Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Skoro jako vždy; populistický pravosektorový blábol. Ani si to po sobě nepřečte, hlavně že na zlidovělý slovník klikači letí. Strašně se těším na hledání blech při výsledcích za 2015, to bude estráda.

Nejsem babišovec, ale držím mu palce, ať se mu podaří ty staré kmotrovské struktury rozbourat. Že by pan Kříž taky o nějaké papáníčko přišel?!!?

1 2
možnosti

A co socanské bláboly Bohuslava Sobotky před volbami a i po nich? Ty Vám nevadí?

3 0
možnosti

A ještě k tomu Rusku, pravý sektore Kříži

Run na ruskou měnu trval zhruba týden. Minulé úterý spadl rubl na hodnotu 78,40 za dolar. Den na to ale už zpevnil na 64,50. Další den byl za 62,20. V pátek končil na 59,60. No a dnes zahajuje na 57,40.

Krach ruské měny by vypadal jinak.

Takže kupředu pravá, pravý sektore Kříži.

1 4
možnosti

rusofob Závladský mi hned nasolil mínus. Takže speciálně Závladského potěším informací, že v tuto chvíli rubl už osciluje kolem 56,95 za dolar.

1 0
možnosti

Kupředu pravá, pane Kříži

kde jste byl v roce 2008, když nejlepší ministr financí v širokém vesmíru - Šetřislav Kalousek - slavnostně hospodařil se schodkem 19 mld., ale musel si na to půjčit 95 mld. Letos nám Babiš předvedl, že to lze udělat i odráceně - hospodařit se schodkem kolem 90 mld. a nepotřebovat si na to půjčit skoro nic.

Takže pokud Vám, pravý sektore Kříži, nevadilo v roce 2008 "kupředu pravá", buďte v pohodě i při letošním "kupředu levá".

2 4
možnosti

hospodařit se schodkem kolem 90 mld. a nepotřebovat si na to půjčit skoro nic - můžete mi  prosím, vysvětlit, jakým způsobem toto udělal?

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz