Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

Jen si zvykej Kříži na demokracii. Fanatikům, náckům a tunelářům firem se to už krátí! ;-D

8 0
možnosti
JK

"... založil si politickou sektu Občanská strana – Klausovci, se kterou by se vydal do volebního boje. Respekt by vycházel v černém rámu na toaletním papíru, Jiří Pehe by prolomil klávesnici, pravda by šílela a láska zelenala nenávistí. V případě Miloše Zemana se nad tím však nikdo ani nepozastavil."

Pravda a láska se nad Zemanem pozastavuje furt. V této části evidentně lžete. Zeman a Klaus jsou z hlediska věčnosti stejný ksindl. V

2 2
možnosti
MS

Ty jo,nenávisti plný pytel!A mozek je kde?:-)[>-]

8 4
možnosti
PJ

ringo nazval male privilegovane zemanky kruhem oprycniku.. myslim ze to sedi

4 1
možnosti

Jak signifikantní,že předsedou a nejbližším spolupracovníkem je právě Vratislav Mynář. Pokud se někdo sámnabídne, že bude předsedou SSM studijní skupiny (čety) na někdejší vojenské katedře, tak to nemůže být malá sv.ně...

5 7
možnosti

M95í91l71a 19Š23u51l24a

9. 3. 2013 11:22

. pokud si dobře pamatuji, tak se Zeman vždy dokázal obklopit takovými lidmi .. vzpomenu na Fencla, Svobodu, Kavana, ale i Grosse .. 

.. přes svou neoddiskutovatelnou inteligenci si nikdy neuměl vybrat k sobě příliš dobré spolupracovníky .. určitě mu dost podkuřovali, a to má asi Zeman hodně rád a přes to nevidí, kdo je kdo .. 

.. časy to nebudou lehké, s Kárlem Číro Spáčem by to mohlo být i horší .. 

R^

3 7
možnosti
Foto

Zeman bude presidentem komunistů a národovců, kteří vytvořili účelové spojenctví, aby dosali na Hrad člověka inertního k (případnému) autoritářskému systému. Jo, MZ čas od času pohladí na duši lidi s vypěstovanou mentalitou nároku, aby to vypadalo, že je tu pro lid, ale presidentem pro deset milonů nebude - co by z toho výlupci kolem něho měli? Slovo nic MZ nestojí, a když bude nejhůř, maximálně se utratí o trochu víc daní, které stejně lidi kolem něho platí jen symbolicky do té míry, aby neprovokovali berňák.

6 4
možnosti
DI

D35a24v70i89d 63I77z21a30k

9. 3. 2013 11:06

excelentní, díky !!

4 4
možnosti
VH

"Čekají nás krušné časy...." Možná by stálo za úvahu, proč lidé nezvolili nějakého kandidáta, podle představ Kříže. Že by lidi nevnímali stávající dobu jako dobu prosperity, hojnosti, potvrzení funkčnosti pravicových ekonomických principů, kde při nižším zdanění bohatých má prý růst jejich investiční aktivita a při flexibilizaci pracovního práva má se prý snižovat nezaměstnanost. :-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz