Mladí komunisté v dnešní době - přízraky či reálné nebezpečí ?

Bouřlivá 20. a 30. léta minulého století, kdy se Kléma Gottwald jezdil do Moskvy učit jak zakroutit krkem buržoazii, velmi dramaticky zvedla členskou základnu komunistických a fašistických stran v Evropě. Chudí lidé díky celosvětové hospodářské krizi velmi rychle vzali za své nerealistické bláboly o ráji na zemi, které díky své mocichtivosti vyprodukovali bolševici v Rusku, či sen o velkoněmecké říši fašistů v Německu. Komunistický ráj v Rusku už v té době sice měl své "přehmaty a nedokonalosti" jak dnes soudruzi Filip, Grebeníček a jim podobní nazývají gulagy, justiční vraždy a  pod., avšak díky dokonale zvládnuté propagandě se to dařilo tajit. Proto v ČSR vstupovalo do KSČ hodně lidí, kteří opravdu věřili, že se jim podaří změnit svět. Proč však dnes ještě někdo vstupuje do KSM nebo KSČM ?

Chápu členskou základnu dnešní KSČM, které vládne početná skupina senilních staříků, ukajejících se vlastní poblouzněností, kteří na pravidelných setkáních o 1. máji, či na výročí VŘSR, hrdě se bijí v prsa jak budovali socialismus, stříleli po těch zlých Mašínech, donášeli na své sousedy, cenzurovali kulturní dění, studovali VUML a chlastali vodku se soudruhy ze SSSR. Hlavními hvězdami těchto estrád bývají takové "osobnosti" jako Milouš Jakeš a soudružka herečka Švorcová. Se slzou v oku si potřesou rukama, vzpomenou jak se jim tenkrát podařilo pod pultem sehnat toaletní papír, či levné bony od známého veksláka. Dokonce pochopím i ty nové komunistické špičky z KSČM - Filip, Dolejš, Grebeníček ap. - protože tam jde hlavně o koryta, vliv, prachy a moc. Za pomocí svého stáda se udrží u lizu ještě možná pěkných pár let. Z duše sice nenávidím, když někdo využívá menšího inteligenčního potenciálu nebo jiné slabosti lidské osobnosti k vlastnímu prospěchu, ale pokud se dnešním komunistickým špičkám nechce samým ze sebe zvracet, musím jen konstatovat, že člověk je stejně jako většina tvorů, žijících na této planetě naprogramován k tvorbě co největšího vlastního hnízda a často používá metodu "přes mrtvoly", což na osudruhy sedí dokonale.

Hlava má hloupá, dubová však nechce a nemůže pochopit partičku mladých lidí, kterří se nazývají KSM - Komunistický svaz mládeže. Jak je možné, že ještě dnes někdo může číst učení Marxe, Lenina, Stalina, popřípadě Gottwalda, věřit mu a dokonce jej propagovat. Přece i osobnosti s IQ jen o málo vyšším než má šumící tráva musí být jasné, že budování komunismu jaksi v praxi nejde zrealizovat. Jeho nejvyšší ve světě zatím docílené stáduim má dnes KLDR. Stát, kde díky hladomoru lidé jí kůru ze stromů, bojí se cizinci (pokud ho náhodou potkají) podívat i do očí, kupují rádia (pokud je náhodou seženou) s jen jedinou předvolenou státní propagandistickou stanicí, dřou do úmoru, aby jim jejich velký a jediný vůdce vše sebral, aby sám mohl chrastit atomovkama a strašit celý svět.

Nechápu mladého vzdělaného, alespoň tak, že umí číst a psát, člověka, který si přečte o utrpení vězňů v komunistických lágrech, o procesech s Miladou Horákovou a jí podobnými, o všudepřítomné STB, KGB, o boji proti americkému broukovi, o drátech na hranicích a střelbě do chudáků, kteří chtěli za každou cenu pryč, o zničených životech lidí a jejich celých rodin, kteří se jen třeba slovem pokusili na tyto hrůznosti poukázat a přesto nedokáže odolat a stane se mladým komunistou. Nemluvím o takových "maličkostech", jako že v obchodech byl takový "výběr", že nejbohatší vrstou společnosti byli uplácení zelináři, vedoucí kovomatů, černí prodavači tuzexových poukázek, tedy platidla do obchodů pro vyvolené, kde měli alespoň rifle, nemluvím ani o tzv. výjezdních doložkách, povinných oslavách 1. májů, naprosté komunistickou propagandou zdeformované školské výuce postavené na vymývání mozků již od Jiskřiček, o televizních programech plných soudruhů Pláteníků a hrdinných sovětských úderníků, nemluvím o bolševických zrůdách v talárech, na úřadech a výborech KSČ všech stupňů, kteří se vyžívali v šikování obyčejných lidí. 6 let fašismu a 40 let socialismu v této republice snad mohlo přesvědčit každého, že obě tato učení vedou do pekel. Že obě jsou postavena na tuposti závistivého stáda, které si jen přeje, aby sousedovi chcípla koza a pomohla k moci kreaturám typu Stalina, Gottwalda, Jakeše nebo Štěpána.

Přesto nám zde vyrůstá mládež nová - mládež Gottwaldova - která ani nehne brvou a toto vše oslavuje a celou tu tyranii nazývá dílčím neúspěchem. Kdo to je? Co je to za lidi, kteří stále žijí světovou revolucí, likvidací (a to i fyzickou) jistých společenských tříd, co je to za lidi, kteří zahalení do praporů v barvě krve se srpem a kladivem vyhrožují vybudováním celosvětového koncetráku ? Možná hovoří za vše snad jejich nejznámější představileka, poslankyně parlamentu ČR Kateřina Konečná. Zkuste si někdy tuto naivní holčičku poslechnout a také přečíst její životopis a její rodinné zázemí. Bude Vám jasno. Šumící tráva vede minimálně o 5 bodů. No a to je poslankyně, tedy ta nejlepší z těch mladých, co potom ti ostatní ? Rozumíte jim ? Bojíte se jich ? Je to parta poblouzněných nebo opravdu reálné nebezpečí ?

Autor: Karel Kříž | pondělí 18.6.2007 10:34 | karma článku: 23,66 | přečteno: 2723x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40