Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Je zde něco jiného a tato společnost se tomu socialisticky brání. Zde nejde o nefungující partaj, ale o zcela zřetelné selhávání zavádění politického a demokratického systému na beztřídní rovnostářskou posttotalitní  společnost, jež byla uvyklá být řízena, pardon vedena. Nejsou zde už generace lidí, jež vytvářeli hodnoty jež považujeme za pravicové a levicové, či státní, nejsou zde osobnosti a minulá doba je nemohla vychovat. Proto dochází současnému rozpadu velkých stran, neboť jejich ideje byly mělké a nastartovaly úplně jiný scénář a naše republika ztratila většinu svých hodnot, bohužel i morálních kreditů.Od politiky a politických stran nic už neočekávám, problém je v chován, myšlení a postojích občanů ... .

4 2
možnosti
Foto

Jedině co nás může utěšovat je, že průnik programů ostatních politických stran s programem sociální demokracie je vždy minimálně tak 50%, hlavně co se týče toho předstírání.

A pokud pan Kříž považuje téměř všechny voliče (až na sebe) za poněkud nadvrdlé, tak ale musí uznat (jako velmi inteligentní blogger), že politikové přicházejí a odcházejí, voličové zůstavají a nelze je vyměnit. Takže není divu, že politické strany přizpůsobují své programy a jejich plnění tomu, co chtějí jejich voliči, jinak by museli zaniknout. A proti gustu žádný dišputát. Mimochodem, této situaci by se musel koneckonců přizpůsobit i kdejaký diktátor.

Nelze si totiž jinak vysvětlit, že třeba Cibulkova strana, která má veškerý pravicový program, zcela jistě skvělý, na jednom volebním lístku, dostává pravidelně tak málo hlasů.

2 0
možnosti