Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Na muži je sexy moc a hlavně prachy …

 Tak velký samojediný Jirka Paroubek zase potěšil svoje příznivce z náleven IV. cenové skupiny. Jeho imagemakeři mu naordinovali oživovací kůru v podobě zjevení jménem Petra Kováčová. Encyklopedicky vzdělaná a krásná žena podlehla svodům upoceného a stárnoucího kance, jehož meze dokonale představovala odkopnutá paní Zuzana.

Superman a superwoman.  „Modrý straky nezvádaj reformu, Čunek by klidně s náma upekl koalici, žabičky utáhneme na Dýnsbýra, von ten jejich kápo žije s jeho mladou, tak do toho říznem!“, řekli si zřejmě největší mozky ČSSD při hodnocení posledního dění na naší politické scéně.


„Altnera máme vyřešenýho, takže kačky zůstanou doma. Mimochodem Stando, s těma exekutorama to byl dobrej tah, von sice ty mergle na placení pojištění neměl kvůli nám, ale to nikoho nezajímá. Je to teďka zloděj podnikatelskej, co dluží státu a navíc na nemocenským. Kolik chudejch dětí kvůli němu asi umře. Jó, zmáknem nějaký pisálky z Ruďasa, aby to poddaným takhle naservírovali. Ještě, že máme pořád ty správný kamarády, že jo,“ neslo se asi jedním hlasem na zasedání.


„Hele, s tím balíkem, co nám teda zůstal v trezoru můžeme nyčkom nasadit ptákům pravej hák,“ pravil poradce č. 1. „Chtělo by to ale nějakou pecku!“, kontroval druhý. „Co ňáký bilbórdy?“ „Seš blbej, ne ? Na ty s tím – Myslím to upřímě! - sme málem zkolabovali. Tomu nevěřili ani houmlesáci na Wilsoňáku!“ „Tak co třeba nějaký letadlo Paroubairák? Lítalo by všude možně a za sebou tahalo takovou velkou stuhu, kde by bylo – JISTOTY A PROSPERITA. Viděl jsem to v jednom filmu,“ navrhoval poradce č.3.


„Přátelé,“ poťouchle se usmívaje vstal hlavní poradce, „mám plán! Nastrčíme Rokkovi babu. Když má Topol nemanželský děcko s blondýnou, tak Jura musí mít mladší, hezčí a inteligentnější ! To se prostému lidu líbí !“ V sále to zašumělo. Každý si vzpomněl na obrázek Jirky a Zuzky, kterak jej třesoucím se hlasem bránila při osočování z pedofilie. Vrchní pochopil. „Tak mladou zas nemyslím,“ vysvětlil.


„No jo, šéfe, ale kde takovou seženeme ?“ otázal se oprávněně mladší člen ČSSD. „Z mejch kámošek by za Jirku dejchala většina, ale do postele by s ním nešla asi žádná.“


„A co vám říká escort-servis, vy tupci ? Furt přemejšlíte, co s těma prachama po Altnerovi a tady se vám to přímo nabízí. Je to daleko levnější než letadlo a předsedovi to udělá takovej imič, že si s Topolánkem bude moct vytřít víte co.“ Spustil se ohlušující potlesk.


Druhý den ráno byl výsledek jednání externích poradců přednesen na zasedání ÚVV ČSSD. Velký Já zářil. “Dobrej nápad,” přikyvoval, “ale koho pověříme realizací ?” “No, myslel jsem na Standu Koloťuka, má spoustu kámošů a navíc nám pořád musí bejt vděčnej, že sme ho vytáhli z mašinfýry na váženýho právníka. Navíc se dobře zná s Libuškou a ta je ta pravá na tuhle akci,” odpověděl vrchní poradce. “Žhavte telefony !” zazněl příkaz nejvyššího.


“Barková,” ozvalo se ve sluchátku, “vím, Stáník mi volal, ale z extra klasy mi to z Češek nechce žádná vzít, Ukrajinky na to nasadit nemůžem. No, mám tady jednu Slovenku, ale nebute to levný. Maká normálně jako překladatelka, umí jazyky, vysoká bloncka, 33 let. Spolehlivá, text a ostatní se naučí během týdne. Berete ?”


“Domluveno, teď oškubem těm modrejm ptákům křidýlka !”, odvětil poradce a spěchal říci dobrou zprávu svým chlebodárcům.


Zbytek znáte. Roli pro slečnu Kováčovou sepsali dokonale. Sexappeal zaměnili za mozek. Fotečky do novin rozeslali. Rozhovory pro média jak z červené knihovny. Jirka se Zuzkou se dohodli, navíc jsou přátelé a on jí pořád jezdí pomáhat trhat bolševník na chalupu.Slečna je jedničkářka s vysokou školou, její politická orientace je správná. Má přehled o kulturním dění, kámoší se Tony Blairem, flitroval s ní Berlusconi, rozumí si se Schroderem. Líbí se jí duševno, nikoliv fyzično. Malinko nezvádnuté bylo snad jen seznámení, jeho vývoj a výhled do budoucnosti vztahu. Děti asi ne ! Ale jinak nezapomíná podotknout, že Jiří je dobrý táta. No, Altnerovy kačky se pomalu začínávají přesypávat na jiný účet. Ale ty preference !!! Sprostý lid reagoval dle předpokladů. Ten Rokko je bourák, taková kočka inteligentní. To se může jít Talmanová vycpat. Když ona miluje Jirku, dostane i náš hlas !!! Už ať jsou předčasné volby ! Huráá !!!


Zpráva z tisku: ČSSD poprvé po dlouhé době přeskočila ve výzkumu volebních preferencí ODS.


Buďme ve střehu přátelé, velký manipulátor ještě neřekl poslední slovo. Můj hlas nedostane ani kdyby mu dohodili Angelinu Joe, avšak jeho stádečko se zase rozrostlo o pár tupých hlav. Uvidíme, co vymyslí dále. Útok na zpětdobytí Strakovky začal.

Autor: Karel Kříž | pátek 13.7.2007 6:38 | karma článku: 37,46 | přečteno: 4412x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Raději rezignuji! Kandidáti ve Francii nechtějí tříštit síly proti Le Penové

1. července 2024  18:27,  aktualizováno  22:20

Nejméně 179 kandidátů převážně z řad levice či z bloku prezidenta Emmanuela Macrona se v pondělí...

Museli použít dron. Chorvatští záchranáři našli tělo pohřešované Češky

1. července 2024  21:41,  aktualizováno  21:44

Chorvatští záchranáři našli v neděli po třídenní pátrací akci tělo Češky, která byla pohřešována v...

Po raziích obvinění. Francie podezírá výrobce čipů Nvidia z nekalých praktik

1. července 2024  21:37

Francouzský antimonopolní úřad se chystá obvinit výrobce čipů Nvidia z praktik porušujících...

Nejméně 30 zraněných, nouzové přistání. Let ze Španělska zasáhly turbulence

1. července 2024  19:19,  aktualizováno  21:23

Při turbulencích se v pondělí v letadle cestou ze Španělska do Uruguaye zranilo nejméně 30 lidí....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz