Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Pane Kříž, on KS má zase takového másla na hlavě, že třeba pro mě byl nevolitelný například pro: 1) Uznání Kosova; byl mezi prvními kdo ho uznal. A když si člověk uvědomí že Kosovo je praktický stejný hnus jako Mnichov '38 a násladné přičlenění Sudet k DR, a že tato část dějin je traumatem ze které se naše země nevzpamatovala úplně do dneška, tak o to je to horší.

                       2) Pan kníže si jezdil na setkání mocných známých jako skupina Bilderberg a následně svou účast komentoval slovy, že jsou tam velice zajímavé přednášky a že nic bližšího NEMŮŽE říct, hmmm co se tam asi řeší když tam můžou jen pozvaní a prověření lidé a nikdy tam nebyl žádný novinář?!

                       3) Pan kníže nepovažuje Islám za nebezpečím pro naši společnost.

                       4) Pan kníže je větší eurohujer než p. Zeman.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se, že jste se dosud nevzpamatoval ze včerejší kocoviny. Zkuste čaj s citrénem a grog z lehkého vína.

1 1
možnosti
MK

Směsice výlevů v nichž se mimo jiné nese pohrdání voliči, kteří nehlasovali jako onen pán a trapný pokus o psychologickou analýzu toho proč tak učinili.

Nebudu tu hodnotit voliče pan Schwarzenberga, protože každý kdo má všech pět pohromadě (což není případ autora) tuší, že motivů pro volbu je ještě více než sociálních skupin, které ji činí a zrovna u těchto voleb o chudé lecnochy na levo a bohaté odpovědné pracující na pravo, opravdu nešlo - ale pokud to pomůže autorovi překousnost jeho momentální zhnusení nad demokracií, tak proč ne.

1 1
možnosti
Foto

Článek o ničem. Ztráta času.Rv

2 3
možnosti
PM

A na to jsi přišel jak;-D;-€;-D;-€;-D

0 3
možnosti
PM

Zase jeden, který používá v dnešní době strašáka komunismu (bolševismu, marxismu apod.);-D

3 1
možnosti
Foto

Proč strašáka? Jen jsem si dovolil připomenout praktiky, které panovaly v okolí Zemana v době jeho reálné politické moci a obavy, že to bude stejné v době jeho presidentování.

3 2
možnosti

U nás se vyskytují nějací kulaci? Tedy střední rolníci, hospodařící na pronajaté státní půdě, za co platí naturální daň, tedy daň z hlavy? A naivně se domnívají,že ta půda je jejich?

2 0
možnosti
PP

Jestli máte představu, že vzdušné zámky KS jsou lepší, pak jste velmi naivní. Celá kampaň před druhým kolem voleb byl souboj dvou zájmových skupin a s kandidáty neměla mnoho společného. Byl to výběr na jedné straně mezi Hávou, Kalouskem či Bakalou a straně druhé mezi Šloufem a okruhem lidí kolem Klause. Ani jedno nepřinese není nic pozitivního. Skupina kolem KS to neustála a tak šla z kola ven. Zeman i Schwarzenberg byly jen dvě možné špatné volby.

3 1
možnosti
Foto

Asi tak. R^

A ti, co neprošli do druhého kola, byly z mého pohledu ještě horší. Představa paní Táni Fischerové a jejího superkorektního jmenovce na Hradě mně způsobovala těžké sny.

3 1
možnosti
MN

nemate pravdu pane Krizi, vsechny lidi kteri volili Zemana a ktere znam, spojuje to, ze jsou realisti a nikdo z nich(jako tomu bylo v pripade sympatizantu pana Schwarzenberga) neni idealista - vsichni musi tvrde pracovat na chleb svuj vezdejsi a tak je smutne si precist tak nepravdivy zacatek clanku...

2 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz