Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

traxina

15. 4. 2011 8:05
Beznaděj.

Jeden by tou bezmocí až brečel. Brutální cochcárna, ta naše politika. Je mi fyzicky nevolno z toho, jak si ze mě (a z každého z vás) dělá vláda srandu a já se nemůžu okamžitě nijak bránit. Být to ve škole tváří v tvář rozmazlenýmu spratkovi, jednu mu vypálím a pocítím aspoň nějaké zadostiučinění, že jsem jenom nestála v koutě. Takhle nemůžu nic. NIC! Když jsem opakovaně v průběhu svého života viděla ty davy lidí ze záznamů listopadu 89, říkala jsem si tyjo, to musela bejt síla, když se lidi takhle semkli (já chodila tehdy do první třídy). A říkala jsem si s takovou jako hrdostí, že bejt starší, šla bych tam taky, abych ukázala, že to myslím stejně... A kde jsme teď? Na dně žumpy. Jen jestli to nezrcadlí obraz celé společnosti - poslední léta se mi v ČR nelíbí, zčásti za to ale může i společnost - jsme banda závistivých, lhostejných a zlých lidí. Byť se mezi ně osobně nepočítám. Ale tím spíš je mi z toho smutno.

0 0
možnosti
KD

akaja

14. 4. 2011 23:23
Zavřít, ještě lépe zastřelit

Jednoho zastřelíš a 100 vyděsíš, jsem někde četl jako, prý, čínské přísloví. Možná by stačilo pár politiků zavřít, leč to se u nás nestane. Pokud politici nebudou zodpovídat za své lumpárny k žádné nápravě nedojde!

0 0
možnosti
C

carolusI

14. 4. 2011 19:45
.

R^R^R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

14. 4. 2011 18:24
Klasickým receptem bolševiků nejsou vyšší daně,

ale znárodnění výrobních prostředků. Tak neplácejte nesmysly.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

14. 4. 2011 18:28
Re: Klasickým receptem bolševiků nejsou vyšší daně,

Ó pradón, myslel jsem, že už soudruzi postoupili na vyšší, "demokratický", způsob okrádání obyvatelstva.

0 0
možnosti
DZ

Clovek obycejny

14. 4. 2011 18:15
Ach jo :(

Karma a smutno ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz