Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nemyslím, že je moudré tahat politiku, nota bene přes dvacet let starou, do čistě ekonomické věci jakou je výběr firmy. Tudíž nemohu mít názor, protože neznám nabídky a obdivuji ty, kteří ho mají.

0 0
možnosti
JS

Přiznám se, že po roce 1989  jsem byl alergický na prodej  (respektive dar) našich podniků majitelům z SRN a preferoval jsem prodej  do USA. Dnes neznám žádný prosperující  podnik, který převzal někdo z USA. Budu rád, když mě někdo řekne, že se mýlím. Byli jsme spojenci USA ve válce v Iráku. Celou petrochemie v Basře stavěla KPS Brno. Tato byla totálně zničena. Kdo ji staví dnes? Mám obavy z toho, že my jsme od toho, abysme bojovali za lidská práva a USA od toho ekonomicky získávat. Pokud se jedná o ten slavný radar v Brdech, od kterého půlnočním telefonátem USA odstoupily, kde skončily ty smlouvy o účasti na špičkových vědeckých projektech?

0 0
možnosti
LP

Je sice fuk kdo Temelín dostaví, ale bližší je nám rozhodně Rusko a jeho zdroje. Proč dávat vydělat Američanům, kteří už bojují s celým světem. Vše chtějí mít pod kontrolou, rozdmýchávají nepokoje kde se dá. Chovají se jako klackové stylem kdo není s námi jede proti nám. Stačí si poslechnou poslední výroky  min. zahraničí Kerryho.

Jinak Zeman dělá pouze to, co svým voličům slíbil. Tak nač se tomu podivovat.

1 0
možnosti
ZB

Nám? Mluvte jenom za sebe...já rusofil rozhodně nejsem.

0 0
možnosti
SN

:-)  Vždycky jsem Vám fandil, myslel jsem, že jste soudnější! NEbo jste si po ránu zahulil ?  Rv

0 3
možnosti
Foto

Myslím, že pan Kříž má pravdu. Temelín je skutečně zajímavá kořist a pan Zeman není hloupý.

6 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz