní země shodit vládu v nejnesmyslnější dobu, ať to stojí co to stojí, nemluvě o vyhozených obrovských státních sumách za předčasné a opět rušené volby? Má tenhle barbar vůbec svědomí? Co je to vůbec za člověka manipulující s city a emocemi "obyčejných" lidí, zaséváním tolik nebezpečné závisti a nenávisti mezi občany tohoto státu? Pro vítězství udělá skutečně cokoli, neváhá poškodit celý stát....

0 0
možnosti

Mr.Kočka

6. 4. 2010 12:37
Obávám se ........

Obávám se, že se nezadržitelně blíží doba, kdy k volebním urnám přistoupí mladí voliči a znechuceni Paroubkovo nadutostí hodí hlas Komunistům.

KOMANČI to ví a v klidů čekají na další únor!!

0 0
možnosti

vidimtě

6. 4. 2010 12:17
Skládám poklonu

Trefně a výstižně napsáno. Životopis a zdráhám se napsat člověka, bez studu ,pocitu hanby a bývalého lezdozadelníka soudruhům u ÚV KSČ.R^!!

0 0
možnosti

p.erk

6. 4. 2010 10:44
Velice trefně napsáno!

Jen tam ještě chybí jedna věc- Čssd si své voliče navíc ještě vychovává a pěstuje-tím že učí lidi flákat se na nemocenských, parazitovat ve zbytečných úřadech a na dávkách zvyšuje, zdá se plánovitě , počet lemplů, kteří ač vědí že delají chybu, lížou macatou ruku která je krmí..

0 0
možnosti

fitnet

5. 4. 2010 15:59
Skvělé!

Skládám autoru tohoto článku hlubokou poklonu. Už delší dobu tvrdím, že nevidím problém v Paroubkovi nebo v ČSSD. Darebáci jsou ve všech zemích světa. Jenže ve většině civilizovaných zemí by Paroubek mohl tak akorát uklízet na záchodě. A názory prosazované ČSSD by narazily u obyvatel na razantní odpor a nesouhlas. Problém této země je - jak správně vystihl článek - v lidech. Na svůj počet produkují Čechy a Morava moc lenochů, příživníků a lemplů.  A těm se chce taky slušně žít. Když budou krást, riskují kriminál. Proto raději dají u voleb hlas zrůdě Paroubkovi. Ten schopné a pracovité této země okrade, většinu rozkradeného rozdá svým pohůnkům a ještě zbyde na ohryzané kosti pro tupé voliče ČSSD. Smutná situace. Snad má autor pravdu v tom, že se lidé ještě do voleb probudí a snad i socanští voliči pochopí, že nikde na světě nepadají pečení holubi do huby.

0 0
možnosti

taknebotak

5. 4. 2010 9:24
bez komentáře

R^R^R^

0 0
možnosti

huh

5. 4. 2010 9:21
Smutně pravdivé

A tak pláču, že za mého života se z toho nevymaníme.

0 0
možnosti

waydham

4. 4. 2010 15:10
jo jo

Článek je dobrý a co je horší asi je to i pravda jenže pravda v našem státě vůbec nic neznamená .Hlavně ted když se nám má vrátit diktatura asocialů a nikdy nepracujících lidí kteří celí život jen řečněj jak by se dělat mělo.

0 0
možnosti

drevak_patlak

4. 4. 2010 14:53
Výstižné a pravdivé

Myslím, že článek je napsán velice výstižně a bohužel i pravdivě. Hlásím se k podobnému názoru.

Jenbych ještě dodal, že znám osobně několik členů ČSSD a ne všem Paroubek voní. HLásají často podobné názory a uvědomují si, že např. ty dluhy se skutečně platit musí. Kdyby ve vedení byli podobní lidé, dalo by se snad i uvažovat o hlasu pro ČSSD. Bohužel taková je česká politika, ti slušní jsou dole a čím vyšší posty, tím vyšší koncentrace darebáků, prospěchářů, demagogů, egoistů apod. Podobné je i to v jiných stranách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz