Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

itučňák

20. 2. 2008 17:34
Soft a hard komunisté

Soft je Vojta Filip, hard je Jirka Paroubek

0 0
možnosti

Radek

17. 2. 2008 0:16
Soudruh Klaus

Švejnar prohrál - škoda. Každopádně se nic nemění, protože arogantní a ješitný Klaus nikdy nebyl a nikdy nebude můj prezident. Soudruh profesor Klaus co studoval za totality ekonomiku RVHP je tak možná maximálně Váš prezident - můžete s ním jezdit na jeho "ekologické" a "ekonomické" přednášky při kterých se směje celý sál :-)

P.S. - to nevadí, že nedáte Paroubkovi hlas - většina Vás stejně přehlasuje (viz. preference) R^

0 0
možnosti

hejnebopockej

19. 2. 2008 21:49
Re: Soudruh Klaus

ano, Klaus není a nikdy nebyl mým prezidentem, ale raději budu mít Klause prezidentem dalších pět let, než aby jím byl "kdokoliv nový, kdo není Klaus" Švejnar.

Za celou dobu jeho kandidatury jsem bohužel slyšel jediný jakžtakž rozumný důvod pro: změna. 

P.S. nestudoval náhodou Švejnar to samé?

0 0
možnosti

bondy_

16. 2. 2008 19:36
Brilantni clanek,

vystizne a perfektne napsane, Vy rostete, pane Karle :o) Diky za zprijemneni vecera.

0 0
možnosti
K

karel_vvv

15. 2. 2008 19:36
europarlamentni společnice

;-D;-D;-D

Až paní Bobo skončí angažmá v EU parlamentu, v nejhorším si může založit sado-maso salon, tam by určitě měla veliký úspěch. Někdo s tak atrofovaným sebevědomím a vypjatým karierismem se jen tak nevidí ani v USA, a že tam takových lidí je plno.

0 0
možnosti
VS

Purplík

15. 2. 2008 7:42
... nejlepší bude zdravý rozum

Dobrý den. Pane Kříži, v podstatě chápu, že jako podnikatel obhajujete pravicovou politiku - je to logické a v podstatě přirozené. Štve vás skutečnost, že Bolševik má nebývalou sílu a vliv - to nejste sám. Všiml jsem si, že toho kdo s vámi nesouhlasí nabádáte k sundání rudých brýlí. Já bych vám spíš doporučoval aby jste sundal své slepecké brýle. Politické svinstvo, se týká všech subjektů   napříč celým politickým spektrem, tedy i ODS. Kvalita lídí vedoucí tuto zemi je velice nízká a to i v ODS. Jen bych vám připoměl skutečnost, jak se Václavu Klausovi podařilo s úspěchem rehabilitovat komunistickou stranu a že právě jeho do  křesla vynesl špinavý kšeft právě s komunisty. Tato země by potřebovala výraznou změnu ve vedení zěmě, tím myslím kompletní parlament včetně prezidentského postu.  Mluvíte o demagogických frázích a urážkách - prosím vás, vaše články jsou jich plné a vaše rétorika se spíše podobá právě oné retorice, která je vlastní celé naší mizerné politické reprezentaci. 

0 0
možnosti

Petr M.

15. 2. 2008 8:51
Re: ... nejlepší bude zdravý rozum

Kde jste přišel na to, že p.Klause vynesly do křesla hlasy komunistů (při TAJNÉ volbě)? Např. podle mých informací všechny hlasy tenkrát pro V.Klause mimo ODS byly z ČSSD (jako pomsta Zemanovi). A teď Purplíku raď!

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

15. 2. 2008 6:21
Děkuji všem

za opět zajímavou diskusi. Je vidět, že volba hlavy státu se nějakým způsobem dotýká každého z nás. Bohužel i ze zde sepsaných příspěvků je vidět, že společnost se nám tímto velmi polarizovala.

Ovšem každý má svůj názor a je dobré, když jej umí vyjádřit bez sprostých urážek a demagogických frází.

Všem, kteří v tomto článku našli jen údajnou žluč a nenávist doporučuji si jej přečíst bez rudých brýlí, ostatním ještě jednou děkuji i za podporu zde vyjádřenou. 

0 0
možnosti

Dana

14. 2. 2008 20:46
Výborně napsané

Pane Kříži, mluvíte mi z duše. Článek je trefný a krásně napsaný. Cítím to taky tak. A diskutující komunisti a socani - neumí nic jiného než urážet - dle svého velkého vzoru Buldozera! Hold jaký pán, takový kmán. Přeji Vám hodně štěstí.R^;-D

0 0
možnosti

Honza Praha

14. 2. 2008 18:45
Tyhle sprosty nadavky na Klause

uz mi lezou krkem. Za prve je to nas prezident, tak se k nemu tak chovejte, za druhe, nevim, co kdy udelal spatneho. Se porad mluvi o devadesatych letech jako o dobe temna. Ja tedy pamatuju jinou dobu temna a to bylo pred rokem 89. To bylo vsechno, opakuji vsechno v hajz... Pak to bylo takove jaro, totalni svoboda az pak se to zacalo utahovat a za socanu nam zacal opet policejni stat. Kdo tvrdi, ze sme se meli v devadesatych letech spatne, tak asi zil v jinym state. Klaus tady nastartoval proces, z ktereho dnes tyjeme....

0 0
možnosti
YY

Yeback

14. 2. 2008 18:51
Re: Tyhle sprosty nadavky na Klause

Já si zase pamatuju, jak v listopadu 89 byl nejaktivnější svazáci, kandidáti KSČ a jiná chátra, která se postupem času rozlezla jak červi, aby se v různých partajích bila do hrudi, jak dělala sametovku a s plnou hubou demokracie a svobody vedla antikomunistické žvásty.Rv

0 0
možnosti
PT

Howard

14. 2. 2008 18:31
Hezke

Hezky zacinajici a s nadhledem napsany clanecek ma dle meho par vecnych chybicek: Nejedna se o nahodu, ze vsem ostatnim stranam vadi stranicky prezident. A tento sam nepotrebuje byt ztrapnovan a potupovan jinymi, on uz to velky vezir VK zvladl sam svymi diletantskymi vyroky o GW, pribyvani zivocisnych druhu na zemi, architekture a spouste a spouste dalsich temat, kde nema ani sajnu, ovsem do kterych se hrne jako brouk pytlik.

Se zbytkem vicemene souhlasim a usmivam se. Ruda svazacka KSCM vazne profituje z dane situace a hraje si s ostatnimi.

Pravy problem je dle meho v ODS, ze se chova jako totalitni strana, ktera se silou sveho mandatu a vyjednavacu snazi prinutit vsechny ostatni, by pristoupili na jeji jedinou spravnou pravdu, na jeji jedinou spravnou volbu a bojim se domyslet, co vsechno jeste nas ceka od teto jedine spravne strany...

0 0
možnosti

Honza Praha

14. 2. 2008 18:48
Re: Hezke

Jo, a proc si myslis, ze se VK nekam hrne jak brouk pytlik? Mne treba vse pripada naprosto v poradku, s necim nemusim souhlasit, ale nebudu tady papouskovat to, co mi Bursik, Paroubek a spol skrz media nadiktujou. Kdyz nemas vlastni nazor, tak papouskuj, ale budeme si o tobe myslet sve....

0 0
možnosti

Jiří

14. 2. 2008 16:32
Karle Kříži

Jak to tedy vlastně mají dělat ti, kteří nechtějí V. Klause? Poraďte jim ten správný postup. Co vás vlastně na Klausovi tak vzrušuje. Jste homosexuál?

0 0
možnosti

Honza Praha

14. 2. 2008 18:49
Re: Karle Kříži

ti kteri nechteji VK na Hrade se holt budou muset pet let s touto skutecnosti smirit....;-D;-D;-D

0 0
možnosti